בשניה זאת זכיתי במכרז, רציתי לדעת אם המחיר משתלם , כי אני
- bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9324
- נתן תודות: 1557 פעמים
- קיבל תודות: 357 פעמים
תלוי גם כמה תשלומים מאפשרים לך. אם יש אפשרות לפריסה נוחה של תשלומים ללא ריבית, אז לא נראה לי שתצליח למצוא את המוצר הזה במקום אחר, במחיר זול יותר!
אני אישית, לא אוהב לקנות דרך מכרזים, אבל אם לך זה לא מפריע, אז שיהיה בהצלחה...
אני אישית, לא אוהב לקנות דרך מכרזים, אבל אם לך זה לא מפריע, אז שיהיה בהצלחה...
אני יתן פרטים:
האחריות היא של :טר אלקטרו סטריאו
התשלום כולל דמי משלוח. לא ידוע לי האם כולל התקנה או סטנד. (אני יחכה לטלפון אחרי החג על מנת לברר פרט זה).
ניתן לחלק ל-10 תשלומים ללא ריבית, מעל לכך מדובר על 0.5 % ביחס לכל תשלום (לא 0.5% משווי העיסקה כולה)
אני גם ככה לא רוצה לפרוס ל-80 מליון תשלומים. אני רוצה לגמור עם זה בפחות משנה.
תאמת בכלל תיכננתי על ה-NEC (ורק בגלל המחיר שהיה זול משמעותית).
אבל שיחקתי במכרז הגבלתי את עצמי למקסימום של 14K שזה חריגה של 1K מהתקציב שלי. בפוקס 15 שעה לסיום המכרז נתתי את ההצעה של ה-14 ואף אחד לא ענה. בהתחלה היו לפחות 10 אנשים שהשתתפו, אבל בערך 20 דקות לסיום המכרז הקפצתי את המחיר מ-10000 (שהיה באותה עת) עד ל-13K , זה הבריח כמעט את כולם מיידית. ואז הייתי ראש בראש עם מישהו והוא כנראה חשב שאני הולך עד הסוף , אבל זאת ממש היתה ההצעה האחרונה שלי.
תאמת אני לא יודע אם כל כך משתלם לשלם 14K על פלאזמה. יש היום פלאזמות גם ב-12 וב-11 K . את ה-NEC לדוגמא אפשר להביא ב-13.5K וזה כולל משלוח , התקנה, וסטנד לבחירה.
האם הפיוניר שווה את המחיר של ה-14K?? או שעדיף לבטל איתם עיסקה (עיסקה טלפונית עד 14 יום ביטול על פי חוק
)
ולקנות את ה-NEC???
או שעדיף להשאיר ככה??
את ה-PIONEER פשוט לא ראיתי בשום מקום, אין לי מושג איך היא אפילו נראית במציאות. את ה-NEC ראיתי ואהבתי , הבנתי שה-PIONEER לא יורדת ממנו.
התשלום כולל דמי משלוח. לא ידוע לי האם כולל התקנה או סטנד. (אני יחכה לטלפון אחרי החג על מנת לברר פרט זה).
ניתן לחלק ל-10 תשלומים ללא ריבית, מעל לכך מדובר על 0.5 % ביחס לכל תשלום (לא 0.5% משווי העיסקה כולה)
אני גם ככה לא רוצה לפרוס ל-80 מליון תשלומים. אני רוצה לגמור עם זה בפחות משנה.
תאמת בכלל תיכננתי על ה-NEC (ורק בגלל המחיר שהיה זול משמעותית).
אבל שיחקתי במכרז הגבלתי את עצמי למקסימום של 14K שזה חריגה של 1K מהתקציב שלי. בפוקס 15 שעה לסיום המכרז נתתי את ההצעה של ה-14 ואף אחד לא ענה. בהתחלה היו לפחות 10 אנשים שהשתתפו, אבל בערך 20 דקות לסיום המכרז הקפצתי את המחיר מ-10000 (שהיה באותה עת) עד ל-13K , זה הבריח כמעט את כולם מיידית. ואז הייתי ראש בראש עם מישהו והוא כנראה חשב שאני הולך עד הסוף , אבל זאת ממש היתה ההצעה האחרונה שלי.
