IPHONE
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- EliHaboosh
- עורך ראשי HTMobile

- תגובות: 3320
- נתן תודות: 137 פעמים
- קיבל תודות: 847 פעמים
קצת סדר:
את האייפון לא קונים בכלל עם חבילת AT&T ולא משנה איפה ובכמה כסף. המכשיר כמובן נעול ויכול להיפתח לאחר הרכישה רק על ידי חברת ATT אבל כולנו יודעים שאין ממש צורך בכך וניתן פשוט לקנות מכל חנות אפל באופן רגיל ובמחיר הרשמי (שהוא הנמוך ביותר) ולאחר מכן לפתוח.
מה שכן, יש לשים לב שהגרסאות שנמכרות היום הןגרסאות 1.1.3 שאותן לא ניתן לפתוח לסים פרי בינתיים.
את האייפון לא קונים בכלל עם חבילת AT&T ולא משנה איפה ובכמה כסף. המכשיר כמובן נעול ויכול להיפתח לאחר הרכישה רק על ידי חברת ATT אבל כולנו יודעים שאין ממש צורך בכך וניתן פשוט לקנות מכל חנות אפל באופן רגיל ובמחיר הרשמי (שהוא הנמוך ביותר) ולאחר מכן לפתוח.
מה שכן, יש לשים לב שהגרסאות שנמכרות היום הןגרסאות 1.1.3 שאותן לא ניתן לפתוח לסים פרי בינתיים.
אלי חבוש
בס"דEliHaboosh כתב:קצת סדר:
מה שכן, יש לשים לב שהגרסאות שנמכרות היום הןגרסאות 1.1.3 שאותן לא ניתן לפתוח לסים פרי בינתיים....
אז עדכון חם
יש כרגע סוף סוף פריצה ל 1.1.2 otb (מודם) והיא ככול הניראה עובדת גם בגירסה האחרונה 1.1.3
עודכון למרטין
מהשבוע בכל החניות אפל בעולם ( ארה"ב ואירופה) ניתן לקנות אייפון 16 gb שהוא מגיע עם גירסת 1.1.3 והמחירים באירופה הם 269 יורו ל 8 gb ו 329 יורו ל 16 gb
באמריקה זה 399 $ ל 8 gb ו499 $ ל16 gb
אני יקנה את ה 16 gb יש כבר פריצה יש הכל
מקור :
http://www.iphones.co.il/forum/showthread.php?t=15414
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78772
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5372 פעמים
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78772
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5372 פעמים
skook,
יש חוק בצרפת שאומר שכל טלפון שמוכרים חייב להימכר גם בגירסאת SIM FREE ושאם אתה רוכש טלפון מספקית כלשהי, היא חייבת לספק לך את ה-SIM FREE בתשלום.
יש חוק בצרפת שאומר שכל טלפון שמוכרים חייב להימכר גם בגירסאת SIM FREE ושאם אתה רוכש טלפון מספקית כלשהי, היא חייבת לספק לך את ה-SIM FREE בתשלום.
בס"דoferlaor כתב:skook,
יש חוק בצרפת שאומר שכל טלפון שמוכרים חייב להימכר גם בגירסאת SIM FREE ושאם אתה רוכש טלפון מספקית כלשהי, היא חייבת לספק לך את ה-SIM FREE בתשלום....
מבדיקה קצרה שעשיתי באתר של אפל צרפת נימצא שהם מוכרים רק 8 gb עדיין (לפחות באתר, אני לא יודע מה בחנות אבל אני מתאר לעצמי שהם מסונכרנים) והוא סגור רק לשתי חברות אורנג' ועוד אחת. עוד הפעם. אני לא קורא צרפתית זה דעה שלי הנה הקישור
אם אתה מבין אשמח לדעת
http://store.apple.com/Apple/WebObjects ... ily/iphone