שאלה לגבי אחריות של חברת סמסונג ושארפ.
כיודע היבואן הרשמי לארץ של סמסונג זה מיני ליין ושל שארפ זה ראלקו.
בתאריך 28.2.07 קניתי Q7 עם אחריות של יבואן רשמי והיום שלחו לי בדואר מחברת רטפון מכתב שנגמרה לי האחריות ואם אני רוצה לחדש אותה לעוד שנה ושזה עולה 1400 שקל,
אותו דבר לגבי השארפ שאותה קניתי ב1.3.07 ועליה רוצים 800 שקל על חידוש האחריות.
השאלה שלי היא קודם כל האחריות שניתנה לי כמו לכולם היא של 3 שנים בגלל זה קניתי מיבואן רשמי, אז איך זה שכבר אחרי בערך שנה שלחו לי מחברת רטפון חידוש אחריות ודבר שני הוא למה שלחו לי את המכתב הזה מחברת רטפון ולא מראלקו או מיני ליין?
התקשרתי לחברת רטפון ושם אמרו לי שהם עובדים עם מיני ליין וראלקו והם אלה שנותנים את האחריות, נראה לי קצת מוזר אבל רציתי לברר את זה באתר כדי לדעת את התשובה.
אז אם מישהו יכול להגיד לי מזה החברה הזאת רטפון ולמה תוך בערך שנה שלחו לי חידוש אחריות אני יהיה שמח לדעת.
בכל מקרה אני ילך לחנות שקניתי ממנה את המוצרים עם מה ששלחו לי וישאל אותה מזה הדבר הזה.
בתאריך 28.2.07 קניתי Q7 עם אחריות של יבואן רשמי והיום שלחו לי בדואר מחברת רטפון מכתב שנגמרה לי האחריות ואם אני רוצה לחדש אותה לעוד שנה ושזה עולה 1400 שקל,
אותו דבר לגבי השארפ שאותה קניתי ב1.3.07 ועליה רוצים 800 שקל על חידוש האחריות.
השאלה שלי היא קודם כל האחריות שניתנה לי כמו לכולם היא של 3 שנים בגלל זה קניתי מיבואן רשמי, אז איך זה שכבר אחרי בערך שנה שלחו לי מחברת רטפון חידוש אחריות ודבר שני הוא למה שלחו לי את המכתב הזה מחברת רטפון ולא מראלקו או מיני ליין?
התקשרתי לחברת רטפון ושם אמרו לי שהם עובדים עם מיני ליין וראלקו והם אלה שנותנים את האחריות, נראה לי קצת מוזר אבל רציתי לברר את זה באתר כדי לדעת את התשובה.
אז אם מישהו יכול להגיד לי מזה החברה הזאת רטפון ולמה תוך בערך שנה שלחו לי חידוש אחריות אני יהיה שמח לדעת.
בכל מקרה אני ילך לחנות שקניתי ממנה את המוצרים עם מה ששלחו לי וישאל אותה מזה הדבר הזה.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78899
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5397 פעמים
דבר ראשון, אתה בטוח שיש לך אחריות לשלוש שנים (זה די חריג) ואם כן, האם הוא מכסה הכל (יש כל מני גירסאות אחריות שמכסות הכל למשך שנה, ובשאר הזמן מכסות על פחות דברים).
דבר שני, נגיד ויש לך אחריות עדיין, מה אפכת להם לנסות ולשכנע אותך לקחת עוד אחריות?...
דבר שני, נגיד ויש לך אחריות עדיין, מה אפכת להם לנסות ולשכנע אותך לקחת עוד אחריות?...
מזה מה אכפת להם חחח שתיהיה בריא, אם הם לא החברה שנותנת לי את האחריות אז איך הם השיגו את הפרטים שלי ושל הטלויזיות שיש לי ושלחו לי את המכתבים צמוד לשנה שבה יש לי כבר את הטלויזיה, מי שלא מבין יכול לחשוב שבאמת נגמרה לו האחריות ולשלם סתם כסף, וגם אם הם בכלל לא החברה שנותנת לי אחריות אז בנאדם אחר שהיו שולחים לו את זה היה חושב שהם כן החברה הזאת וסתם היה משלם כסף לחברה שלא היא האחריות האמיתי לטלויזיות שלו.
גם מוזר לי שהם עובדים עם ראלקו ומיני ליין שהם חברות מתחרות.
אז צריך להתקשר לראלקו ולמיני ליין ולשאול אותם על החברה הזאת ולמה הסתיימה לי כבר האחריות וללכת גם לחנות שקניתי ממנה את המוצר ולשאול אותה מזה הדבר הזה..
בכל מקרה מישהו פה יודע אם החברה הזאת רטפון היא באמת עובדת עם ראלקו ומיני ליין והיא נותנת את השרות של האחריות?
גם מוזר לי שהם עובדים עם ראלקו ומיני ליין שהם חברות מתחרות.
