מישהו היה בחנות החדשה BIGBOX????

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
emordeko פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1219
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #1 

יש להם מבחר גדול?
איזה פלזמות אפשר לראות שם?

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78876
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 788 פעמים
קיבל תודות: 5395 פעמים

שליחה #2 

יש להם שני סניפים (ביל"ו וליד קניון איילון).

החופש יכול להיות הזדמנות טובה לראות ולדווח לנו :)

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #3 

הבנתי שהם שייכים לרשת סנסור, לא?
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

walter_yaron
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 95
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

BIGBOX

שליחה #4 

הייתי שם הם שייכים לקבוצת בסט-ביי מבחר אדיר מחירים בשמיים כנראה בגלל העלויות של האחזקה

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
יצירת קשר:

שליחה #5 

ואללה, בסט-ביי.
תודה על התיקון (Y)
About.me

Sanchez
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 563
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #6 

שיהיה להם בהצלחה.
הם עוד לא הפנימו שאנשים יבואו לראות אצלם ולקנות דרך ZAP.

עופר_צפריר
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4880
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

הייתי בחנות בחגים.

שליחה #7 

חנות גדולה ומאוד מרווחת,יפה אם מבחר עשיר ביותר של מוצרי
חשמל.

לגבי מחירים, לא בדקתי באופן מיוחד.
אבל המוצרים הבודדים שבדקתי,מחירם לא היה גבוה במיוחד.

בכל אופן-שווה לבקר שם.
:קפה:

איתי_הגיתי
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6051
נתן תודות: 90 פעמים
קיבל תודות: 77 פעמים

שליחה #8 

הייתי, סניף ר"ג. לא אחזור בקרוב.
באתי לקנות atp3. הרמקולים מונחים בערמה גדולה בכניסה.
לקחתי אריזה, הגעתי לקופה לשלם. הציקו לי 50 פעם מי שירת אותי (הם עובדים בשיטת ה"עוזרים אישיים"-עמלות),
אמרתי שאף אחד לא עזר, פשוט לקחתח אריזה ואני מעוניין לשלם וללכת.
הם לא הבינו איך אף אחד מהטפילים שלהם לא נצמד אלי.
הקופאית היתה חדשה, היא התבלבלה בהקלדה 3 פעמים. 3 פעמים הקראתי את הפרטים שלי, ליד תור של 10 אנשים.
לידי עמד מישהו שביקש להחזיר מכשיר, תוך ציטוט הרשת "כספך חזרה ללא שאלות". כמובן שזו היתה סצנה ישראלית טיפוסית.
יבשו אותו שם. עד שהוא לא הרים את הקול, לא ניגש אליו אף אחד.
הקופות עצמן קטנות, כמו במכלת שכונתית, ורק שתיים לחנות גדולה. אנשים מחזיקים מכשירים וקופסאות, כי אין איפה להניח כשאתה בתור.
סך הכל, כלבו לאלקטרוניקה, לא זול במיוחד, כנראה גם לא נורא.
אם המאמץ לפתוח חנות כזו היה מלווה בנסיון ליבא שיטות שירות אמריקאיות, שהם הרי המציאו את הרשתות הגדולות, והחנויות עם "הכל", אז אולי היה אפשר להנות מהחוויה.

Nba
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10080
נתן תודות: 578 פעמים
קיבל תודות: 595 פעמים

שליחה #9 

השתתפתי בפרסומת של זה הייתי כניצב.. הייתה סצנה שהיה צריך להסתובב חופשי אז בוא נגיד שלא עניין אותי הצילומים הלכתי "לחדר המוסיקה" שלהם, לא מרשימה במיוחד אבל בכל זאת.. מה שנותן יותר את הרושם זה המסכים...
רשימת הציוד: TV:LG77C1|AppleTV|Nvidia Shield pro|Denon 4500H|SVS: Prime Tower-Center Ultra Evolution-Subwoofer PB-3000 Revolution|Surround:Fluance Bipolar|Atmos:Morel Sp2

tzahi
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1508
נתן תודות: 59 פעמים
קיבל תודות: 25 פעמים

יש מבחר טלוויזיות LCD שם יותר מאשר באתר שלהם ?

