מישהו התקין כבר SP1 לויסטה ?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78829
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5385 פעמים
עקרונית, אמור להיות הרבה עדכונים מעבר ל-UPDATES השוטפים שהיו עד כה.
אתה צודק, SP - זה עידכון מסיבי יחסית אבל זה רק עידכוןzovirax כתב:לא הבנתי מה אתה אומר?
SP1 לפי מה שאני מבין זה לא רק מקבץ עדכונים שמיקרוסופט שיחררו....
זה מוסיף ומשפר דברים אחרים במערכת......
- oferlaor
- מנהל

digest,
את התיקונים הקריטיים הם כבר שחררו.
לגבי החצי שנה, זה יותר פוליטיקה. בלי ההמתנה הרצינית, חברות גדולות יסרבו לתת צ'אנס ל-SP1.
מיקרוסופט גם ככה בצרה עם חברות גדולות שמסרבות להתקין VISTA באופן גורף. הן בד"כ מחכות ל-SP1 לפני שהן בכלל בודקות מע' הפעלה חדשה. לכן, כדאי מאוד שכאשר SP1 משוחרר החברה 100% בטוחה שזה מוכן ל-ENTERPRISE
את התיקונים הקריטיים הם כבר שחררו.
לגבי החצי שנה, זה יותר פוליטיקה. בלי ההמתנה הרצינית, חברות גדולות יסרבו לתת צ'אנס ל-SP1.
מיקרוסופט גם ככה בצרה עם חברות גדולות שמסרבות להתקין VISTA באופן גורף. הן בד"כ מחכות ל-SP1 לפני שהן בכלל בודקות מע' הפעלה חדשה. לכן, כדאי מאוד שכאשר SP1 משוחרר החברה 100% בטוחה שזה מוכן ל-ENTERPRISE
- oferlaor
- מנהל

- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
SP1 ל vista ישוחרר במרץ. אל תצפו לשינויים בממשק או הוספת features. מה שכן, הם טוענים ששיפרו את בעיית מהירות העברת הקבצים שהיא כרגע מאוד איטית.
הסיבה לעיכוב היא שנמצא שדרייברים מסויימים (שלא פורטו) יכולים לתקוע את ההתקנה. ההחלטה כרגע היא ש SP1 יבדוק תחילה את נוכחות הדרייברים במחשב ויתריע ויפסיק את מהלך ההתקנה באם נמצאו. ניתן יהיה לחזור ולהתקין את הדרייברים לאחר התקנת ה SP1.
אני כבר צופה שקרוב יהיה הפורום מוצף בהודעות ושאלות בסגנון של "למה זה לא עובד לי?".
הסיבה לעיכוב היא שנמצא שדרייברים מסויימים (שלא פורטו) יכולים לתקוע את ההתקנה. ההחלטה כרגע היא ש SP1 יבדוק תחילה את נוכחות הדרייברים במחשב ויתריע ויפסיק את מהלך ההתקנה באם נמצאו. ניתן יהיה לחזור ולהתקין את הדרייברים לאחר התקנת ה SP1.
אני כבר צופה שקרוב יהיה הפורום מוצף בהודעות ושאלות בסגנון של "למה זה לא עובד לי?".
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- almog12345
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 286
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
אני התקנתי את הגירסה הלא רשמית של SP1 לויסטה64 שדלפה לרשת.
זה תיקן כמה באגים, אבל הוסיף כמה באגים מעצבנים, זה ביטל את כל הלחצנים בלוח הבקרה...
ולא, זה לא תיקן את האקספלורר שקורס כל 5 דקות.
זה טוב בעיקר ללפטופ, שמאריך קצת את חיי הסוללה.
לא הייתי ממליץ להתקין את הגירסה הלא רשמית, אלא לחכות לרשמי.
זה תיקן כמה באגים, אבל הוסיף כמה באגים מעצבנים, זה ביטל את כל הלחצנים בלוח הבקרה...
לא הייתי ממליץ להתקין את הגירסה הלא רשמית, אלא לחכות לרשמי.
עופר
אני מסכים עם כל מילה! זו פוליטיקה בלבד ואין פה עינין טכני. בעבר קיבלנו עידכונים חשובים (כמו IE7 ו.NET3) לפני או במקום SP. בדיוק לזה קראתי "אבן דרך": SP יותר מסודר ונוח ל-corporate, לא לאנשים שמחפשים שיפורים.לגבי החצי שנה, זה יותר פוליטיקה. בלי ההמתנה הרצינית, חברות גדולות יסרבו לתת צ'אנס ל-SP1....
- oferlaor
- מנהל