תאמת אני לא יודע אם כל כך משתלם לשלם 14K על פלאזמה. יש היום פלאזמות גם ב-12 וב-11 K . את ה-NEC לדוגמא אפשר להביא ב-13.5K וזה כולל משלוח , התקנה, וסטנד לבחירה.
האם הפיוניר שווה את המחיר של ה-14K?? או שעדיף לבטל איתם עיסקה (עיסקה טלפונית עד 14 יום ביטול על פי חוק
ולקנות את ה-NEC???
או שעדיף להשאיר ככה??
את ה-PIONEER פשוט לא ראיתי בשום מקום, אין לי מושג איך היא אפילו נראית במציאות. את ה-NEC ראיתי ואהבתי , הבנתי שה-PIONEER לא יורדת ממנו.
- walter_yaron
-
- חבר פעיל

- תגובות: 95
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
תצוגה
אם אני לא טועה ראיתי את הדגם הזה ב BIGBOX אתה מומזן ללכת לראות,יש שם הרבה דגמים מקסימום תבטל אם תמצא משהו אחר
- bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9324
- נתן תודות: 1557 פעמים
- קיבל תודות: 357 פעמים
תשמע, הדעה הכללית של מרבית המומחים כאן בפורום היא, שאין כמעט הבדלים בין הנק לפיוניר.
אני התלבטתי בדיוק באותו עניין (גם הפנסוניק היה מועמד רציני) במשך ימים רבים ולבסוף החלטתי ללכת על הפיוניר, למרות שמחירו יקר יותר מהאחרים (לפחות ב-2K)
דבר אחד אני יכול להגיד לך בבטחון מלא- אם היו מציעים לי את הפיוניר במחיר שאתה קיבלת במכרז, זה היה חוסך לי המון ימים של התלבטויות...
אני התלבטתי בדיוק באותו עניין (גם הפנסוניק היה מועמד רציני) במשך ימים רבים ולבסוף החלטתי ללכת על הפיוניר, למרות שמחירו יקר יותר מהאחרים (לפחות ב-2K)
דבר אחד אני יכול להגיד לך בבטחון מלא- אם היו מציעים לי את הפיוניר במחיר שאתה קיבלת במכרז, זה היה חוסך לי המון ימים של התלבטויות...
פיוניר
אחלה מחיר - לך על זה .לדעתי הפלסמה הזאת איכותית יותר מהנק .גם אני התלבטתי כמוך ובסוף הלכתי על הפיוניר.לא נראה לי שהמחיר הזה כולל סטנד והתקנה אך בכל זאת מברוק! 
!!! SARAS JASIKEVICIUS
THE ALL TIME GREATEST
THE ALL TIME GREATEST
- niko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4962
- שם מלא: איתן
- נתן תודות: 911 פעמים
- קיבל תודות: 451 פעמים
תתחדש
פלזמה מעולה!!
יותר טובה מהנק,ראיתי אותן אחת מול השניה בעולם הדיגטלי,אין מה
להשוות.
להשוות.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78844
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5388 פעמים
Re: תתחדש
לא צריך להשתגע, זה בדיוק אותה הפלאזמה עם אותו הפאנל אך עם זכוכית שונה, אז יש "מה להשוות", אבל לדעתי גם התמונה יותר טובה... לכן אני גם בחרתי בPIONEER על פני הNEC... המחיר מעולה... אני לשם השוואה קניתי אותה לפני חודשיים-3 ב16500(כולל הכל)niko כתב:פלזמה מעולה!!
להשוות....
- niko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4962
- שם מלא: איתן
- נתן תודות: 911 פעמים
- קיבל תודות: 451 פעמים
תראה..
ראיתי אותן אחת מול השניה עם חבר, לדעתי ההפרש בתמונה
היה גדול מאוד,אני יודע שזה אותו פנל אבל אותי מענינת השורה התחתונה
והיא התמונה הסופית.
אם ההבדל שווה את הסכום זהו עניין אינדיוידואלי.
איתן.
היה גדול מאוד,אני יודע שזה אותו פנל אבל אותי מענינת השורה התחתונה
והיא התמונה הסופית.
אם ההבדל שווה את הסכום זהו עניין אינדיוידואלי.
איתן.