מתנה מאחותי..
-
InbarHovav
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3252
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 2 פעמים
זה התחיל שהי ביקשה אוזניות כי שלה נהרסו, אז כמו אחות טובה הפקרתי את הCX300..
לאחר כמה שבועות ניסיתי אך לומר לבקשת אותם בחזרה אבל זה כבר היה מאוחר מדי, מסתבר שהיא לא מוכנה להפרד מהם אפילו לרגע, עבינתיים הזמן עובר ואני מצאתי את עצמי עם אזניות סיניות ב10 שקלים לא מבינה כיצד הגעתי למצב הכל כך מדורדר הזה.
והיום אני רואה את אחותי מלאת אושר, מחזיקה ביד שקית של BUG, עם מתנה בשבילי לכבוד יום המשפחה.
תוך מספר שניות השקית נפתחה ובפנים אני מגלה אוזניות של JBL 220, לא ממש ידעתי איך לאכול את זה, חיברתי אותם למערכת והפרצוף שלי הקרין בעסה / אכזבה, פשוט סאונד ריק, באס וזהו ביחס לCX300, תוך שניות בודדות אחתי הכריזה בעלות גם על המתנה.
שרציתי לחזור לCX300 שלי גיליתי שהם מזמזמות כי שמעו בהם בווליומים עצומים ובעיקר MP3.
בקיצור, על איזה אוזניה אתם ממליצים עד 600 ש"ח IN EAR
לאחר כמה שבועות ניסיתי אך לומר לבקשת אותם בחזרה אבל זה כבר היה מאוחר מדי, מסתבר שהיא לא מוכנה להפרד מהם אפילו לרגע, עבינתיים הזמן עובר ואני מצאתי את עצמי עם אזניות סיניות ב10 שקלים לא מבינה כיצד הגעתי למצב הכל כך מדורדר הזה.
והיום אני רואה את אחותי מלאת אושר, מחזיקה ביד שקית של BUG, עם מתנה בשבילי לכבוד יום המשפחה.
תוך מספר שניות השקית נפתחה ובפנים אני מגלה אוזניות של JBL 220, לא ממש ידעתי איך לאכול את זה, חיברתי אותם למערכת והפרצוף שלי הקרין בעסה / אכזבה, פשוט סאונד ריק, באס וזהו ביחס לCX300, תוך שניות בודדות אחתי הכריזה בעלות גם על המתנה.
שרציתי לחזור לCX300 שלי גיליתי שהם מזמזמות כי שמעו בהם בווליומים עצומים ובעיקר MP3.
בקיצור, על איזה אוזניה אתם ממליצים עד 600 ש"ח IN EAR
"צליל אחד שווה אלף מילים אבל אלף מילים לא יפיקו צליל אחד"
כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות
כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78827
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5384 פעמים
ממליץ על ביקור אצל אבי יפה בירושלים.
יש לו מגוון מטורף של אוזניות, כולל כל הטווח של SHURE, סנהייזר ועוד דומים.
אורי_ו אוהב את SKULL CANDY (לא שמעתי - כי הם רק הציגו אבל לא הדגימו ב-CES, אבל הם יפים מאוד...)
יש לו מגוון מטורף של אוזניות, כולל כל הטווח של SHURE, סנהייזר ועוד דומים.
אורי_ו אוהב את SKULL CANDY (לא שמעתי - כי הם רק הציגו אבל לא הדגימו ב-CES, אבל הם יפים מאוד...)
-
InbarHovav
- חבר מביא חבר

יש אוזניות של שור שהם מגיעות עם חוט נורמלי ולא חוט מצופה בבד?
- slavazh
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 593
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 11 פעמים
מוזר מהכרותי אם שתי האוזניות המדוברות אני מעדיף דווקא אתJBL אולי תשמעי אותן אחרי BURN-IN היא דווקא הרבה יותר מלאה בסאונד.
ולשאלתך אני מאוד אהבתי את הליין של UE דווקא משור הייתי מאוכזב (הדגמים העליונים). מה שכן שמעתי את E2 כלשהי ומאוד היתלהבתי היא נותנת תמורה מלאה לכסף לדעתי.
דבר נוסף עולם האוזניות ממש גועש בגלל האוזניות האלו בזמן האחרון:
http://www.freqonline.com/superfreq.htm
שווה הצצה.
ולשאלתך אני מאוד אהבתי את הליין של UE דווקא משור הייתי מאוכזב (הדגמים העליונים). מה שכן שמעתי את E2 כלשהי ומאוד היתלהבתי היא נותנת תמורה מלאה לכסף לדעתי.
דבר נוסף עולם האוזניות ממש גועש בגלל האוזניות האלו בזמן האחרון:
http://www.freqonline.com/superfreq.htm
שווה הצצה.
"לכולנו שמורה הזכות להביע את דעתנו, אך בדרך כלל דעה היא רק דעה ולא עובדה מוכחת." - דונלד ג' טראמפ.
-
InbarHovav
- חבר מביא חבר

הם הוחרמו על ידי הרשות להחרמת מתנות 
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- אורי_ו
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7199
- קיבל תודות: 1 פעם
סקאל קנדי...

יש ביקורת פה של מישהו מארה"ב שאמר על דגם שלהם ב 25 דולר שאלו הכי טובות עד 100 דולר שהוא שמע.
לדעתי תזמיני, יעלה לך עם משלוחה לארץ והכל אולי 40-50 דולר.
שזה 200 שקל. זה ניסוי ששווה את הבדיקה.
יש ביקורת פה של מישהו מארה"ב שאמר על דגם שלהם ב 25 דולר שאלו הכי טובות עד 100 דולר שהוא שמע.
לדעתי תזמיני, יעלה לך עם משלוחה לארץ והכל אולי 40-50 דולר.
שזה 200 שקל. זה ניסוי ששווה את הבדיקה.
- ofir-harlev
- חבר ותיק

- תגובות: 2716
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 27 פעמים
...אני רק חושב על מה הייתי עושה לאחד האחים שלי אם הוא היה מחליט לאמץ לעצמו את הVIBES שלי.... 
-
InbarHovav
- חבר מביא חבר

תשמעו היא בכל זאת אחותי, והנגן MP3 יחסית דיי פשוט (1GB).
אז חשבתי לקנות לה אחד חדש (כדי שהיא תוכל לנצל את המתנה שהחרימה [דרך אגב היא חושבת שיה לJBL צליל מעולה])
הנגן צריך להיות עמיד למכות ונפילות ורצוי עם אופציה לצפיה בסרטים, רצוי נגן לא יקר מאוד - לגבי תמיכה בעברית זה לא קריטי אבל אם כבר יש שתעבוד כמו שצריך.
רצוי נגן שמבוסס פלאש עם יציאה של TV OUT
נפח 2GB מעלה
התקציב הוא 500-600 ש"ח מקסימום - מוכנה לחרוג רק אם יש סיבה ממש טובה
אז חשבתי לקנות לה אחד חדש (כדי שהיא תוכל לנצל את המתנה שהחרימה [דרך אגב היא חושבת שיה לJBL צליל מעולה])
הנגן צריך להיות עמיד למכות ונפילות ורצוי עם אופציה לצפיה בסרטים, רצוי נגן לא יקר מאוד - לגבי תמיכה בעברית זה לא קריטי אבל אם כבר יש שתעבוד כמו שצריך.
רצוי נגן שמבוסס פלאש עם יציאה של TV OUT
נפח 2GB מעלה
התקציב הוא 500-600 ש"ח מקסימום - מוכנה לחרוג רק אם יש סיבה ממש טובה