ערוץ הסרטים של יס hd לא הרבה מעל סרטי dvd האם יתכן?
היום התחברתי ליס hd ולא התלהבתי כל כך מאיכות ערוץ הסרטים .יש לי lcd lg 42lc2r עםdvd פיוניר שמבציע upscale ובסרטי יס אני רואה הבדל קטן לעומת סרטיdvd .האם הבעיה איכות החומר הירוד שיס מציגה 8mbs? או שהטלויזיה צריך להיות יותר איכותית בשבל באמת לראות את המירב?או שחלק מהסרטים בוצע להם upscale והם לא hd במקור?
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- danlior
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6462
- נתן תודות: 81 פעמים
- קיבל תודות: 66 פעמים
מנסיון זה תלוי בסרט שמוקרן. חלק מהסרטים באמת לא נותנים איכות גבוהה יותר מ-DVD פרוגרסיבי איכותי. אך יש כמה סרטים שהלסת פשוט צונחת 
"זו היא דעתי האישית והסובייקטיבית ואין לראות בדברי כאמת הבלעדית"
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78829
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5385 פעמים
תשמע, המסך הוא HD READY, כך שבהחלט יתכן שעם DVD ממש איכותי וסרט HD ממש לא איכותי, כאשר המסך לא מכוייל אתה פתאום תראה שאין הבדלים דרמטיים.
ממליץ לך להתחיל עם כיול בסיסי של כל המערכת (ערוץ 144)
קשה לי לדעת מה יכול להיות בעייתי בכיול, אם אתה יכול לצרף תמונה של מסך הפרמטרים של הוידאו שלך, זה יכול מאוד לעזור.
דבר שני תוודא שאתה מחובר כראוי לממיר (חיבור HDMI), ושהממיר מקונפג כראוי (1080i!!)
קשה לי לדעת מה יכול להיות בעייתי בכיול, אם אתה יכול לצרף תמונה של מסך הפרמטרים של הוידאו שלך, זה יכול מאוד לעזור.
דבר שני תוודא שאתה מחובר כראוי לממיר (חיבור HDMI), ושהממיר מקונפג כראוי (1080i!!)
לגבי הגדרת ממיר ל 1080i האם אני יכול ללהגדיר לבד או שצריך לקרוא לטכנאי?איך עושים את זה?לגבי הכיול ניסיתי פעם לעשות אבל לא הגעתי לתוצאות טובות עם כל העיגוליםoferlaor כתב:תשמע, המסך הוא HD READY, כך שבהחלט יתכן שעם DVD ממש איכותי וסרט HD ממש לא איכותי, כאשר המסך לא מכוייל אתה פתאום תראה שאין הבדלים דרמטיים.
דבר שני תוודא שאתה מחובר כראוי לממיר (חיבור HDMI), ושהממיר מקונפג כראוי (1080i!!)...
- oferlaor
- מנהל

hassan,
לא יודע מה הכוונה "תוצאות טובות עם כל העיגולים". מה שאתה צריך זה לראות את כל העיגולים (במידה והמסך מאפשר זאת), אין ספק שאתה צריך לשחק עם המסך והפרמטרים השונים שלו. המלצתי היא לצלם, כאמור, את התפריטים של המסך שאתה לא ממש בטוח לגביהם, צרף אותם לכאן, וננסה לעזור אחד אחד.
כמו כן, יש מאמרים על כיול, אני ממליץ על קריאה שלהם, זה יתן לך הבנה וכלים שיעזרו לך בהמשך.
לגבי הגדרת הממיר. לחץ על OK, כנס להגדרות ותעבור עליהם אחד לאחד. זה לא מסובך.
בהגדרות המערכת יש הגדרות של HD ששם יש את הפרטים.
כמו כן, לא כתבת איך המסך מחובר לממיר.
לא יודע מה הכוונה "תוצאות טובות עם כל העיגולים". מה שאתה צריך זה לראות את כל העיגולים (במידה והמסך מאפשר זאת), אין ספק שאתה צריך לשחק עם המסך והפרמטרים השונים שלו. המלצתי היא לצלם, כאמור, את התפריטים של המסך שאתה לא ממש בטוח לגביהם, צרף אותם לכאן, וננסה לעזור אחד אחד.
כמו כן, יש מאמרים על כיול, אני ממליץ על קריאה שלהם, זה יתן לך הבנה וכלים שיעזרו לך בהמשך.
כמו כן, לא כתבת איך המסך מחובר לממיר.
