מקרן לפרזנטציות ולק"ב בייתי – בקשת עזרה
אני צריך לקנות למקום העבודה מקרן LCD שיתאים גם לפרזנטציות וגם להקרנת סרטים, תקציב – עד 25K. הדרישות למקרן הן:
1. עצמת אור גבוהה (המקרן יעבוד בחדר עם תאורה מתונה).
2. הצבעים צריכים להיות אוטנטיים גם בהצגת תכני מולטימדיה (בעיקר, מצגות ואתרי אינטרנט) וגם בהקרנת סרטים (הסרטים גם יוקרנו מהמחשב).
3. צריכה להיות גישה נוחה לתפעול שותף (ניקוי פילטרים וכדומה) כי המקרן יהיה תלוי על תקרה גבוהה.
4. חיבור DVI – חובה (HDMI רצוי פחות בגלל עלות הקבל הארוך שאנחנו צריכים). אגב, האם החיבור הדיגיטאלי יעבוד עם כבל שאורכו מתקרב ל-20 מטרים?
5. אשמח גם לקבל המלצות על כרטיס מסך שיאפשר לממש את יכולות המקרן עליו אני שואל.
כדי לתת מושג על רמת המקרן שאני מחפש, אגיד ממה אני רוצה "לברוח". כעת יש לנו Optoma 739 שנותן צבעים זוועתיים בעוצמת אור גבוהה (מצב PC) או תמונה עם ניגודיות מאד נמוכה במצב RGBs (הצבעים דווקא סבירים). וזה לא עניין של כיוון המקרן – ביקר אצלנו נציג SG ואמר שזה המקסימום שאפשר לקבל מהמקרן הזה.
בתודה מראש
ויטלי
1. עצמת אור גבוהה (המקרן יעבוד בחדר עם תאורה מתונה).
2. הצבעים צריכים להיות אוטנטיים גם בהצגת תכני מולטימדיה (בעיקר, מצגות ואתרי אינטרנט) וגם בהקרנת סרטים (הסרטים גם יוקרנו מהמחשב).
3. צריכה להיות גישה נוחה לתפעול שותף (ניקוי פילטרים וכדומה) כי המקרן יהיה תלוי על תקרה גבוהה.
4. חיבור DVI – חובה (HDMI רצוי פחות בגלל עלות הקבל הארוך שאנחנו צריכים). אגב, האם החיבור הדיגיטאלי יעבוד עם כבל שאורכו מתקרב ל-20 מטרים?
5. אשמח גם לקבל המלצות על כרטיס מסך שיאפשר לממש את יכולות המקרן עליו אני שואל.
כדי לתת מושג על רמת המקרן שאני מחפש, אגיד ממה אני רוצה "לברוח". כעת יש לנו Optoma 739 שנותן צבעים זוועתיים בעוצמת אור גבוהה (מצב PC) או תמונה עם ניגודיות מאד נמוכה במצב RGBs (הצבעים דווקא סבירים). וזה לא עניין של כיוון המקרן – ביקר אצלנו נציג SG ואמר שזה המקסימום שאפשר לקבל מהמקרן הזה.
בתודה מראש
ויטלי
ויטלי
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
מקרנים הם לא תחום ההתעניינות שלי, לכן זה לא ה"בחירה מניסיון". שמעתי מכמה אנשים (וגם קראתי כאן בפורום) שיש אנשים שרגישים ל-DLP (רואים "קשת"). יכול להיות שזה לא נכון - אם כך, הדרישה ל- LCD אינה רלוונטית.
ויטלי
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
זה לא המקרה כאשר יום אחד מראים מצגת ויום אחר באים לראות סרט. תוך כדי פרזנטציות לפעמים יש צורך בהקרנת סרטים מקצועיים, אי אפשר לדלג בין המקרנים באמצע ההרצאה... וגם בעיות מיתוג... בקיצור – זה לא מה שאני מחפש. יש רעיונות נוספים?
ויטלי
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
מרטין, האם יש לך המלצות למותגים/דגמים ספציפיים? אם אתה מנוע מלענות בפורום, אודה לך על הודעה פרטית. דגש - על הצבעים האוטנטיים של המקרן בפרזנטציות/תכני האינטרנט. המקרן שיש לנו כעת - Optoma 739 - פשוט בלתי נסבל מהבחינה הזו.
תודה מראש
תודה מראש
ויטלי