הגיע הזמן לתכנים שהובטחו ב YES HD

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
שלח תגובה
akrk1986 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 125
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

1. ערוץ הסרטים והסדרות - בינתיים רק סרטים, אף סידרה. גם הסרטים בחלקם לא משהו וכל אחד משודר הרבה פעמים (לדוגמה "קלינר").
לפחות לפי הטעם האישי שלי, יש מקסימום 3 סרטים בשבוע ששווה לראות. אפילו שידורים של סדרות נוכחיות או עונות קודמות יהיו יותר טובים מלופ של סרטים.

2. ערוץ הספורט - חוץ ממשחקים ישנים בכדורגל אין כלום (החריג היה הסופרבול בשידור חי - סחתיין על זה). יש ים של סוגי ספורט, אז קדימה, דאגתם לחובבי הכדורגל, תדאגו עכשיו ל-50% האחרים :-)

3. נשיונל גיאוגרפיק - מעניין, לפעמים מרתק

לסיכום: קחו את הכסף שאנחנו משלמים ותביאו תוכן ראוי. השקעתם בציוד, השקעתם באביזרים, יש לכם לקוחות - עכשיו כדאי שהם יהיו גם מרוצים.
היום ששואלים אותי חברים איך ה-HD, אני עונה להם כמו רון פרלין ב"ארץ נהדרת" : "התמונה - מדהימה, הרזולוציה - פיצוץ, אבל התכנים - לא משהו".
ההבדל היחידי בין ילדים למבוגרים הוא מחיר הצעצועים שלהם (LCD כבר אמרנו?)

עידו_F
עובד כבלים/לויין
עובד כבלים/לויין
תגובות: 407
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #2 

כפי שנאמר בעבר, בחודש מרץ/אפריל אמורים להתווסף עוד שני ערוצי HD. אחד מהם הוא ערוץ סדרות HD.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78849
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 785 פעמים
קיבל תודות: 5388 פעמים

שליחה #3 

1. כאמור, הצפי הוא בקרוב שיהיו עוד ערוצים.

2. ערוץ הספורט לא שידר את הסופרבול, זה דווקא היה בערוץ הסרטים (ערוץ הספורט משותף גם להוט, ככל הנראה זה הסיבה).
הצפי כאן הוא שבקרוב מאוד כמות התכנים תגדל מאוד בערוץ הזה.

3. לדעתי דווקא הכי פחות, אבל זה רק אני...

NEW_WAVE
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2166
נתן תודות: 19 פעמים
קיבל תודות: 18 פעמים

שליחה #4 

מה אתם רוצים יש בקושי 5000 לקוחות,אני מאמין HOT יכנסו זה יתחיל לרוץ ,זה יקרה באפריל .

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 35089
נתן תודות: 175 פעמים
קיבל תודות: 650 פעמים

שליחה #5 

NEW_WAVE,
הממירים היו אמורים להגיע במרץ, לא?

NEW_WAVE
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #6 

ממה שאמרו לי צריך הרצה כמו ביס .

דרך אגב כל הערוצים בהוט למעט אגו והארוטים פתוחים שבת שנייה לכל הלקוחות עד יום ראשון.
הוט עוברת למערכת בילנג חדשה ,אחידה לכל האיזורים ולכל לקוח פרופיל המשמש למימוש מבצעים.

sam22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20358
נתן תודות: 938 פעמים
קיבל תודות: 819 פעמים

שליחה #7 

לפי הפרומואים של ליגת האלופות
זה נראה כאילו יהיו גם שם שידורים ישירים

אתם יודעים על זה משהו?
העם דורש..... כל מיני דברים

tals79
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 863
נתן תודות: 55 פעמים
קיבל תודות: 36 פעמים

שליחה #8 

בפרומו של "ליגת האלופות חוזרת" מופיע לוגו של SPORT5 HD
בקרוב בקרוב

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019
נתן תודות: 123 פעמים
קיבל תודות: 940 פעמים

שליחה #9 

NEW_WAVE כתב:מה אתם רוצים יש בקושי 5000 לקוחות,אני מאמין HOT יכנסו זה יתחיל לרוץ ,זה יקרה באפריל .
...
5000 מנויים בשלב הנוכחי זה מעבר לציפיות של יס.

NEW_WAVE
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #10 

אם הכבלים ידעו לשווק נכון יגיעו ל 50,000 בשנה, YES עשתה טעויות בשווק ולכן 5000 מנויים זה קצת .

zovirax
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 15945
שם מלא: zovirax
נתן תודות: 299 פעמים
קיבל תודות: 330 פעמים

שליחה #11 

NEW_WAVE כתב: YES עשתה טעויות בשווק ולכן 5000 מנויים זה קצת .
...
פרט בבקשה, איזה טעויות יס עשתה בשיווק ?

בהתחשב בזה שזו טכנולוגיה שלא מוכרת לאנשים, וגם לא לכולם יש מסכים שתומכים, יס הגיע למספר לא רע של מנויים.

אולי הערוצים היו צריכים להיות כבר עם יותר תוכן, אבל אני מאמין שהם בקרוב יכנסו לקצב שישאיר את הוט מאחור.

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019
נתן תודות: 123 פעמים
קיבל תודות: 940 פעמים

שליחה #12 

NEW_WAVE כתב:אם הכבלים ידעו לשווק נכון יגיעו ל 50,000 בשנה, YES עשתה טעויות בשווק ולכן 5000 מנויים זה קצת .
...
הצפי של יס היה בסביבות 10,000 מנויים בשנה הראשונה כך שהם בדרך הנכונה להגשים את היעד הזה.

אני לא יכול התייחס לנושא השיווק של HD בכבלים אבל לא נראה לי שבמצבה הכספי של HOT היא יכולה להרשות לעצמה הרפתקה בסדר גודל זה. משיכת 50,000 מנויים ל HD בשנה ידרוש השקעה אדירה בכ"א בשטח, ממירים ופיתוח תוכנה, ובעיקר תכנים. זו כנראה הבעיה גם של יס והסיבה לדלילות הערוצים והתכנים למנויי ה HD והסיבה שהמנויים הקיימים הם כרגע בגדר קבוצת בקרת איכות שלא רק שלא מקבלת משכורת אלא גם משלמת ליס.

NEW_WAVE
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #13 

Catskinner כתב:
NEW_WAVE כתב:אם הכבלים ידעו לשווק נכון יגיעו ל 50,000 בשנה, YES עשתה טעויות בשווק ולכן 5000 מנויים זה קצת .
...
הצפי של יס היה בסביבות 10,000 מנויים בשנה הראשונה כך שהם בדרך הנכונה להגשים את היעד הזה.

אני לא יכול התייחס לנושא השיווק של HD בכבלים אבל לא נראה לי שבמצבה הכספי של HOT היא יכולה להרשות לעצמה הרפתקה בסדר גודל זה. משיכת 50,000 מנויים ל HD בשנה ידרוש השקעה אדירה בכ"א בשטח, ממירים ופיתוח תוכנה, ובעיקר תכנים. זו כנראה הבעיה גם של יס והסיבה לדלילות הערוצים והתכנים למנויי ה HD והסיבה שהמנויים הקיימים הם כרגע בגדר קבוצת בקרת איכות שלא רק שלא מקבלת משכורת אלא גם משלמת ליס.
...
איזה הרפתקאה :מבולבל: , אם הקימו מערך שידור ויהיה ביקוש ,אז יענו לך בשירות לקוחות שאי אפשר לספק יותר ממירים כי זה הרפתקאה,נהפכהו חברה צריכה למקסם את ההשקעה ולתרגם אותו לכמה שיותר לקוחות =כסף .

אחת מהטעויות השיווק של יס ,שזה לא מדבר לכולם ,אף על פי שמספר בתי האב
שיש להם מסכים הוא פי 20 ויותר ממספר הלקוחות הקיים .יצא לי לדבר עם יותר מלקוח אחד של יס ,שלא יודע על מה מדובר אף על פי שיש לו שתי מסכים דקים,פלאזמה ו LCD וכן , הוא מכיר את הפרסומת .

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”