:הל: סנדיסק משיקה את כרטיס זכרון SD בקיבולת הגדולה בעולם!
-
MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
[pressrelease]
קטן עם קיבולת שיא: סנדיסק משיקה את כרטיס זכרון
ה- SD בקיבולת של 32 ג'יגה - הגדול בתעשייה
חובבי הצילום באשר הם קיבלו השבוע תמריץ רציני להעמיס יותר ויותר תמונות סטילס וסרטי וידאו על מצלמותיהם: ענקית הפלאש סנדיסק, הכריזה על תגבור משמעותי הן במהירות והן בקיבולת של קו כרטיסי ה- SanDisk Ultra® II והשיקה כרטיסי SDHC™ בקיבולות של 32 ו- 16 ג'יגה וכרטיס SDHC Plus בקיבולת של 8 ג'יגה. הכרטיסים החדשים מציעים מהירות קריאה וכתיבה גבוהה ביותר של 15 מגהבייט בשניה המהווים פתרון אידיאלי למצלמות וידאו ולמצלמות דיגיטליות המצלמות סטילס ווידאו.
"המצלמות החדשות מציעות כיום יותר מגהפיקסלים ובשוק קל יותר למצוא מצלמות וידאו המצלמות היישר לכרטיס הזכרון", אומר עודד קטקו, נציג מכירות סנדיסק בישראל. "התמונות גדלות והקבצים גדלים, נתונים הדורשים קיבולות גדולות יותר מכרטיסי הזכרון. הקו החדש שלנו פותר את הצלמים מדאגות מיותרות ש'הנה נגמר הזכרון' ומאפשר להם לצלם עוד עוד ועוד בלי להחליף כרטיס באמצע הצילום. מהירות הקריאה כתיבה מקצרת את הזמן בין תמונה לתמונה ואת הזמן הנדרש להורדת החומר המצולם למחשב".
מחירים צפויים:
32GB Ultra II SDHC (כולל קורא כרטיסים) - $349.99
16GB Ultra II SDHC (כולל קורא כרטיסים) - $179.99
8GB SanDisk Ultra II SDHC Plus (הכולל יכולת התחברות ליציאת ה- USB במחשב - $99.99
[/pressrelease]
קטן עם קיבולת שיא: סנדיסק משיקה את כרטיס זכרון
ה- SD בקיבולת של 32 ג'יגה - הגדול בתעשייה
חובבי הצילום באשר הם קיבלו השבוע תמריץ רציני להעמיס יותר ויותר תמונות סטילס וסרטי וידאו על מצלמותיהם: ענקית הפלאש סנדיסק, הכריזה על תגבור משמעותי הן במהירות והן בקיבולת של קו כרטיסי ה- SanDisk Ultra® II והשיקה כרטיסי SDHC™ בקיבולות של 32 ו- 16 ג'יגה וכרטיס SDHC Plus בקיבולת של 8 ג'יגה. הכרטיסים החדשים מציעים מהירות קריאה וכתיבה גבוהה ביותר של 15 מגהבייט בשניה המהווים פתרון אידיאלי למצלמות וידאו ולמצלמות דיגיטליות המצלמות סטילס ווידאו.
"המצלמות החדשות מציעות כיום יותר מגהפיקסלים ובשוק קל יותר למצוא מצלמות וידאו המצלמות היישר לכרטיס הזכרון", אומר עודד קטקו, נציג מכירות סנדיסק בישראל. "התמונות גדלות והקבצים גדלים, נתונים הדורשים קיבולות גדולות יותר מכרטיסי הזכרון. הקו החדש שלנו פותר את הצלמים מדאגות מיותרות ש'הנה נגמר הזכרון' ומאפשר להם לצלם עוד עוד ועוד בלי להחליף כרטיס באמצע הצילום. מהירות הקריאה כתיבה מקצרת את הזמן בין תמונה לתמונה ואת הזמן הנדרש להורדת החומר המצולם למחשב".
מחירים צפויים:
32GB Ultra II SDHC (כולל קורא כרטיסים) - $349.99
16GB Ultra II SDHC (כולל קורא כרטיסים) - $179.99
8GB SanDisk Ultra II SDHC Plus (הכולל יכולת התחברות ליציאת ה- USB במחשב - $99.99
[/pressrelease]
נערך לאחרונה על ידי MartinHSabag ב 07/02/2008 0:36, נערך פעם 1 בסך הכל.
- InbarHovav
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3252
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 2 פעמים
מישהו מכיר ממיר מIDE לSD?
"צליל אחד שווה אלף מילים אבל אלף מילים לא יפיקו צליל אחד"
כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות
כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות
-
MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
- ofir-harlev
- חבר ותיק

- תגובות: 2716
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 27 פעמים
אדיר!!
סוף סוף!!!
לא נצטרך להסתובב עם לבנה בכיס בשביל להנות מספריה גדולה של שירים!!