אז צריך להתקשר לראלקו ולמיני ליין ולשאול אותם על החברה הזאת ולמה הסתיימה לי כבר האחריות וללכת גם לחנות שקניתי ממנה את המוצר ולשאול אותה מזה הדבר הזה..
בכל מקרה מישהו פה יודע אם החברה הזאת רטפון היא באמת עובדת עם ראלקו ומיני ליין והיא נותנת את השרות של האחריות?
רוב החברות היום לא מחזיקות שרות משלהן אלא קבלן חיצוני כדוגמת רטפון.
נוצר מצב כזה שאם לא היית מרוצה מהשרות של מוצר זה תקבל את אותו השרות במוצר אחר. מצב עגום למדיי בגלל אותן חברות יבוא שחוסכות "2 שקל" על מערך טכנאים מקצועי והכי חשוב : שרות.
ברגע שהשרות ניתן ע"י גורם חיצוני למספר חברות בו זמנית ,הלקוח לא יקבל את אותה רמת שירות שיכול היה לקבל מנציג החברה.
חברת "טכנו ראלקו" סגרה את מערך השרות שלה בשנת 1997 אם אני זוכר נכון . השירות הועבר ל"פלטוב" בחולון שהספיקה לפשוט רגל ,ומשם עברה כמה גלגולים עד שהגיע ל"רטפון".
חבל שאלה הם פני הדברים אבל זו המציאות לצערי.
בברכה
מוטי.
נוצר מצב כזה שאם לא היית מרוצה מהשרות של מוצר זה תקבל את אותו השרות במוצר אחר. מצב עגום למדיי בגלל אותן חברות יבוא שחוסכות "2 שקל" על מערך טכנאים מקצועי והכי חשוב : שרות.
ברגע שהשרות ניתן ע"י גורם חיצוני למספר חברות בו זמנית ,הלקוח לא יקבל את אותה רמת שירות שיכול היה לקבל מנציג החברה.
חברת "טכנו ראלקו" סגרה את מערך השרות שלה בשנת 1997 אם אני זוכר נכון . השירות הועבר ל"פלטוב" בחולון שהספיקה לפשוט רגל ,ומשם עברה כמה גלגולים עד שהגיע ל"רטפון".
חבל שאלה הם פני הדברים אבל זו המציאות לצערי.
בברכה
מוטי.
טכנאי מומחה למקרנים אחוריים וטלוויזיות טושיבה.
052-511-26-26
052-511-26-26
אוקיי תודה מוטי עכשיו אני בטוח שזאת לא סתם חברה שבאה לגנוב ממני כסף והם בעצם האחריות שלי אבל למה היא נגמרה אחרי שנה? יכול להיות שעבדו עלי ומכרו לי מוצר של יבואן לא רשמי לארץ ? זתומרת רטפון עובדת גם עם יבואנים לא רשמיים?
אני לא יכול לענות לגבי "רטפון" אבל אני כן יכול לספר לך על מצב אבסורדי שבו חברת "פלטוב" הייתה נותנת שירות בו זמנית למותג SHARP שהובא ע"י "טכנו ראלקו" ,וגם ליבואן הלא רשמי "י.שלום" . שתבין שהיו פערי מחירים גבוהים מאוד בין שני היבואנים כשבעצם ניתן שירות ע"י אותה חברה.אז כך קרה שהקונים העדיפו לקנות מהיבואן הלא רשמי .
אם זה לא נקרא לירות לעצמם ברגל (הכוונה ל"טכנו ראלקו") אז אני לא יודע איך לקרוא לזה.
לעניין :
יש מצב ששני מותגים שונים נותנים זמן אחריות שונה גם אם השירות ניתן ע"י אותה מעבדה ,שכן מי שקובע את זמן האחריות הוא לא נותן השירות ,אלא היבואן.
אם ברשותך תעודת אחריות ל-3 שנים , היבואן מחויב לכבד אותה .
ועוד משהו בקטנה "
אני מאמין ש"רטפון" יכולה לעבוד עם מי שמשלם לה כולל לקוחות פרטיים ומותגים לא מוכרים.
זוהי חברה / מעבדה פרטית
בברכה
מוטי.
אם זה לא נקרא לירות לעצמם ברגל (הכוונה ל"טכנו ראלקו") אז אני לא יודע איך לקרוא לזה.
לעניין :
יש מצב ששני מותגים שונים נותנים זמן אחריות שונה גם אם השירות ניתן ע"י אותה מעבדה ,שכן מי שקובע את זמן האחריות הוא לא נותן השירות ,אלא היבואן.
אם ברשותך תעודת אחריות ל-3 שנים , היבואן מחויב לכבד אותה .
ועוד משהו בקטנה "
אני מאמין ש"רטפון" יכולה לעבוד עם מי שמשלם לה כולל לקוחות פרטיים ומותגים לא מוכרים.
זוהי חברה / מעבדה פרטית
בברכה
מוטי.
