איזה CI קורא את הכרטיס של יס?
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 578 פעמים
כמו שנאמר ככה"נ קורא כרטיסים מבוסס Phoenix ותוכנת CAM מסוג OSCam אמורים לעבוד עם הכרטיס שלך, לפחות לזמן קצר.tommy112 כתב:@satbeginner
·
קודם שאני יגיע לשלב שאני צופה....
amdr1 כתב:[img2=600x428]http://antennshop.ru/components/com_vir ... 7145a6.jpg[/img2]...
·
מעניין לנסות... איפה ניתן לרכוש?
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 578 פעמים
קשה לי להאמין שזה יעבוד - תזכור שיס קושרים את הכרטיס לממיר ככה שכמו שלהעביר את הכרטיס לממיר אחר לא עובד כנראה שגם להעביר אותו ל-CAM רשמי של NDS לא יעבוד. אני לא מכיר את כל הטכנולוגיה אבל בטוח ניצלו איזה חור אבטחה במנגנון של NDS כדי לגרום לו לעבוד עם OSCam.tommy112 כתב:......
·
מעניין לנסות... איפה ניתן לרכוש?...
מה שכן, זה כן מחדש לי שבכלל יש CAM רשמי של NDS, בזמנו הם התגאו בזה שהם לא משווקים CAM-ים נפרדים אלא רק מובנים בממיר. בטח באיזה מקום שהוא לא רפובליקת בננות הרגולטור הכריח אותם לתת את האפשרות הזאת.
@tommy112
חברים יש חדש בנושא התקדמות כלשהיא האם האינפורמציה נכונה שיס הורגים את הרטיסים שלהם בקאם חיצוני?
האם זה נכון שהכרטיס זקוק לעדכון כלשהוא אחת לתקופה?אני יודע שהתחום הזה קצת מפוקפק אבל יחד עם זאת הוא מסקרן מאוד
חבל לזרוק כסף על כל מיני ממירי לווין סינים או גרמניים יקרים עם חריצי קאם שבסוף למעשה לא מספקים את הסחורה
דיברו כאן בעבר על ממיר דרים בוקס וי 2 שאולי יודע לספק את הסחורה בכל מקרה שיטת ההצפנה הישראלית nds שבה משתמשת יס לא עושה הנחות לאף אחד בתחום הזה והבנתי שגם עם יש אנשים שכן מצליחים לפענח את השידורים זה קורה לפרק זמן קצר מאוד
מנכל חברת ההצפנה מיתגאה בזה עד היום שלא מצליחים לפענח בצורה יציבה וממושכת את שידורי יס בממיר שאינו מחותן עם הכרטיס
עף על פי כן וקצת מהאינפורמציה אשמח לעדכונים בנושא אחרי הכל זה יכול להיות נחמד לבצע pvr דרך ממיר הלווין החיצוני כדוגמת דרים בוקס ואחרים7 ימים בשבוע 24 שעות ביממה דרך מדריך הערוצים האלקטרוני למחשב Htpc הביתי וליצור מולטי רום עצמאי בבית לכל סטרימר בחדר דרך התוכנה המופלאה 👌Kodi
חברים יש חדש בנושא התקדמות כלשהיא האם האינפורמציה נכונה שיס הורגים את הרטיסים שלהם בקאם חיצוני?
האם זה נכון שהכרטיס זקוק לעדכון כלשהוא אחת לתקופה?אני יודע שהתחום הזה קצת מפוקפק אבל יחד עם זאת הוא מסקרן מאוד
חבל לזרוק כסף על כל מיני ממירי לווין סינים או גרמניים יקרים עם חריצי קאם שבסוף למעשה לא מספקים את הסחורה
דיברו כאן בעבר על ממיר דרים בוקס וי 2 שאולי יודע לספק את הסחורה בכל מקרה שיטת ההצפנה הישראלית nds שבה משתמשת יס לא עושה הנחות לאף אחד בתחום הזה והבנתי שגם עם יש אנשים שכן מצליחים לפענח את השידורים זה קורה לפרק זמן קצר מאוד
מנכל חברת ההצפנה מיתגאה בזה עד היום שלא מצליחים לפענח בצורה יציבה וממושכת את שידורי יס בממיר שאינו מחותן עם הכרטיס
עף על פי כן וקצת מהאינפורמציה אשמח לעדכונים בנושא אחרי הכל זה יכול להיות נחמד לבצע pvr דרך ממיר הלווין החיצוני כדוגמת דרים בוקס ואחרים7 ימים בשבוע 24 שעות ביממה דרך מדריך הערוצים האלקטרוני למחשב Htpc הביתי וליצור מולטי רום עצמאי בבית לכל סטרימר בחדר דרך התוכנה המופלאה 👌Kodi