Catskinner,
את התיקון הזה אפשר להשיג כבר:
http://support.microsoft.com/kb/931770
אצלי זה עשה פלאים. אפשר להעתיק כמות אין סופית של קבצים (אין מגבלה של 14K קבצים ב-SESSION). מהירות כל המחשב עלתה פלאים, ובעיקר מהירות הרשת. צריך לכתוב למיקרוסופט והם שולחים לך את הלינק לקובץ בדואל.
דבר נוסף שמאוד שיפר לי את מהירות המחשב זה ביטול ה-AUTO TUNING של TCP/IP שגורם לנפילות בתקשורת בגלל שינויים בקצב התקשורת האפקטיבית.
את התיקון הזה אפשר להשיג כבר:
http://support.microsoft.com/kb/931770
אצלי זה עשה פלאים. אפשר להעתיק כמות אין סופית של קבצים (אין מגבלה של 14K קבצים ב-SESSION). מהירות כל המחשב עלתה פלאים, ובעיקר מהירות הרשת. צריך לכתוב למיקרוסופט והם שולחים לך את הלינק לקובץ בדואל.
דבר נוסף שמאוד שיפר לי את מהירות המחשב זה ביטול ה-AUTO TUNING של TCP/IP שגורם לנפילות בתקשורת בגלל שינויים בקצב התקשורת האפקטיבית.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

תודה עופר, אני מכיר את התיקון אבל הוא רק מהווה פתרון חלקי, יש עדיין מחשבים אצלי שלגביהם זה עזר כמו כוסות רוח למת. עד כמה שידוע לי ב SP1 יש פיתרון יותר מעמיק וגורף לתופעת האיטיות בהעברת קבצים דרך הרשת.
-
zovirax
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15945
- שם מלא: zovirax
- נתן תודות: 299 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
מי בכלל משתמש באקספלורר.?almog12345 כתב:אני התקנתי את הגירסה הלא רשמית של SP1 לויסטה64 שדלפה לרשת.
לא הייתי ממליץ להתקין את הגירסה הלא רשמית, אלא לחכות לרשמי....
- oferlaor
- מנהל

Catskinner,
מוזר. מאז שעשיתי את התיקון הזה (ואת הכיבוי של ה-AUTO TUNING שגם הוא גורם לבעיות קשות בהעברות הקבצים ברשת) המהירות של הלפטופ שלי הפכה לסילונית והוא הפך למחשב המועדף בחדר המחשבים...
מוזר. מאז שעשיתי את התיקון הזה (ואת הכיבוי של ה-AUTO TUNING שגם הוא גורם לבעיות קשות בהעברות הקבצים ברשת) המהירות של הלפטופ שלי הפכה לסילונית והוא הפך למחשב המועדף בחדר המחשבים...
- Catskinner
- חבר במועדון HT

זה לא מוזר בכלל, רק שה hotfix האמור לעיל לא עובד על כל המחשבים. אתה בין המאושרים שזה פתר להם את הבעיה. ב SP1 יש כנראה פתרון יותר מעמיק וגורף לבעיה.
לי אישית יש גם צרות אחרות - כמו הודעה תלת יוצית על כך ש Windows Installer Module הפסיק לעבוד בלי הסבר נוסף על מה ולמה ועוד כל מיני דברים קטנים ומעצבנים שאף אד מהם לא מצדיק טיפול מיידי אבל המכלול שלהם הופך את חוויית העבודה עם vista לבלתי נסבלת לפעמים.
לי אישית יש גם צרות אחרות - כמו הודעה תלת יוצית על כך ש Windows Installer Module הפסיק לעבוד בלי הסבר נוסף על מה ולמה ועוד כל מיני דברים קטנים ומעצבנים שאף אד מהם לא מצדיק טיפול מיידי אבל המכלול שלהם הופך את חוויית העבודה עם vista לבלתי נסבלת לפעמים.