אני מחובר למסך דרך כבל hdmi ל hdmi לגבי העלאת תמונות בינתיים יש לי בעיה טכנית להעלאה שאני יפטור את זה אני יעלה תמונות .עופר תודה רבה על העזרה וההתיחסותoferlaor כתב:hassan,
כמו כן, לא כתבת איך המסך מחובר לממיר....
oferlaor כתב:תשמע, המסך הוא HD READY, כך שבהחלט יתכן שעם DVD ממש איכותי וסרט HD ממש לא איכותי, כאשר המסך לא מכוייל אתה פתאום תראה שאין הבדלים דרמטיים.
דבר שני תוודא שאתה מחובר כראוי לממיר (חיבור HDMI), ושהממיר מקונפג כראוי (1080i!!)...
זה פשוט מעצבן שלא כל הDVD באותה האיכות , לדעתי היצרן צריך להצהיר מה הקצב ולפי זה אחליט אם לשכור את הסרט או לא. קימים גם DVD באיכות ממש טובה ופשוט לא הוגן לקרוא לשני התקליטים באותו השם.
לחסן אני התחברתי לHD של יס ישר הרגשתי את ההבדל תבדוק את החיבורים שלךhassan כתב:היום התחברתי ליס hd ולא התלהבתי כל כך מאיכות ערוץ הסרטים .יש לי lcd lg 42lc2r עםdvd פיוניר שמבציע upscale ובסרטי יס אני רואה הבדל קטן לעומת סרטיdvd .האם הבעיה איכות החומר הירוד שיס מציגה 8mbs? או שהטלויזיה צריך להיות יותר איכותית בשבל באמת לראות את המירב?או שחלק מהסרטים בוצע להם upscale והם לא hd במקור?...
- oferlaor
- מנהל

hassan,
היה נחמד לפגוש אותך במפגש האחרון!
לגבי השאלה, יש המון מסכים שעושים WHITE CLIPPING בניסיון להדגיש את הלבנים וגם לתת יותר פירוט ב-MID RANGE.
במסכים כאלה לא ניתן יהיה לראות את העיגולים הבהירים.
הטכניקה היא פשוטה. מתחילים עם הכהים. שמים את ה-BRIGHTNESS וה-CONTRAST על 50, 50. מתחילים עם הכהים, מעלים את ה-BRIGHTNESS עד שהעיגולים הכהים ברורים. מתחילים להוריד עד שהם כמעט נעלמים.
במצב כזה צריך לראות גם את העיגולים הבהירים בבירור. אם גם כאן לא רואים אותם, אז ב-LCD, צריך לשנות מצב (נסה מצב MOVIE, במצב DYNAMIC או VIVID זה עלול עדיין להיראות כך, גם הגאמה עלול לשנות את המצב).
עכשיו מעלים את הקונטרסט עד שהעיגולים הבהירים נעלמים לתוך הרקע ואז מעבירים בחזרה צעד בכדי לגרום להם שוב להופיע.
עכשיו צריך את ה-BRIGHENSS להוריד שוב עד שהעיגולים הכהים נעלמים ושוב לגרום להם להופיע.
כך עושים הלוך חזור עד שכל נגיעה ב-BRIGHTNESS או ב-CONTRAST גורמים לאחד משני סוגי העיגולים להיעלם...
זה המצב האידאלי של המסך...
היה נחמד לפגוש אותך במפגש האחרון!
לגבי השאלה, יש המון מסכים שעושים WHITE CLIPPING בניסיון להדגיש את הלבנים וגם לתת יותר פירוט ב-MID RANGE.
במסכים כאלה לא ניתן יהיה לראות את העיגולים הבהירים.
הטכניקה היא פשוטה. מתחילים עם הכהים. שמים את ה-BRIGHTNESS וה-CONTRAST על 50, 50. מתחילים עם הכהים, מעלים את ה-BRIGHTNESS עד שהעיגולים הכהים ברורים. מתחילים להוריד עד שהם כמעט נעלמים.
במצב כזה צריך לראות גם את העיגולים הבהירים בבירור. אם גם כאן לא רואים אותם, אז ב-LCD, צריך לשנות מצב (נסה מצב MOVIE, במצב DYNAMIC או VIVID זה עלול עדיין להיראות כך, גם הגאמה עלול לשנות את המצב).
עכשיו מעלים את הקונטרסט עד שהעיגולים הבהירים נעלמים לתוך הרקע ואז מעבירים בחזרה צעד בכדי לגרום להם שוב להופיע.
עכשיו צריך את ה-BRIGHENSS להוריד שוב עד שהעיגולים הכהים נעלמים ושוב לגרום להם להופיע.
כך עושים הלוך חזור עד שכל נגיעה ב-BRIGHTNESS או ב-CONTRAST גורמים לאחד משני סוגי העיגולים להיעלם...
זה המצב האידאלי של המסך...