שליחה #10 

כי לפי מה שראיתי באתר האינטרנט שלהם המבחר ממש ממש מצומצם

Nba
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10080
נתן תודות: 578 פעמים
קיבל תודות: 595 פעמים

שליחה #11 

יש שם מבחר עצום אני לא יודע אם LCD או פלזמה אבל יש שם הרבה..
רשימת הציוד: TV:LG77C1|AppleTV|Nvidia Shield pro|Denon 4500H|SVS: Prime Tower-Center Ultra Evolution-Subwoofer PB-3000 Revolution|Surround:Fluance Bipolar|Atmos:Morel Sp2

camelman
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 26

שליחה #12 

הייתי שם היום עם חברה שלי. הנה ההתרשמות שלי (הייתי בסניף שמול קניון אילון):
ההתרשמות שלי היא שלא ממש יכולתי להתרשם המקום יחסית גדול והמבחר גם כן אבל הנה ההסבר ללמה "לא ממש יכולתי להתרשם":
לא הרשו לי לשחק בכלל עם ההגדרות של הטלויזה. כמו כן לא ניתן לראות שם תכני טלויזה רגילים לשם השוואה (לא יס ולא הוט ולא בטיח). כמו כן על טלויזות הlcd הגדולות (בפינה השמאלית על הקיר אם אתה עומד אך מול הקיר כאשר הכניסה בגבך) יש להם מתג שבו הם מציגים סירטון הדגמה hd (יש להם מתג על הקיר והסירטון קבוע) אבל משום מה הטלויזיות פלסמה לא היו מחוברות ולא ניתן היה להשוות אפילו בזה (הטענה של המוכר הייתה שלא ניתן להציג ע"ג הxr3 תכני hd 8O). כמו כן התאורה שם מאוד חזקה והרעש משאר הקונים (שלא לדבר על מליון ואחד עלוקות המוכרים) הוא בלתי נסבל. ומשום מה הפיוניר 435 עומדת לה נפרדת בצד (ישר על הכניסה, מימין) יחד עם אחותה הגדולה, ולא יחד עם שאר המסכים. (דרך אגב המחירם לא סתם יקרים אלא קטסטרופלים לדוגמא ה-435 נמכרת שם ב-25K!).
דבר נוסף שהציק לי שם זאת העובדה שהמוכרים נידבקו יותר מידי - וביותר מידי אני מתכוון במעבר לכל פרופורציה סבירה. בסך הכול דיי סבלתי שם ויתרה מכך לא ממש יכולתי לבדוק. (האיש כמעט חטף התקף כאשר הצעתי לחבר משהו למסך בכדי לבדוק :lol: אפילו לא הספקתי להוציא מפי את המילים xbox....).
בכל מיקרה אני לא ממש חושב להמליץ לאנשים רצינים ללכת לשם בכדי להתרשם, שכן למרות שאכן המבחר מרשים - כל השאר לא. (תנאי התאורה, חוסר היכולת לבדוק תכני טלביזיה רגילים (יס,הוט), הרעש, אי הסכמה מצד באיי המקום לשנות הגדרות, חוסר ידע מקצועי, ההתקרצצות של המוכרים, קחו בחשבון שה435 נפרדת, ועצם העובדה שהפלסמות לא מחוברות יחד עם הlcd [הם על אותו קיר עם זאת למען ההגינות], וכמובן עצם העובדה שיראו לכם שם רק! סירטי הדגמה).

אני חושב שאני משנה את התרשמותי מה"לא ממש יכולתי להתרשם" ל-ה"התרשמות שלי היא שלא התרשמתי".

נ.ב- "רשמתי חוסר ידע מקצועי" ברשימת הסיבות למעלה אז הנה הקוריוז לדוגמא:
המוכר שם טען בעקשנות שב-lcd הטכנולוגיה כל כך שונה עד כי לא ממש ניתן להשוות בינה לבין פלסמה ועל כן קונטרס של 1:800 זה ב-lcd מספיק בהחלט וזאת מאחר והמדידות נעשות אחרת לגמרי. וכמו כן הוא טען בעקשנות שפלסמה היא טכנולגיה מיושנת והיום המדידה היא שונה. (מה שהכי הרג אותי זה שהוא אמר לי שרואים צלליות כמו במראה (השתקפויות) בפלסמה כל הזמן בגלל המשטח שלה וזאת היא עוד דוגמא ללמה פלסמה מיושנת) היה לו ממש קשה עם העובדה שאני לא מקבל את זה ואני חושב שלשניהם יש יתרונות וחסרונות.
אבנר.

sceptre
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 65

שליחה #13 

שלום רב לך

לפי הקישקושים שלך, לא נראה לי שאתה באמת אחד שבא לקנות..
אם היית מבין היית יודע באמת שבכדי לראות HD באמת צריך שיהיו לך 1080 קווים ובנק ובפיוניר יש רק 1024 כך שבסופו של דבר לLCD יראו יותר טוב

כנראה שאין לך מושג ביחס קונטרס והארה. מדידה אמיתית אם תסתכל בפיוניר 435 ובנק העולמית היא שונה וכך גם יחס הניגודיות האמיתי במדידה יפנית כך שאין באמת 1:4000 ואין הארה של 1500 כי הכל תלוי למה מייחסים את ה -1 תלוי באיזה חדר (חשוך או לא) מודדים

לידיעתך המקום יעבור לשדר שידורי הוט בקרוב וגם הוט HD1
כך שיהיה ניתן לראות גם שידורים רגילים
במקום ניתן לראות כמעט את כל המסכיםן שקיימים בארץ . מה שלא ניתן לראות במקומות אחרים.

