המדינה שוב מראה לנו איך עושים צחוק מהחלטורה-טלוויזיה חינמית

המלצה על סרטים ותוכניות טלויזיה, פורמטים, חוויות ועוד.
שלח תגובה
אורי_ו פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7199
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3502747,00.html

מדינת ישראל שוב הראתה לנו , שהכנסת שלה ו120 הגבירים והגבירות שיושבים שם הם מורמים ומנותקים מהעם היושב במדינה.

הרעיון היה טוב. אפילו מעולה.

מה בעצם היה לנו ?
טלויזיה ב 400 שקל ברכישה חד פעמית של ממיר, ו 5 ערוצים ערוץ 1ו 2 , ערוץ 10

והנה ההפתעה : ערוץ 33 וערוץ 99 .
שני ערוצים שפשוט אינני מצליח להבין איך נכנסו לחבילה.
ערוץ 33 הוא ערוץ שאיש אינו צופה בו. אפילו ציפור לילה כמוני שמזפזפ לילות רבים בין הערוצים הרבה אחרי שביפ נוחר, ושאר הערוצים מכריזים על שעת השידור הבאה , ופשוט כל פעם שאני עוצר על ערוץ 33 אני לא מבין מה הוא עושה שם.

ערוץ 99 הוא פשוט דבר מצחיק.
רוצים לראות את הכנסת? נהדר, סעו לשם, קחו את הילדים , את עצמכם, חברים , ועשו לכם יום צפיה בדמוקרטיה (נגיד ש...) היחידה במזרח התיכון. טוב אולי עדיף לחסוך את זה מהילדים.

את ההיסטוריה כולם מכירים.

עכשיו לבעיות.

הרי למי זה מיועד?? לשכבות החלשות , לאנשים שלא גומרים את החודש. בצורה הכי פשוטה.
שיש להם טלויזיה בבית (כן יש עוד אנשים בלי פלזמה וLCD בבית) , אנשים מבוגרים, בתי חולים וכו...

היכן הערוץ הרוסי? הערוץ היחיד שעם כל הבעיות בו , נותן מענה לבעיות האקטואליה של המיעוט היהודי הגדול בארץ העליה הרוסית, ובעיקר לשכבות הבעיתיות שקשה להן יותר עם העברית, האוכלוסיה הרוסית המבוגרת.

כמו כן היה אפשר לבחור ערוץ אחר, למשל ערוץ 24 , אולי היו משאירים מקום וסוף סוף מקימים ערוץ חדשות כמו בכל מדינה מתוקנת , שלא נדבר על מדינה עם כ"כ הרבה אקטואליה ביום.

בקיצור ולעניין המדינה הראתה לנו שוב , שהצעה טובה הופכת לשטות ע"י נבחרי העם .

כמו כן שאלה מעניינת.

מה יוגדר כשכבה חלשה? ומי ? ולמה?
האם סטודנטים נחשבים שכבה חלשה?
האם עולים חדשים?
האם עולים ישנים?
האם מוצא, דת , גזע ומין?

בקיצור ושוב, הסתבכנו.

ילדיעפים
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9318
נתן תודות: 14 פעמים
קיבל תודות: 52 פעמים

שליחה #2 

תמונות
אמן מייסר

Yaron_M
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1500
שם מלא: ירון מ.
נתן תודות: 82 פעמים
קיבל תודות: 49 פעמים

שליחה #3 

לפי הבנתי המצב קצת מסובך יותר -
משרד האוצר איים למשוך את ההצעה אם יוספו ערוצים 9 ו-24 (ששניהם ממומנים ע"י פרסומות, בדיוק כמו ערוצים 2 ו-10), ולכן העדיפו להעלות את הרשימה המצומצמת של הערוצים בשלב ראשון, ולהוסיף את הערוצים האלה בשלב מאוחר יותר.
!I do my own stunts

אורי_ו פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7199
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #4 

מפגרים.
היו יכולים לסבסד עוד קצת את הממיר עם הפרסומות...
כי בעצם הם מגדילים את שטח הפרסום , והערוצים הללו היו שמחים לתת עוד בקשיש קטן בשביל להכלל בזה.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78902
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 789 פעמים
קיבל תודות: 5398 פעמים

שליחה #5 

אורי_ו,

זה נורא פשוט.

1. אם היו מוסיפים את ערוץ 9 ו-24, ערוצים 2 ו-10 (בעיקר הראשון) היו תובעים לבג"ץ לעצור את הסיפור וזה היה משתהה עוד כמה שנים (זה בחקיקה, להזכירך, שלוש שנים הסיפור הזה!!). אחרי הכל, מה מייחד את ערוץ 2 אם לא היכולת לשדר ציבורית. למה הם שילמו ים בכסף למדינה בעוד שערוץ 9 משלם זיכיון זול בהרבה.

2. חייבים לעשות פשרות. זה הפוליטיקה... העיקר שהדבר הזה, שאנחנו מחכים לו למעלה משלוש שנים, כבר זז. קודם שירימו את זה, בעוד שנה שנתיים יהיה הרבה הרבה יותר קל, כשהדבר הזה כבר מיוצב וברור מעליו, אפשר יהיה להוסיף את הערוצים הפומביים הנותרים...

3. אם אתה שואל מדוע זה קרה כך, זה גם ברור לחלוטין. הפוליטיקאים תלויים בתקשורת שזה ערוצים 1,2,10. אם החדשות מסמנים אותך, בתור פוליטיקאי, הרגו אותך. ערוצים 1,2,10 הם לא היחידים שנפגעים מהסיפור. יס והוט צפויים לאבד לקוחות רבים שאלה כל הערוצים שהם רואים.

4. למה ערוץ 99? הכנסת חיה בשביל שיסקרו אותה, בלי ערוץ 99, אני כבר אומר לך, לא היו הפוליטיקאי טורחים בכלל להרים את הסיפור.

5. למה 33? מעניין באמת. מטרתו של הערוץ היתה אמורה להיות לשדר את דעותינו למדינות ערב, לא? בפועל, אני לא בדיוק יודע מה רץ בערוץ הזה, אבל כשלוחה של ערוץ 1, נראה לי שמכינים אותו כערוץ משנה (כמו ערוץ הניסיון של ערוץ 2 שרץ כשנה בזמנו).

Nissim
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2673
נתן תודות: 116 פעמים
קיבל תודות: 54 פעמים

שליחה #6 

עדיין עניין ערוץ 23 תמוהה,
אני חושב שזה קשור לתכנים לילדים שחברות Yes ו Hot רוצות לשמור תכנים אלו בפלטפורמה שלהן.

Pavelz
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4032
שם מלא: pavel
נתן תודות: 199 פעמים
קיבל תודות: 48 פעמים

שליחה #7 

(Y) מישהו שאני מכיר עבד בערוץ 33 והוא ברח משם לערוץ הקניות והרגיש כאילו הוא עושה את הג'וב המרתק של חייו
Need more cowbell

שלח תגובה

חזור אל “סרטים וטלויזיה”