מה מומלץ יותר: SAMSUNG 32R81B או SHARP WD1E
לאחר המלצות שראיתי בפורום ניגשתי לחנות על מנת לרכוש את השארפ.
המוכר בחנות התעקש שהסמסונג טובה יותר בכל הפרמטרים וגם זכתה בתואר הטלוויזיה הטובה ביותר ל- 2007 2008 ע"י איגוד אירופאי שבוחן איכות מסמכים בחמישה פרמטרים.
אציין כי המסך לא יחובר למחשב.
מה דעתכם ?
בתודה למגיבים.
המוכר בחנות התעקש שהסמסונג טובה יותר בכל הפרמטרים וגם זכתה בתואר הטלוויזיה הטובה ביותר ל- 2007 2008 ע"י איגוד אירופאי שבוחן איכות מסמכים בחמישה פרמטרים.
אציין כי המסך לא יחובר למחשב.
מה דעתכם ?
בתודה למגיבים.
דבר ראשון לפי הסיפור של המוכר כנראה שאין להם את ה sharp wd1e במלאי או כפי שאמרו קודמיי יש להם אינטרס של אחוז מכירה למסך הסמסונג. לפי דעתי ה- sharp wd1e עדיפה , רכשתי אותה לפניי חודשיים ואני מאוד מרוצה ממנה גם בטלוויזיה, גם בחיבור למחשב ב VGA וגם באיכות ה ps3 . 
סמסונג 32r81b
עד המסך הזה סמסונג r81
lcd היה מילה גסה עבורי גם את חברת סמסונג לא חיבבתי יותר מידי,אחרי מספר בדיקות
וחבר אחד שקנה כזאת הביתה התרשמתי וקניתי לאח שלי מסך כזה ללא ספק הקניה הטובה
עזבו את הנתונים התמונה מעולה אפשר לראות hot בlcd ולא להקיא בסלון מרוב גועל
lcd היה מילה גסה עבורי גם את חברת סמסונג לא חיבבתי יותר מידי,אחרי מספר בדיקות
וחבר אחד שקנה כזאת הביתה התרשמתי וקניתי לאח שלי מסך כזה ללא ספק הקניה הטובה
עזבו את הנתונים התמונה מעולה אפשר לראות hot בlcd ולא להקיא בסלון מרוב גועל
- LinarSavion
-
- חבר פעיל

- תגובות: 52
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
למה סתם להגיד? בסמסונג אין מריחות כמעט ובכלל... וגם בתמונות החשוכות מי שלא יחפש יותר מדיי בכלל לא ישים לב לזה...
לסמסונג יש תמונה נהדרת בהוט ובמחשב ובמקורות HD אז בכלל אין על מה לדבר.. מה שכן, אז חובה לכייל את המסך אחרי הקניה בגלל שחוץ ממצב הmovie שברירת המחדל שלו נראית דווקא דיי טוב, כל שאר המצבים מכויילים בצורה שהתמונה בהירה יותר מדיי מחודדת יותר מדיי ובכללי פשוט לא רואים טוב אבל אחריי הכיול רואים פשוט מצויין...
לסמסונג יש תמונה נהדרת בהוט ובמחשב ובמקורות HD אז בכלל אין על מה לדבר.. מה שכן, אז חובה לכייל את המסך אחרי הקניה בגלל שחוץ ממצב הmovie שברירת המחדל שלו נראית דווקא דיי טוב, כל שאר המצבים מכויילים בצורה שהתמונה בהירה יותר מדיי מחודדת יותר מדיי ובכללי פשוט לא רואים טוב אבל אחריי הכיול רואים פשוט מצויין...