איזה CI קורא את הכרטיס של יס?
היי, קניתי טיונר עם חריץ CI
צריך להוסיף לו מודול CI אשר יכול לקרוא את הכרטיס של יס
למעשה יש 3 סוגים שראיתי למכירה ואני לא יודע מה מתאים לי אם משהו מתאים
1. מודול VIACCESS - מאפשר צפייה בכרטיס מנויי בשיטת ויאקסס
2. מודול CAM IRDETO - מאפשר לצפות בשידורים עם כרטיס מנוי שמוצפנים בשיטת Irdeto.
3. מודול SECA שמאפשר צפייה בערוצים מוצפנים בשיטת SECA/ASTON.
הדבר היחידי שאני יודע זה שהכרטיס NDS לא איכפת לי לשדרג את היס למקס או HD אבל אני רוצה בסופו של דבר להקליט על המחשב שלי בצורה איכותית ולצפות בצורה איכותית
תודה.
צריך להוסיף לו מודול CI אשר יכול לקרוא את הכרטיס של יס
למעשה יש 3 סוגים שראיתי למכירה ואני לא יודע מה מתאים לי אם משהו מתאים
1. מודול VIACCESS - מאפשר צפייה בכרטיס מנויי בשיטת ויאקסס
2. מודול CAM IRDETO - מאפשר לצפות בשידורים עם כרטיס מנוי שמוצפנים בשיטת Irdeto.
3. מודול SECA שמאפשר צפייה בערוצים מוצפנים בשיטת SECA/ASTON.
הדבר היחידי שאני יודע זה שהכרטיס NDS לא איכפת לי לשדרג את היס למקס או HD אבל אני רוצה בסופו של דבר להקליט על המחשב שלי בצורה איכותית ולצפות בצורה איכותית
תודה.
- MarioMan
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3539
- שם מלא: יונתן פת-יה
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 195 פעמים
אף CI או CAM נכון להיום לא קורא את ה-Smartcard של YES.
מה שודבר עליו פה בפורום זה CAM וירטואלי אשר מקבל את המידע מהכרטיס באמצעות ממשק Phoenix.
כלומר, בעוד שב-CAM\CI סטנדרטי עבודת קריאת הכרטיס והפענוח (אם אפשר לקרוא לזה ככה) מתבצעת בחומרה, ב-CAM וירטואלי החומרה משמשת רק כדי לקבל את המידע מהכרטיס, והעבודה עם המפתחות מתבצעת בתוכנה.
מה שודבר עליו פה בפורום זה CAM וירטואלי אשר מקבל את המידע מהכרטיס באמצעות ממשק Phoenix.
כלומר, בעוד שב-CAM\CI סטנדרטי עבודת קריאת הכרטיס והפענוח (אם אפשר לקרוא לזה ככה) מתבצעת בחומרה, ב-CAM וירטואלי החומרה משמשת רק כדי לקבל את המידע מהכרטיס, והעבודה עם המפתחות מתבצעת בתוכנה.
Vermoze - Innovative Technology Solutions Ltd.
- sickboy666
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 612
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
למה YES תמיד צריכים להיות שונים בכל החבילות דומות מחו"ל? תמיד בעיה עם הכרטיסים שלהם. 
האם אתה מדבר עם יס בגרסה 3?rami69 כתב:not correct, i have t.rex with firmware that support SKY /SKY HD /SKY Italy but not NDS of YES!י-א כתב:לא בדקתי. אבל הכרטיס הלבן תואם כרטיסים של הארופאים.......
יתכן ש TREX לא תומך
בגרסה 3 הוא תואם אבל יתכן שב TREX אין לך הגדרה ל CAIDrami69 כתב:not correct, i have t.rex with firmware that support SKY /SKY HD /SKY Italy but not NDS of YES!י-א כתב:לא בדקתי. אבל הכרטיס הלבן תואם כרטיסים של הארופאים.......
I configured and updated firmware for support right CAID...but no success.י-א כתב:בגרסה 3 הוא תואם אבל יתכן שב TREX אין לך הגדרה ל CAIDrami69 כתב:not correct, i have t.rex with firmware that support SKY /SKY HD /SKY Italy but not NDS of YES!י-א כתב:לא בדקתי. אבל הכרטיס הלבן תואם כרטיסים של הארופאים..........
שלום לכולם,
אני רכשתי את הכרטיס הלוויני הנל:
http://www.buydvb.net/tbs6928se-dvbs2-t ... p-105.html
הוא מגיע אם חריץ CL
ידוע לכם אולי איזה קאם יתאים לי לקריאת כרטיס יס (הלבן עם הנקודות).
אני קצת תקוע. כל עזרה תתקבל בברכה.
בתודה תומי
הוא מגיע אם חריץ CL
בתודה תומי
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 578 פעמים
זה כרטיס למחשב... נסה אולי עם OSCam. תצטרך בשבילו קורא כרטיסים מבוסס Phoenix כי זה Softcam.tommy112 כתב:שלום לכולם,
הוא מגיע אם חריץ CL
בתודה תומי...
