דגמי ה LCD החדשים של PHILIPS מדהימים במפרט שלהם
אני מדבר על הדגמים : 32PF9830 , 32PF9967D
ראיתי אותם באתר של פיליפס והמפרט נראה מדהים :
Pixel Plus 2
Dimming Backlight Contrast : 6000:1
Response time (typical) : 6 ms
ועוד כל הכניסות שרק אפשר לחלום עליהם במסך אחד (כולל DVI , HDMI)
השאלה הגדולה מתי הם יגיעו לארץ , גם המחיר מעניין
מישהו יודע פרטים כלשהם ?
[/url]
ראיתי אותם באתר של פיליפס והמפרט נראה מדהים :
Pixel Plus 2
Dimming Backlight Contrast : 6000:1
Response time (typical) : 6 ms
ועוד כל הכניסות שרק אפשר לחלום עליהם במסך אחד (כולל DVI , HDMI)
השאלה הגדולה מתי הם יגיעו לארץ , גם המחיר מעניין
מישהו יודע פרטים כלשהם ?
[/url]
כמי שצפה בכמעט את כל סדרת 9830
אני יכול להגיד לך שהם טובים אך לא מדהימים.
בצפיה ב DVD שחובר ב DVI ל 42" יכולתי להבחין בקלות במריחה בתנועה מהירה.
הקונטרסט היה מניח את הדעת אך מכיוון שהמסך לא היה בצמוד לקיר לא יכולתי לדעת האם ה Ambient משפר את הקונטרסט.
למרות שחשבתי שאקנה את אחד מהדגמים בסדרה זו, החלטתי ש Sharp טובים יותר לדעתי.
אני רוצה להדגיש כי לא ראיתי את המסכים מחוברים ל Freeview ולא ל HD
בצפיה ב DVD שחובר ב DVI ל 42" יכולתי להבחין בקלות במריחה בתנועה מהירה.
הקונטרסט היה מניח את הדעת אך מכיוון שהמסך לא היה בצמוד לקיר לא יכולתי לדעת האם ה Ambient משפר את הקונטרסט.
למרות שחשבתי שאקנה את אחד מהדגמים בסדרה זו, החלטתי ש Sharp טובים יותר לדעתי.
אני רוצה להדגיש כי לא ראיתי את המסכים מחוברים ל Freeview ולא ל HD
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
צחי,
דיווחתי עליהם (ועל אחיהם הגדולים של 37" ו-42" שהם עוד יותר מדהימים) בכתבה על הביקור שלי במרכז פיליפס באינדהובן, הולנד.
דיווחתי עליהם (ועל אחיהם הגדולים של 37" ו-42" שהם עוד יותר מדהימים) בכתבה על הביקור שלי במרכז פיליפס באינדהובן, הולנד.
עברתי על כל הכתבות מאמסטרדם
ולא נתקלתי בדגמים הנ"ל או בתאריך הגעה לארץ
יש לך אולי פרטים חדשים יותר ?
יש לך אולי פרטים חדשים יותר ?
- oferlaor
- מנהל

לא כתבתי את שמות המודלים (בגלל שלא היה להם שמות אז).
קוראים להם CINEOS, ועדיין אין לי מידע מתי הם יגיעו לארץ (רק קיבלתי אישור וודאי שהם יגיעו).
אפשר לקוות שהם יגיעו בזמן לתערוכה (עדיין לא גילו לי אם כן או לא).
קוראים להם CINEOS, ועדיין אין לי מידע מתי הם יגיעו לארץ (רק קיבלתי אישור וודאי שהם יגיעו).
אפשר לקוות שהם יגיעו בזמן לתערוכה (עדיין לא גילו לי אם כן או לא).
הבעיה היא שאני ממש לפני קנייה של LCD
ואני לא רוצה לחכות עם הקניה עוד זמן רב , ואני עכשיו ממש מתלבט אם כן לרכוש את ה SHARP שאני רוצה או לחכות לPHILIPS החדשים , אין אפשרות להשיג מידע על המסכים החדשים באף מקום ?
והאם באירופה הם כבר מוצעות למכירה ?
והאם באירופה הם כבר מוצעות למכירה ?
- oferlaor
- מנהל

אני חושב שהמודלים של ה-32" כבר קיימים.
תעשה חיפוש באינטרנט על מסכי CINEOS.
תעשה חיפוש באינטרנט על מסכי CINEOS.
זה בטוח מה שאתה אומר ?
[הטכנולוגיה המדהימה של פיליפס לא תגיע לארץ לפני אפריל 2006, ]
איך אתה יודע את זה ?
איך אתה יודע את זה ?
- oferlaor
- מנהל