נכון כי הפלזמות משתקפות בגלל האופן בהן הן בנויות . נכון להיום שידורי טלויזיה יראו טוב יותר בפלזמות. אבל שים לב כי יש את המשתנה של הגודל וכי לא לכל אחד יש סלון שבו הוא יכול לשים פלזמה בגודל 42 ולכן החלופה היחידה למסך דק הינו LCD

בנוגע למחירים ..
הם מתחייבים למחיר הנמוך ביותר , ניתן לגלוש במקום מכל המחשבים יש הוט ספוט
ולראות בזאפ המחירים שלהם באמת הנמוכים ביותר ורוב המכישירם כוללים הובלה והתקנה

ולסיום יש אנשים שבאים לקנות ויש אנשים שבאים ל"זיין את השכל"
וכל בן אדם שני הופך להיות מומחה.. כך שיש כאלה שמדברים וכותבים המון דעות אבל קונים כלום...

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
יצירת קשר:

שליחה #14 

sceptre,

1. ערוך את ההודעה שלך, הטון שלך לא מקובל פה.
2. אני מבין שאתה מקושר או עובד בחנות הזו, כן?
About.me

עופרפולק
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7405
נתן תודות: 21 פעמים
קיבל תודות: 503 פעמים

שליחה #15 

סקפטר חמודי רואים שאתה אולי לא מבין כלום יודעים שצריך 1080 קוים לשידור hd אבל אם אתה ראית את הדיסקים ששמים בחנויות וכול סרטי ההדגמה למיניהם אז איך רואים ?רואים באיכות של hd גם בפלזמות שלא תומכות בזה כי זה מוקלט hd ובפלזמות רואים את זה בכול מקרה יפה וחד. אני רק מקוה שאתה מוכר הגון וששואלים אותך אם הפלזמה של lg px3 תומכת hd ויראו hd אתה אומר לא, ככה גם אם פיליפס 5320 וטושיבה ועוד רבות אחרות.כי לא כולם כמוך יודעים מה ואיזה פלזמה יש לה את היכולת לשדר hd.

camelman
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 26

שליחה #16 

sceptre, אני אענה לך בצורה מסודרת:

1
אם היית מבין היית יודע באמת שבכדי לראות HD באמת צריך שיהיו לך 1080 קווים ובנק ובפיוניר יש רק 1024 כך שבסופו של דבר לLCD יראו יותר טוב
...
אתה רק מציג את הבורות שלך, HDTV עובד עם 720 או 1080 שורות. אי לכך מסך עם רזולוציה של לפחות 720 שורות, כבר נכלל בקטגוריה של hdtv
ראה בשירשור הזה מידע נוסף:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... t=1080+720
קרא, והחכם.
דבר נוסף שאתה צריך לקחת בחשבון הוא שעל ה-xr3 בהחלט נתן להציג 1080i (למרות שמאבדים איכות).
הנה לינק ל-xr3 באתר של נק:
http://www.necvisualsystems.com/applica ... uct_id=454

הנה ציטוט משם לגבי מה שנתמך:
480p 480i, 525p, 525i, 540p, 625p, 625i, 720p,1035i, 1080i

ועוד דבר, דרך אגב, זה שמסך תומך ברזולוציה מסוימת לא עושה אותו תואם ל-HD!!!. המסך אמור לתמוך בתקנים הללו. למידע נוסף תחפש בפורום ותלמד קצת.

2
כנראה שאין לך מושג ביחס קונטרס והארה. מדידה אמיתית אם תסתכל בפיוניר 435 ובנק העולמית היא שונה וכך גם יחס הניגודיות האמיתי במדידה יפנית כך שאין באמת 1:4000 ואין הארה של 1500 כי הכל תלוי למה מייחסים את ה -1 תלוי באיזה חדר (חשוך או לא) מודדים
...