052-511-26-26
052-511-26-26
אז זה אומר שהיום לא שווה לקנות מיבואן רשמי כי אחרי הכל את השירות אתה מקבל מאותם חברות.
תאמין לי כמה דברים מוזרים ולא טובים יש במדינה הזאת צריך לסדר את זה, זה לא הגיוני שזה יהיה ככה.
אני מבין שבאמת זה אשכרה כמו לתת לעצמך יריה ברגל אבל 90 אחוז מהקהל הישראלי לא מבינים כלום בנושא, באים וקונים ועובדים עליהם אז הם לא יודעים שהשירות מאותו מקום, אני בתור בנאדם במבין בתחום פחות או יותר לא ידעתי את זה.
אם הייתי יודע את זה הייתי קונה מיבואן לא רשמי וחוסך הרבה כסף.
תאמין לי כמה דברים מוזרים ולא טובים יש במדינה הזאת צריך לסדר את זה, זה לא הגיוני שזה יהיה ככה.
אני מבין שבאמת זה אשכרה כמו לתת לעצמך יריה ברגל אבל 90 אחוז מהקהל הישראלי לא מבינים כלום בנושא, באים וקונים ועובדים עליהם אז הם לא יודעים שהשירות מאותו מקום, אני בתור בנאדם במבין בתחום פחות או יותר לא ידעתי את זה.
אם הייתי יודע את זה הייתי קונה מיבואן לא רשמי וחוסך הרבה כסף.
be_itzik כתב:חברים כל מה שאתם אומרים פה הוא בגדר אפשרות .
זה לא בטוח שכרגע רטפון עובדת גם עם היבואן הרשמי וגם עם יבואנים פרללים ......
לא אוהב את המושג "יבואנים פרללים" .יש יבואנים קטנים יותר שלפעמים יכולים לגרום לתחרות בשוק שיכולה להיטיב עם הלקוח .
יבואנים קטנים יכולים להיות "רעבים" ובכך לשפר את נושא מתן השרות עם הזמן.
לא הייתי מגדיר את "י. שלום" כפרלל. הוא התקדם יפה בשנים האחרונות.
בברכה
מוטי.
052-511-26-26
052-511-26-26
אני סבלתי מהשירות של י.שלום ואם זאת חברת רפטון שמייצגת אותם אני לא יודע מה להגיד לך, הם באו אל העובדת שלי הבייתה אחרי שקניתי לה LCD מסדרת AQUS של שארפ והוא אמר לה בפנים שזאת הטלויזיה הכי גרוע שיש. אם זה לא שירות גרוע אני לא יודע מה כן? היה נשאר רק שהוא יבוא אליה הבייתה ויגיד לה שכל הביית שלה מכוער יאנוס אותה יהרוג אותי ויקח לנו תכסף.
ואני לא מגזים, אם הייתם יודעים איך הרגשתי ואיי איזה פאדיחה זה, למרות שהצלחתי לצאת מזה קצת שאמרתי לו שהוא טמבל ושזה מהסידרה הטובה של שארפ אז שלא יזיין תשכל ואז הוא התחיל לגמגם.
ואני לא מגזים, אם הייתם יודעים איך הרגשתי ואיי איזה פאדיחה זה, למרות שהצלחתי לצאת מזה קצת שאמרתי לו שהוא טמבל ושזה מהסידרה הטובה של שארפ אז שלא יזיין תשכל ואז הוא התחיל לגמגם.
איש יקר ,ממש לא נפגעתי ואין לי שום קשר ל"י. שלום" ולא לשום חברה אחרת קטנה כגדולה.be_itzik כתב:אולי הוא התקדם יפה, אבל עדיין זה המושג הנכון להגיד מצטער אם נפגעת... ....
אני אומר בצער רב שהשירות היום בתחום שווה לת@@ת ולא רק אצל "פרללים".
לשמחתי אני בנישה אחרת של נתינת שרות ברמה אחרת ,כעצמאי, ואין לי שום קשר לאף אחת מהחברות.
עבדתי כאיש טכני נותן שירות במספר חברות מוכרות במשך שנים וראיתי מבפנים איך זה עובד.
הגעתי למסקנה שחבל לי על הזמן והאנרגיה.
בברכה
מוטי.
052-511-26-26
052-511-26-26
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78899
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5397 פעמים
חברים,
בבקשה להרגיע את השפה, תחשבו שאתם אורחים בבית פרטי...
MOTIOZ,
אתה עוסק בתחום, ולכן אבקש שלא תתיחס למתחרים, זה בעייתי לאור העובדה שאין נציגים של החברות הללו בפורום.
תודה.
בבקשה להרגיע את השפה, תחשבו שאתם אורחים בבית פרטי...
MOTIOZ,
אתה עוסק בתחום, ולכן אבקש שלא תתיחס למתחרים, זה בעייתי לאור העובדה שאין נציגים של החברות הללו בפורום.
תודה.