מקרן אודיו? זקוק לעזרה
אני עובר לדירה חדשה ואני מתקשה בסידור הרמקולים לק"ב.
חשבתי על מקרן אודיו שזהו בעצם הפתרון הכי טוב שיש בשבילי - אין 20 רמקולים מפוזרים בכל הסלון. מה גם שאין מקום בשביל זה ואין גם לדעתי דרך לשים רמקולים אחוריים, או שאני טועה?
כדי להמחיש את הצורה הבעיתית של הסלון צרפתי תמונה שהכנתי בתוכנה מסויימת :
תודה מראש,
אבי.
נ.ב.
בעניין מקרן הקול - הבנתי שזה האמת לא כ"כ אפשרי בגלל מבנה הקירות [מה גם ששני שקירות השמאליים הם בעצם יציאות למרפסת [=זכוכית]
חשבתי על מקרן אודיו שזהו בעצם הפתרון הכי טוב שיש בשבילי - אין 20 רמקולים מפוזרים בכל הסלון. מה גם שאין מקום בשביל זה ואין גם לדעתי דרך לשים רמקולים אחוריים, או שאני טועה?
כדי להמחיש את הצורה הבעיתית של הסלון צרפתי תמונה שהכנתי בתוכנה מסויימת :
תודה מראש,
אבי.
נ.ב.
בעניין מקרן הקול - הבנתי שזה האמת לא כ"כ אפשרי בגלל מבנה הקירות [מה גם ששני שקירות השמאליים הם בעצם יציאות למרפסת [=זכוכית]
-
- טלוויזיה LCD מול הספות
איך לעזאזל ממקמים את הרמקולים?
- danlior
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6462
- נתן תודות: 81 פעמים
- קיבל תודות: 66 פעמים
לא נורא כמו שזה נראה. את רמקול הסנטר מתחת או מעל לטלוויזיה. את הקדמיים בצד ימין ושמאל ל-LCD בערך מול הדפנות הקדמיים של הספות ואת האחוריים ניתן לתלות מעל החצי החיצוני של הספות. תלה אותם גבוה והשתמש ברמקולי סוראונד ביפולרים.
סה"כ לא נורא. אל תיגע במקרן קול.
סה"כ לא נורא. אל תיגע במקרן קול.
"זו היא דעתי האישית והסובייקטיבית ואין לראות בדברי כאמת הבלעדית"
אני האמת אבל מעדיף כמה שפחות רמקולים... אני לא ממש אוהב את הקטע שיהיו 20 רמקולים מפוזרים על כל הקירות. מה גם שיש בעיה להעביר חוטים מהטלווזיה לקירות ממול [מרחק גדול מאוד]. בעיה נוספת היא שמאחורי הספה השמאלית זה הכול חלון [יציאה למפרסת כאילו] ואין איפה לתלות רמקולים.
מקרן האודיו ממש קרץ לי - אם אני אקנה אחד איכותי ואוסיף לו סאב זה לא ייתן תוצאות טובות?
הבעיה בעצם במקרן אודיו זה שאין לי מספיק קירות לא?!
תודה מראש.
מקרן האודיו ממש קרץ לי - אם אני אקנה אחד איכותי ואוסיף לו סאב זה לא ייתן תוצאות טובות?
הבעיה בעצם במקרן אודיו זה שאין לי מספיק קירות לא?!
תודה מראש.
מקרן אודיו הוא מערכת בחוג סגור-מה הכוונה?
יש לו מיקרופון כיול שממש ממפה ולומד את החדש שלך
בזמן הכיון הוא מפעיל קבוצות קבוצות של רמקולים מתוך שלל הרמקולים שבתוכו .
הוא מזהה קירות ועוצמה של החזרים-כך שאם יש קיר שיר רחוק הוא יתגבר את העוצמה של אותה קבוצת רמקולים
כאשר הוא בזמן הכיול אתה ממש יכול להרגיש "מניפת סאונד "היוצאת מהמקרן ומקיפה אותך במעגל עד מאחורי גבך וחוזרת את מקרן האודיו לאחר מיפוי החדר .
מנסיוני עם חדרים כאלו ואף קשים יותר אני בטוח שאין שום בעיה להשיג תוצאות מצוינות ואתה יכול להיות שקט.
אחת ההוכחות המוחשיות ליעילותו של מקרן הסאונד הגיעה מעולם הכלבים דוקא!
לקוח שלנו שברשותו כלב פשוט לא יכול להפעיל את מקרן האודיו מאחר והכלבים רגישים מאוד לקולות מסוימים ואם הם אינם יכולים למפות את מקור הקול הם פשוט "משתגעים"בדיוק כפי שקורא ביום העצמאות כל שנה ..
הכלב של הלקוח הנ''ל פשוט משתולל בעת הפעלת מקרן האודיו משום שנוצרת בפועל לא מערכת של 5.1 אלא מערכת אינסופית של מערבות סאונד בחדר.
כל התיחסותי הנ''ל היא למקרני סאונד של חברה מסוימת שאיני יכול לרדום את שמה אך לדעתי היא הגיעה למיצוי אופטימלי של הדבר המדהים הנ''ל
יש לו מיקרופון כיול שממש ממפה ולומד את החדש שלך
בזמן הכיון הוא מפעיל קבוצות קבוצות של רמקולים מתוך שלל הרמקולים שבתוכו .
הוא מזהה קירות ועוצמה של החזרים-כך שאם יש קיר שיר רחוק הוא יתגבר את העוצמה של אותה קבוצת רמקולים
כאשר הוא בזמן הכיול אתה ממש יכול להרגיש "מניפת סאונד "היוצאת מהמקרן ומקיפה אותך במעגל עד מאחורי גבך וחוזרת את מקרן האודיו לאחר מיפוי החדר .