איזה גיבוב של שטויות. יש הבדלים במדידה, זה נכון אבל מה שאתה טוען מציג אותך ואת הידע שלך כפי שאתה באמת. וזאת אף ללא כל עריכה מצידי תענוג. אשמח לקבל לינק למאמר שמסביר את ההבדלים בין המדידה היפנית לקונטרס לבין המדידה של שאר העולם בהקשר של מסך lcd לעומת מסך פלסמה. אני חושב שאתה מבסס את ההשערות שלך על בועות אויר של בערות.

3
...
אני כתבתי את ההתרשמות שלי על פי מה שראיתי כיום. מה אכפת לי או לשאר חברי הפורום מה יהיה בעתיד? כרגע המצב הוא כזה שאין נקודה. נאדה, כלום. אפילו לא ניתן לראות dvd מוצג שם אלא רק את התכנים שלהם (או שמא עליי לאמר שלכם?) בוחרים להציג.

4
נכון להיום שידורי טלויזיה יראו טוב יותר בפלזמות. אבל שים לב כי יש את המשתנה של הגודל וכי לא לכל אחד יש סלון שבו הוא יכול לשים פלזמה בגודל 42 ולכן החלופה היחידה למסך דק הינו LCD
...
אני כתבתי משהו לגבי החלופות? היכן בדיוק? אנא, במטוטה ממך, הראה לי? או לחילופין הזכרתי את הגודל? על מה אתה לכל הרוחות מדבר? הכול בסדר איתך?

5
בנוגע למחירים ..
...
ראשית כל אם הם מתחיבים למחיר הנמוך ביותר בארץ אז הם חד וחלק משקרים. המחיר הוא רחוק מלהיות טוב או אפילו סביר. ראה את המבצעים השונים המתפרסמים באתר זה. כמו כן ראה את שאר התגובות בטרד זה של אנשים אחרים שביקרו שם. (כמו לדוגמא התגובה של walter_yaron)
אז יש הוט ספוט. יופי נחמה. גם בבית היולדות בבילינסון אז מה? זאפ הוא לאוו דווקא מייצג את המחיר הזול ביותר. הנה דוגמא באתר זה. אני חושב שזאת היא רמאות לטעון למחיר הזול ביותר בארץ ביחוד שכל כך כל למצוא מחירים יותר זולים (כפי שהבאתי בדוגמא לעיל).

ולסיום
יש אנשים שבאים לקנות ויש אנשים שבאים ל"זיין את השכל"
וכל בן אדם שני הופך להיות מומחה.. כך שיש כאלה שמדברים וכותבים המון דעות אבל קונים כלום...
...
...
הם מתחייבים למחיר הנמוך ביותר
...
כמה דברים.
הראשון, יש אנשים שבאים לקנות, ויש אנשים שבאים להתרשם לפני קניה, עם זאת אני סמוך ובטוח שלאור יחסי הציבור הנפלאים שעשית כאן לחנות הרבה לא יבואו גם להתרשם (אלא אם כן תרצה לאמר להם שהם "מזיינים את השכל" ולא "מתרשמים"?)
השני, אם אתה המוכר שעימו דיברתי אז חבל שלא אמרת לי בפנים כבר כשניכנסתי לחנות "שאני **** את השכל" (כדבריך). היו נפתרות ככה שניי בעיות. הראשונה היית חוסך לי לחברה שלי ולזוג שהיו איתנו כמות בלתי מבוטלת של זמן. לגבי השניה ניתן לתקן את זה, כי אני נפגעתי. ואני בטוח שעוד אנשים שכתבו כאן בטרד זה נפגעו. אבל ניתן לתקן זאת אם תתנצל ותסביר את עצמך.
על כל פנים ואופן, אני אמרתי למוכר מפורשות שאני עדיין בודק ואם המחיר שלו יהיה זול יותר יותר מהמחיר שאשיג אז אשמח לרכוש דרכם. אבל לאחר דיון זה אני מתרחק כמו מאש מהמקום הזה. הייתה לי הרגשה רעה עוד כשקראתי את תגובותו של איתי_הגיתי כבר הייתה לי הרגשה רעה, שכן הוא כתב בדיוק על היחס שמקבלים שם כאשר אנשים מנסים להחזיר דברים ע"פ המדיניות של "כספך חזרה ללא שאלות". ועם זאת, מאחר ובעקבות התגובה שלך אני יוצא מנקודת הנחה שאתה מקושר לשם אז עכשיו אני מגלה שהיחס הזה מופנה אף אל קונים פוטנציאלים. ואם כך מתיחסים לרוכשים, אז אחת כמה וכמה אני דואג לגבי היחס לאחר הקניה. ועל כך לכל הפחות אני מחוייב לאמר תודה לך שמנעת ממני ומעוד כמה אנשים לעשות טעות.

נ.ב- אם זה לא ברור מתוכן ההודעה שלי אז אני זועם ופגוע מהתגובה שלך. הבן, גם אם אתה לא מסכים איתי ישנן דרכים להביע זאת. ואם זאת ניתן לתקן זאת בקלות ע"י התנצלות. ועם זאת אני מרגיש מחויב לשאול בצורה ברורה את השאלה המתבקשת:
האם אתה עובד שכיר ואו בעלים של חברה\חנות זו ואו מקושר באיזושהי צורה לחברה\חנות זו?
ולמיקרה שתחליט למחוק\לערוך את ההודעה שלך הנה הציטוט המקורי:
sceptre כתב:שלום רב לך

במקום ניתן לראות כמעט את כל המסכיםן שקיימים בארץ . מה שלא ניתן לראות במקומות אחרים.

נכון כי הפלזמות משתקפות בגלל האופן בהן הן בנויות . נכון להיום שידורי טלויזיה יראו טוב יותר בפלזמות. אבל שים לב כי יש את המשתנה של הגודל וכי לא לכל אחד יש סלון שבו הוא יכול לשים פלזמה בגודל 42 ולכן החלופה היחידה למסך דק הינו LCD

בנוגע למחירים ..

ולסיום יש אנשים שבאים לקנות ויש אנשים שבאים ל"זיין את השכל"
...
מאוד פגוע, זועם, ולא מבין על מה לעזעזל הותקפתי!

emordeko פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1219
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #17 

זה רק אני או שעוד כמה אנשים חושבים שהפורומים נעשו יותר ויותר מתלהמים ואפילו אלימים.

אם מישהו מציג דעה הדרך המקובלת זה להגיד שאתה לא מסכים איתה ולא קישקושים או זיוני שכל(אני בכוונה לא רושם שמות).

תתחילו לכבד את שאר החברים גם אם אתם לא מסכימים איתם.

zeev
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 652
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #18 

לחברים החדשים הנכבדים, אפנה את תשומת לבכם לכתובת המופיע בשדה ה-URL של הדפדפן שלכם שעה שאתם כותבים בפורומים אלה, אתם כנראה מתבלבלים בין אתרנו המקצועי השקט והפסטורלי לאתרים אחרים בארץ בתחום (ושאינם בתחום). סגנון הודעות זה אינו מקובל כאן, אנא מתנו אותו לאלתר.

יום נעים.
A good plagiarized idea is better than a lousy original one

sceptre
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 65

שליחה #19 

שלום רב לך

לידיעתך השיטה שתהיה בארץ בHD תהיה 1080ן השיטה האירופאית ולא 720

דבר שני לא אמרתי שיש הבדל מדידה בין פלאזמה ל LCD רק אמרתי שהמדידות הן שונות ולכן תראה למשל בפלזמה של פיוניר ובנק מספרים אחרים לגמרי של 1:1200 או 1:1100
והארה שונה של 1000 מכיון שיש מדידה שונה לגמרי והאלה הם באמת הנתונים האמיתיים ולא כפי שבארץ זה משווק. לכן יחס ניגודיות הוא הוא לא בפער גדול כזה בין LCD לפלזמה.
דרך אגב אני לא המוכר שדיברת איתו.

אני חושב שגם הדרך שאתה דיברת לא היה יפה אלא מגמתי משמיץ ובמיוחד מזלזל במיוחד המשפט "האיש כמעט חטף התקף כאשר הצעתי לחבר משהו למסך בכדי לבדוק אפילו לא הספקתי להוציא מפי את המילים xbox....). " שאתה כתבת, אף פעם לא ראיתי הפורום מישהו כותב כך.
חלק מהתכנים המוקלטים ב HD מוקלטים ב720. לא אמרתי שלא ניתן לראות HD אלא שבסופו של דבר תוכן כזה יראה טוב יותר בLCD.
רוב ה LCD הקיימים אך לא כולם בעלי יכולת לקבל HD ולרובם יש או DVI או HDMI ונכון וחייבים שיהיו בתקן HDCP

בכל זאת אם מישהו נפע אני מתנצל אין בכוונתי לפגוע אך אני חושב שאין גם לזלזל באף אחד.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78876
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 788 פעמים
קיבל תודות: 5395 פעמים

שליחה #20 

אכן,

ככל שמתרבים החברים באתר, הדבר מתבטא ביותר התלהמות.

במידה והנושא יחמיר, אנחנו נגביר את האכיפה בדמות עריכה יותר אגרסיבית ומחיקת הודעות.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”