עם זאת קח מילת אזהרה - אני יודע שה-CAM הזה עבד בעבר לפחות עם חלק מהכרטיסים אבל יס מנסה אקטיבית לחסום אותו ואת כל ה-CAM-ים למיניהם. לפני איזה שנתיים היה דיון על זה שיס מצאו שיטה לגלות את השימוש ב-CAM ואז הם היו הורגים לך מרחוק את הכרטיס לגמרי ואם היית מזמין טכנאי אז הכרטיס היה "מלשין" עליך.
מאז לא שמעתי חדשות בנושא - יכול להיות שתיקנו את זה, יכול להיות שלא. אתה לוקח סיכון.
- miCkEy6772
- חבר ותיק

- תגובות: 1015
- נתן תודות: 72 פעמים
- קיבל תודות: 59 פעמים
·Negat איך זה יכול להיות שהם מזהים שימוש בCAM? ועוד בכלל בלי הממיר שלהםNegativeIQ כתב:זה כרטיס למחשב... נסה אולי עם OSCam. תצטרך בשבילו קורא כרטיסים מבוסס Phoenix כי זה Softcam.......
עם זאת קח מילת אזהרה - אני יודע שה-CAM הזה עבד בעבר לפחות עם חלק מהכרטיסים אבל יס מנסה אקטיבית לחסום אותו ואת כל ה-CAM-ים למיניהם. לפני איזה שנתיים היה דיון על זה שיס מצאו שיטה לגלות את השימוש ב-CAM ואז הם היו הורגים לך מרחוק את הכרטיס לגמרי ואם היית מזמין טכנאי אז הכרטיס היה "מלשין" עליך.
מאז לא שמעתי חדשות בנושא - יכול להיות שתיקנו את זה, יכול להיות שלא. אתה לוקח סיכון....
חיפוש ברשת על כך בפורומים בחו"ל שעוסקים בזה לא הביאו לשום מידע בנושא. אשמח אם תוכל להפנות לאותו שרשור שמדבר על זה.
נערך לאחרונה על ידי miCkEy6772 ב 26/01/2016 20:51, נערך פעם 1 בסך הכל.
- miCkEy6772
- חבר ותיק

- תגובות: 1015
- נתן תודות: 72 פעמים
- קיבל תודות: 59 פעמים
·תמונה זו לא בעיה להשיג אך קנייה של הCAM כן.amdr1 כתב:[img2=600x428]http://antennshop.ru/components/com_vir ... 7145a6.jpg[/img2]...
- MarioMan
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3539
- שם מלא: יונתן פת-יה
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 195 פעמים
ה-CAM הנ"ל למיטב ידיעתי לא מתאים לעבודה עם YES. אומנם עזבתי ממזמן את YES אבל אני מצטרף לשאלה שנשאלה קודם לכן לגבי הטענה ש-YES לכאורה מסוגלים לאתר כרטיס שאינו נמצא בממיר אליו הוא מוצמד במקרה זה של שימוש ב-CAM או CI חיצוני.
להבנתי הכרטיס הוא סה"כ מפתח כך (באופן שטחי) שמצד אחד יש להם מאגר של כל הכרטיסים ומצד שני הם מקודדים את השידור כך שרק כרטיסים מסוימים יוכלו לפענח אותו (אותם כרטיסים. נתעלם רגע מנושא חבילות הערוצים) זאת אומרת העסק אינו עובד באופן דו כיווני אלא כל הנושא מוגדר מראש במקור.
להבנתי הכרטיס הוא סה"כ מפתח כך (באופן שטחי) שמצד אחד יש להם מאגר של כל הכרטיסים ומצד שני הם מקודדים את השידור כך שרק כרטיסים מסוימים יוכלו לפענח אותו (אותם כרטיסים. נתעלם רגע מנושא חבילות הערוצים) זאת אומרת העסק אינו עובד באופן דו כיווני אלא כל הנושא מוגדר מראש במקור.
Vermoze - Innovative Technology Solutions Ltd.
- satbeginner
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 121
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 10 פעמים
יש להם דרך להרוג את הכרטיסים ועושים את זה כבר הרבה זמן.כל מי שקשור לשיתוף של יס יודע את זה היטב.זה לא דורש שום דבר דו כיווני.הכרטיס מקבל פקודה למות וזה הכל.שימו לב לבחור הזה שחיסלו לו 2 כרטיסים תוך חודשיים:
http://www.streamboard.tv/oscam/ticket/2679
http://www.streamboard.tv/oscam/ticket/2679
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 578 פעמים
זה גם מלפני 3 שנים...satbeginner כתב:יש להם דרך להרוג את הכרטיסים ועושים את זה כבר הרבה זמן.כל מי שקשור לשיתוף של יס יודע את זה היטב.זה לא דורש שום דבר דו כיווני.הכרטיס מקבל פקודה למות וזה הכל.שימו לב לבחור הזה שחיסלו לו 2 כרטיסים תוך חודשיים:
http://www.streamboard.tv/oscam/ticket/2679...
מהשנה האחרונה אין שום עדכון לגבי זה. נאדה. עד שיהיה מישהו שייקח את הסיכון ויידווח אם משהו השתנה גם לא נדע.