סוף סוף!!!
לא נצטרך להסתובב עם לבנה בכיס בשביל להנות מספריה גדולה של שירים!!
-
MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
לדעתי, התמריץ האמיתי כעת במצלמות הסטילס הוא לצלם ב-RAW.חובבי הצילום באשר הם קיבלו השבוע תמריץ רציני להעמיס יותר ויותר תמונות סטילס וסרטי וידאו על מצלמותיהם...
הדבר מקזז את עיבודי התמונה בגוף המצלמה שלא ניתן להתגבר עליהם בקלות אם בכלל אח"כ.
עכשיו אפשר גם להסתובב עם סרט BluRay מלא בארנק
אבי.
אבי ורון
תעצום עיניים, הלהקה אתך בחדר !?
אם כן, מצאת את המערכת עבורך
http://www.facebook.com/ask.avi.varon
תעצום עיניים, הלהקה אתך בחדר !?
אם כן, מצאת את המערכת עבורך
http://www.facebook.com/ask.avi.varon
- InbarHovav
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3252
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 2 פעמים
חשבתי על זה שהרטיס SD הזה הוא כמו חצי HDD שלי אז אני בטוחה שמתאם ממנו לIDE יכול לשפר רבות את ביצועי הסוללה בנייד.
חוץ מזה ניסיתי והצלחתי להעלות מערת הפעלה מהאייפוד עם בעזרת BOOT מהUSB עכשיו צריך לנסות לעשות BOOT מהקורא כרטיסים וזה יכול להיות נחמד..
דרך אגב כמה עולה הכרטיס הזה?
חוץ מזה ניסיתי והצלחתי להעלות מערת הפעלה מהאייפוד עם בעזרת BOOT מהUSB עכשיו צריך לנסות לעשות BOOT מהקורא כרטיסים וזה יכול להיות נחמד..
דרך אגב כמה עולה הכרטיס הזה?
"צליל אחד שווה אלף מילים אבל אלף מילים לא יפיקו צליל אחד"
- spon83
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 995
- נתן תודות: 166 פעמים
- קיבל תודות: 108 פעמים
סביב ה-10$~15$InbarHovav כתב:חשבתי על זה שהרטיס SD הזה הוא כמו חצי HDD שלי אז אני בטוחה שמתאם ממנו לIDE יכול לשפר רבות את ביצועי הסוללה בנייד.
דרך אגב כמה עולה הכרטיס הזה?...
אני במהלך בניית סרבר
וחושב להתקין את מערכת ההפעלה על כרטיס שכזה
-
MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
- spon83
- חבר פעיל במיוחד

לצערי אני עדיין מחכה לחלקים....Ozen כתב:איך המהירות כתיבה על הכרטיס עצמו?spon83 כתב:אני במהלך בניית סרבר
וחושב להתקין את מערכת ההפעלה על כרטיס שכזה...
הם כבר הצליחו להגביר את המהירות?...
עדיין לא קניתי את המתאם הנ"ל (חושב על זה)
- spon83
- חבר פעיל במיוחד

בשרת המתוכנן (הורדות, איחסון והזרמת קבצים) אני הולך להתקין מערכת הפעלה של לינוקס שזה כ-1.5GBNissan כתב:בשביל מה אתה צריך את זה למחשב ? ניתן לקנות כונן קשיח SSD של 64GB...נראה יותר שימושי ופשוט.(ומהיר)...
וכמה תוכנות קטנות...
אני לא צריך יותר מ-4GB והמהירות לא כלכך תשנה
איחסון הקבצים יהיה על HD גדולים 250GB-500GB (כרגע HD אחד, בעתיד מערך RAID של שניים, לגיבוי)
כך ש-SDD של 64GB לא יהיה כלכך שימושי...