מנסיוני עם חדרים כאלו ואף קשים יותר אני בטוח שאין שום בעיה להשיג תוצאות מצוינות ואתה יכול להיות שקט.
אחת ההוכחות המוחשיות ליעילותו של מקרן הסאונד הגיעה מעולם הכלבים דוקא!
לקוח שלנו שברשותו כלב פשוט לא יכול להפעיל את מקרן האודיו מאחר והכלבים רגישים מאוד לקולות מסוימים ואם הם אינם יכולים למפות את מקור הקול הם פשוט "משתגעים"בדיוק כפי שקורא ביום העצמאות כל שנה ..
הכלב של הלקוח הנ''ל פשוט משתולל בעת הפעלת מקרן האודיו משום שנוצרת בפועל לא מערכת של 5.1 אלא מערכת אינסופית של מערבות סאונד בחדר.
כל התיחסותי הנ''ל היא למקרני סאונד של חברה מסוימת שאיני יכול לרדום את שמה אך לדעתי היא הגיעה למיצוי אופטימלי של הדבר המדהים הנ''ל
052-4200610
- danlior
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6462
- נתן תודות: 81 פעמים
- קיבל תודות: 66 פעמים
צריך להפריד בין מיקום סאונד לאיכות הסאונד. מקרני הקול ללא ספק מצליחים ליצור אפקט אמין של סוראונד אך איכות הצליל שבוקע מהם לא יכול להשתוות לאיכות של רמקולים גדולים.
"זו היא דעתי האישית והסובייקטיבית ואין לראות בדברי כאמת הבלעדית"
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
ניסיוני עם מקרני סאונד שונה משל ידידי il62.
לא שמעתי עד היום אף מקרן סאונד, שבאותו מחיר, סט סטלייטים לא קרע לו את הצורה.
1. הפטנט הוא אדיר, כלומר, כגימיק טכנולוגי, אין ספק שיש פה משהו מגניב, אולם, ככל שאתה יורד מחדר "אידיאלי" (4 קירות חשופים וסימטריים), אז האפקט יורד בצורה דראסטית.
2. המערכת חייבת סאב (לא בהכרח חיסרון, אני רק מציין עובדה).
3. מאוד מאוד רגיש למקום הישיבה, כלומר, מי שלא יושב בדיוק מול המקרן סאונד, ירגיש ירידה ניכרת באפקט.
4. הרמקולים מהם בנוי המקרן-סאונד, הם לא רמקולי FULL RANGE אלא רמקולים בתדרים אולטרה סוניים ובנוסף יש שני רמקולים טיפה גדולים יותר, עבור המיד-ריינג' (4" במקרן של ימאהה למשל).
את הבאסים כמו שנאמר, יש לשלוח לסאב.
5. מטבעו, הרמקול הזה נכנס לעיוותים גדולים מאוד בווליום גבוה.
אני אישית, ממליץ על מקרן סאונד במקרה של חדר שינה למשל, בסלון, הייתי שם רמקולים שקועים (אגב, לא צריך "20 רמקולים", אלא רק 5.1)....
לא שמעתי עד היום אף מקרן סאונד, שבאותו מחיר, סט סטלייטים לא קרע לו את הצורה.
1. הפטנט הוא אדיר, כלומר, כגימיק טכנולוגי, אין ספק שיש פה משהו מגניב, אולם, ככל שאתה יורד מחדר "אידיאלי" (4 קירות חשופים וסימטריים), אז האפקט יורד בצורה דראסטית.
2. המערכת חייבת סאב (לא בהכרח חיסרון, אני רק מציין עובדה).
3. מאוד מאוד רגיש למקום הישיבה, כלומר, מי שלא יושב בדיוק מול המקרן סאונד, ירגיש ירידה ניכרת באפקט.
4. הרמקולים מהם בנוי המקרן-סאונד, הם לא רמקולי FULL RANGE אלא רמקולים בתדרים אולטרה סוניים ובנוסף יש שני רמקולים טיפה גדולים יותר, עבור המיד-ריינג' (4" במקרן של ימאהה למשל).
את הבאסים כמו שנאמר, יש לשלוח לסאב.
5. מטבעו, הרמקול הזה נכנס לעיוותים גדולים מאוד בווליום גבוה.
אני אישית, ממליץ על מקרן סאונד במקרה של חדר שינה למשל, בסלון, הייתי שם רמקולים שקועים (אגב, לא צריך "20 רמקולים", אלא רק 5.1)....
מרטין
אני מזמין אותך להתרשם מהדור החדש של מקרני האודיו שעובדים בחוג סגור -איזון מיקרופון כיול.
צפויה לך הפתעה אפילו גדולה יותר מזו של אייל מטיני אחראי קטגורית דו ערוצי וחסיד השני רמקולים בלבד
יחד עם זאת ברור שמקרן אודיו הוא פשרה לרמקולים בגודל מלא -אך הוא הפשרה הטובה -המקצועית ובאופן מפתיע הזולה ביותר
אני מזמין אותך להתרשם מהדור החדש של מקרני האודיו שעובדים בחוג סגור -איזון מיקרופון כיול.
צפויה לך הפתעה אפילו גדולה יותר מזו של אייל מטיני אחראי קטגורית דו ערוצי וחסיד השני רמקולים בלבד
יחד עם זאת ברור שמקרן אודיו הוא פשרה לרמקולים בגודל מלא -אך הוא הפשרה הטובה -המקצועית ובאופן מפתיע הזולה ביותר
052-4200610
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר: