עזרה בבחירת 6 מסכי lcd חדשים
אני צריך שתסייעו לי בבחירת 6 מסכי אלסידי לבית. נתונים:
3 מסכים ל3 חדרים שהמרחק בין הצופה לטלוויזיה הוא קצת יותר מ-3 מטרים. עדיף שתהיה אפשרות לתלות את המסך בגובה מטר חמישים [ייראו טוב? יהיה מתקן שאפשר לכוון זוית]. עדיפות לhdfull למרות שזה לא נחוץ כ"כ. אני לא יודע איזה גדלים כדאי. ההורים שלי עברו בהמון חנויות, תחילה חשבנו לקחת 37 אינץ' אבל אמרו שזה לא ייראה טוב וכדאי לקחת 26. במידה וזה לא 37 אינץ' אז שהמחיר ינוע בין 4-5 אלף. לא צריך משהו בשמיים.. שתהיה חפיפה בין איכות טובה למחיר סביר. רמקולים מובנים כמובן.
מסך אחד לסלון - מרחק צפיה 5-6 מטרים. המליצו על 47 אינץ' ולא יותר ב15 אלף. ההורים מתעקשים על 52 [lcd]. ראינו את הטושיבה שעולה בסביבות 25 אלף. מה אתם אומרים ? [בעניין המרחק, הגודל והטלוויזיה עצמה, המחיר פה לא כזה רלוונטי אבל לא לעוף חחח]
עוד מסך לחדר הורים גם כן LCD . המרחק הוא 4 מטרים. קיבלנו המלצה לשים 32 אינץ' ולא יותר. סביבות ה5-6K.
מסך אחרון משהו עמיד קצת יותר [פיזית] גודל של בסביבות 22 אינץ' ובסביבות האלפיים שקל. [למטבח]
יותר חשוב זה לחדרים ולסלון. אין לי הרבה ידע בטלוויזיות LCD ובמרחק המומלץ ולכן גם אני לא ממש יודע איזה גודל לבחור.
אני אשמח לקבל מכם עזרה בנוגע לאילו טלוויזיות לקחת ושעומדות בקריטריונים שרשמתי להלן.
תודה רבה [רבה] מראש,
אבי.
3 מסכים ל3 חדרים שהמרחק בין הצופה לטלוויזיה הוא קצת יותר מ-3 מטרים. עדיף שתהיה אפשרות לתלות את המסך בגובה מטר חמישים [ייראו טוב? יהיה מתקן שאפשר לכוון זוית]. עדיפות לhdfull למרות שזה לא נחוץ כ"כ. אני לא יודע איזה גדלים כדאי. ההורים שלי עברו בהמון חנויות, תחילה חשבנו לקחת 37 אינץ' אבל אמרו שזה לא ייראה טוב וכדאי לקחת 26. במידה וזה לא 37 אינץ' אז שהמחיר ינוע בין 4-5 אלף. לא צריך משהו בשמיים.. שתהיה חפיפה בין איכות טובה למחיר סביר. רמקולים מובנים כמובן.
מסך אחד לסלון - מרחק צפיה 5-6 מטרים. המליצו על 47 אינץ' ולא יותר ב15 אלף. ההורים מתעקשים על 52 [lcd]. ראינו את הטושיבה שעולה בסביבות 25 אלף. מה אתם אומרים ? [בעניין המרחק, הגודל והטלוויזיה עצמה, המחיר פה לא כזה רלוונטי אבל לא לעוף חחח]
עוד מסך לחדר הורים גם כן LCD . המרחק הוא 4 מטרים. קיבלנו המלצה לשים 32 אינץ' ולא יותר. סביבות ה5-6K.
מסך אחרון משהו עמיד קצת יותר [פיזית] גודל של בסביבות 22 אינץ' ובסביבות האלפיים שקל. [למטבח]
יותר חשוב זה לחדרים ולסלון. אין לי הרבה ידע בטלוויזיות LCD ובמרחק המומלץ ולכן גם אני לא ממש יודע איזה גודל לבחור.
אני אשמח לקבל מכם עזרה בנוגע לאילו טלוויזיות לקחת ושעומדות בקריטריונים שרשמתי להלן.
תודה רבה [רבה] מראש,
אבי.
מרחק צפייה של 3 מטר פלוס ממומלץ מינימום 37 אינצ' , לגביי טווח המחירים שביקשת אז אין סיכוי ל FULL HD במחירים האלו . טושיבה אמנם נחשבת לשם דבר בארץ אבל זה הרבה בגלל פרסום נכון ומסיבי. מבחינה עובדתית טושיבה היא לא אחת משלושת יצרניות פאנל ה-LCD. אני הייתי ממליץ לך לבדוק sharp wd1e , smasung r81 , philips pfl5322
אם זה הרבה מעבר לתקציב ובהתחשב בכמות המסכים שאתה צריך אתה יכול לנסות ללכת על משהו פחות מותגי כמו KTV , ראיתי את המסכים איכות לא רעה בכלל אמנם יש בעית זליגת אור בחלקם.
אם זה הרבה מעבר לתקציב ובהתחשב בכמות המסכים שאתה צריך אתה יכול לנסות ללכת על משהו פחות מותגי כמו KTV , ראיתי את המסכים איכות לא רעה בכלל אמנם יש בעית זליגת אור בחלקם.
- Frosti7
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 596
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
קודם כל אמליץ לך לא לפנות לאותם המקורות אשר אמרו לך את השטויות האלו.
לחדר שינה 32 ואפשר 37 אם רוצים תמונה גדולה
לסלון עם מרחק של 5-6 מטר 50 זה המינימום שאפשר
ואם התכנון (לסלון) הוא לראות סרטים או טלויזיה ולא לשחק בPS3 או לגלוש באינטרנט אז אני ממליץ לך לקרוא את המאמר המצוין הזה http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... le&sid=800
מכיוון שאחרי 37 אינץ הפלזמה תהיה עדיפה (ובהרבה)
לחדר שינה 32 ואפשר 37 אם רוצים תמונה גדולה
לסלון עם מרחק של 5-6 מטר 50 זה המינימום שאפשר
ואם התכנון (לסלון) הוא לראות סרטים או טלויזיה ולא לשחק בPS3 או לגלוש באינטרנט אז אני ממליץ לך לקרוא את המאמר המצוין הזה http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... le&sid=800
מכיוון שאחרי 37 אינץ הפלזמה תהיה עדיפה (ובהרבה)
אממ אוקי אז לחדרים צריך 4 נקח HDR ולסלון אחד HDF
אילו דגמים לקחת? [גדלים גם כן]
צריך 3 לחדרים של 3 מטר צפייה [אחד יש לו גם רק 2] ועוד אחד לחדר הורים שהמרחק הוא 4 אם אני לא טועה.
בקשר לפלזמה - אחרי סיבוב בלפחות 10 חנויות חשמל גדולות בכולם אמרו לי לא לקחת פלזמה אלא LCD. היא תשמש לטלוויזיה בלבד [לא יצא לי לשחק בפליישטישן ודיוידי בקושי אנחנו שמים]
תודה רבה ותודה מראש.
עריכה :
ראיתי דגמים ממש יפים של LG וסמסונג ב32 אינץ' [לחדרים]
אני אגיד לך גם את האמת - לא צופים הרבה בטלוויזיה בחדרים מלבד אולי בחדר ההורים. בגלל זה האיכות לא צריכה להיות המילה האחרונה. משהו בסיבות ה4-5 יספיק בהחלט
אילו דגמים לקחת? [גדלים גם כן]
צריך 3 לחדרים של 3 מטר צפייה [אחד יש לו גם רק 2] ועוד אחד לחדר הורים שהמרחק הוא 4 אם אני לא טועה.
בקשר לפלזמה - אחרי סיבוב בלפחות 10 חנויות חשמל גדולות בכולם אמרו לי לא לקחת פלזמה אלא LCD. היא תשמש לטלוויזיה בלבד [לא יצא לי לשחק בפליישטישן ודיוידי בקושי אנחנו שמים]
תודה רבה ותודה מראש.
עריכה :
ראיתי דגמים ממש יפים של LG וסמסונג ב32 אינץ' [לחדרים]
אני אגיד לך גם את האמת - לא צופים הרבה בטלוויזיה בחדרים מלבד אולי בחדר ההורים. בגלל זה האיכות לא צריכה להיות המילה האחרונה. משהו בסיבות ה4-5 יספיק בהחלט
חד משמעית אם הצפיה לטלוויזיה בלבד אז רק פלאזמה.
אם בכל זאת lcd זה מה שאתה רוצה אז בוודאי לא LG זליגת אור קשה ברוב הדגמים שלהם.
לחדרים אתה יכול להתפשר גם על 32 אינצ' תבדוק את הסמסונג r81 ואת השארפ wd1e
מחירם נע בין 4500-5000 ש"ח. לגביי הסלון מכיוון שאתה רוצה FULL HD ומסך גדול אז אתה יכול לבדוק את KTV לפי בדיקה שעשיתי המחיר של 47 אינצ' full hd נע בין 9500-10000 ש"ח.
אם בכל זאת lcd זה מה שאתה רוצה אז בוודאי לא LG זליגת אור קשה ברוב הדגמים שלהם.
לחדרים אתה יכול להתפשר גם על 32 אינצ' תבדוק את הסמסונג r81 ואת השארפ wd1e
מחירם נע בין 4500-5000 ש"ח. לגביי הסלון מכיוון שאתה רוצה FULL HD ומסך גדול אז אתה יכול לבדוק את KTV לפי בדיקה שעשיתי המחיר של 47 אינצ' full hd נע בין 9500-10000 ש"ח.
תעתועי מסכים
אינני יודע איפה קיבלת את עצות אחיתופל לגבי המסכים נעשה סדר
1.סמסונג 32r81 פשוט מעולה נקודה
2.מרחק צפיה ל4 מטר או סמסונגlcd 37 או פנסוניק פלזמה 37
3.לסלון פנסוניק פלזמה 50 אינץ דגם v70 מסך ברמה ועדין בתקציב
4.ההורים שלך לא צרכים full hd עדיף מסך טוב hd ready מfhd ktv
5.להתרחק מlg בעית זליגה
1.סמסונג 32r81 פשוט מעולה נקודה
2.מרחק צפיה ל4 מטר או סמסונגlcd 37 או פנסוניק פלזמה 37
3.לסלון פנסוניק פלזמה 50 אינץ דגם v70 מסך ברמה ועדין בתקציב
4.ההורים שלך לא צרכים full hd עדיף מסך טוב hd ready מfhd ktv
5.להתרחק מlg בעית זליגה