CES 2008 - ציוד לאודיופילים (לא לצפיה עבור מדענים / טכנופילי
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78838
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5387 פעמים
-
oferlaor
- מנהל

truejoker,
נסה שנית, אם זה עדיין לא עובד, תבדוק שהדפדפן שלך במצב HEBREW ולא UTF-8 (באג מרגיז של האקספלורר).
עושים את זה על ידי:
VIEW
ENCODING
HEBREW (windows)
אם יש לך דפדפן עם תפריטים בעברית, אז צריך למצוא את המקבילות של התפריטים הללו בעברית (זה מעל ליכולותי לנסות ולנחש אותן...)
נסה שנית, אם זה עדיין לא עובד, תבדוק שהדפדפן שלך במצב HEBREW ולא UTF-8 (באג מרגיז של האקספלורר).
עושים את זה על ידי:
VIEW
ENCODING
HEBREW (windows)
אם יש לך דפדפן עם תפריטים בעברית, אז צריך למצוא את המקבילות של התפריטים הללו בעברית (זה מעל ליכולותי לנסות ולנחש אותן...)
- InbarHovav
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3252
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 2 פעמים
המשייף דיסקים פשוט גאוני!!
איך לא חשבו על זה קודם?
איך לא חשבו על זה קודם?
"צליל אחד שווה אלף מילים אבל אלף מילים לא יפיקו צליל אחד"
כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות
כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות
-
oferlaor
- מנהל

ענבר,
לא בטוח ששמעת את מה שהבחור הסביר על הקיר האקוסטי שם - זה עשוי מחוטי משי, אבל הבחור מאכיל אותם תוספי מזון מיוחדים שגורמים לקיר להשמע טוב יותר!
לא בטוח ששמעת את מה שהבחור הסביר על הקיר האקוסטי שם - זה עשוי מחוטי משי, אבל הבחור מאכיל אותם תוספי מזון מיוחדים שגורמים לקיר להשמע טוב יותר!
-
oferlaor
- מנהל

ozen,
רגע, ואת ה-NEGATIVE ION GENERATOR פספסת?
בניתי תאוריה שלמה על איך זה עובד...
רגע, ואת ה-NEGATIVE ION GENERATOR פספסת?
בניתי תאוריה שלמה על איך זה עובד...
- chalmh
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3331
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 67 פעמים
עופר, מרטין,
יצאתם "פריירים" (בצחוק
). הייתם צריכים להביא לו אוויר מארץ הקודש ארוז במזרקים 50CC ולמכור לו שהתזונה של אוויר מארץ הקודש נחוצה לא פחות ממזון לתולעי המשי שמייצרות לו את האריג.
נו טוב, לו יהי.
אודיופיל באמונתו יחיה וטכנופיל לא יחיה באמונת אודיופיל. לשניהם מגיע לחיות ולהתפרנס אם יש מי שיקנה וישלם.
יצאתם "פריירים" (בצחוק
נו טוב, לו יהי.
אודיופיל באמונתו יחיה וטכנופיל לא יחיה באמונת אודיופיל. לשניהם מגיע לחיות ולהתפרנס אם יש מי שיקנה וישלם.
חנן,
מערכת מנצחת תלוייה בטיב המחט ואפשר גם אפשר לחברה למחרשה.
תחי המחרשה !!!
מערכת מנצחת תלוייה בטיב המחט ואפשר גם אפשר לחברה למחרשה.
תחי המחרשה !!!
-
oferlaor
- מנהל

ozen,
טוב, היו שתי תאוריות, שלי ושל הבחור...
אני אמרתי שהעובדה שהוא מיננן את האוויר משפר את המוליכות שלו לאודיו ובכך משתפר הסאונד.
ואז הוא קילקל את התאוריה שלי ואמר שפשוט מניחים את הדיסק על המכשיר, והוא מפריש יונים שליליים על הדיסק, וגורם להפסקת תופעות אלקטרוסטטיות שעלולות להפריע למערכות האלקטרוניקה בתוך ה-TRANSPORT.
טוב, היו שתי תאוריות, שלי ושל הבחור...
אני אמרתי שהעובדה שהוא מיננן את האוויר משפר את המוליכות שלו לאודיו ובכך משתפר הסאונד.
ואז הוא קילקל את התאוריה שלי ואמר שפשוט מניחים את הדיסק על המכשיר, והוא מפריש יונים שליליים על הדיסק, וגורם להפסקת תופעות אלקטרוסטטיות שעלולות להפריע למערכות האלקטרוניקה בתוך ה-TRANSPORT.
- InbarHovav
- חבר מביא חבר

עפר, העבודה שלי היא טלפונית, טבעי שאחרי תגובה כמו שלך אני אצחק (אפילו הרבה), הבעיה התחילה שהלקוחה שאלה למה..
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
אולי, אבל צריך לשמוע בשביל להאמיןMartinHSabag כתב:מן הסתם לא יכולנו לבחון את זה שם, אולם היה שם כתב אודיו שעמד לידנו מאיזה מגזין אמריקאי והוא בהתלהבות שיבח את המוצרים ואמר שהם באמת עובדים...Ozen כתב:נשמע יותר הגיוני מה שהוא אומר, אבל האם השינוי ה"עמוק" הזה באמת משפיע?......
-
oferlaor
- מנהל

אני אולי לא יודע לזהות איזה אקורד זה כשנשברת צלחת על הרצפה, אבל אני סומך על אוזנייoferlaor כתב:Ozen,
Who are you going to believe, me or your lying ears......
היורק יונים הזה מעניין, כמו גם החוצב דיסקים, אבל האוכל המיוחד שגורם לתולעים להוציא משי אקוסטי...
- InbarHovav
- חבר מביא חבר

מישהו יודע ממה מורכב האוכל של הזחלים?