עופר, ראית את המסכים בהקרנה של סרט HD שלא מיועד
להדגמה ?
ה Response היה ממש לא טוב בדגם ה 42" כאשר אני צפיתי בהם.
ה Response היה ממש לא טוב בדגם ה 42" כאשר אני צפיתי בהם.
לצחי, חכה.
הדגמים של שארפ שמשווקים כעת בארץ הם דגמים שיצאו בעולם במאי-יוני 2004, כלומר שני דורות אחורה (לעומת יפן) ודור אחד אחורה (לעומת אירופה).
לארץ יגיעו בחודש הבא דגמים חדשים את ה-4 GA יחליף ה- 6 GA
וה- 9 GA
מכיוון שכבר ראיתי אותם, ומבחינת נתוני מסך לא מדובר בשיפור, הייתי ממליץ לך להמתין עד לאפריל 2006. אז יגיעו לארץ דגמים חדשים של שארפ מסדרת וי - V שמבוססים על טכנולוגיה מעט שונה במה שנוגע למסכי LCD.
אני יודע שבוער לך ולעוד רבים לקנות עכשיו, אבל מכיוון שהשיפור בדגמים החדשים של פיליפס בטכנולוגיית קליר אלסידי אפטורה ושארפ וי הוא עצום, הייתי ממליץ לך להמתין.
עובדה. גם אני דחיתי את הקנייה לאחר שהיתה לי הזכות לראות בחודש שעבר את כל הדגמים החדשים של כל היצרנים, בכללם דגמים שבכלל עוד לא הגיעו ארצה.
לארץ יגיעו בחודש הבא דגמים חדשים את ה-4 GA יחליף ה- 6 GA
וה- 9 GA
מכיוון שכבר ראיתי אותם, ומבחינת נתוני מסך לא מדובר בשיפור, הייתי ממליץ לך להמתין עד לאפריל 2006. אז יגיעו לארץ דגמים חדשים של שארפ מסדרת וי - V שמבוססים על טכנולוגיה מעט שונה במה שנוגע למסכי LCD.
אני יודע שבוער לך ולעוד רבים לקנות עכשיו, אבל מכיוון שהשיפור בדגמים החדשים של פיליפס בטכנולוגיית קליר אלסידי אפטורה ושארפ וי הוא עצום, הייתי ממליץ לך להמתין.
עובדה. גם אני דחיתי את הקנייה לאחר שהיתה לי הזכות לראות בחודש שעבר את כל הדגמים החדשים של כל היצרנים, בכללם דגמים שבכלל עוד לא הגיעו ארצה.
- oferlaor
- מנהל

logan,
אתה חושב ש-CLEAR LCD APTURA יהיה מוכן ב-2006?
לי הם אמרו שתאריך היעד לאפטורה זה 2007. ראיתי את זה בהדגמה וזה פשוט מדהים.
אתה חושב ש-CLEAR LCD APTURA יהיה מוכן ב-2006?
לי הם אמרו שתאריך היעד לאפטורה זה 2007. ראיתי את זה בהדגמה וזה פשוט מדהים.
שמעתי את זה אישית מרודי פרובוסט (נשיא פיליפס CE
ב-IFA יחד עם 250 איש נוספים, הדברים נבדקו בשנית עם פיליפס העולמית לאחר שחזרתי מברלין ונאמר לי רשמית כי דגמי האפטורה צפויים להגיע לשוק האירופי ב- 2 Q - באלפיים ושש.
ולמי שלא בקי - 2 Q, כלומר רבעון שני, כלומר אפריל 2006.
לאחר ששנינו ראינו את האפטורה, לא נותר לנו אלא לחכות עד אז ולהזיל ריר
ולמי שלא בקי - 2 Q, כלומר רבעון שני, כלומר אפריל 2006.
לאחר ששנינו ראינו את האפטורה, לא נותר לנו אלא לחכות עד אז ולהזיל ריר
- oferlaor
- מנהל

martok
אני מעריך שכן, אם כי הם דיווחו לאחרונה ירידה ל-5 מ"ש שזה כבר ממש טוב עבור מחשב.
אני מעריך שכן, אם כי הם דיווחו לאחרונה ירידה ל-5 מ"ש שזה כבר ממש טוב עבור מחשב.
- Pakostnik
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 621
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
בעיקבות המלצת "המתן" מ"אנשים מקושרים",
הרצתי כמה חיפושים. אז ככה.
טכנולוגיית Aptura הוצגה ע"י פיליפס בתחילת פברואר 2005 (לפני 10 חודשים). Aptura היא בסך הכל תאורת רקע "חכמה" יותר - וגם יותר זולה, כי במקום 16 מקורות אור ייעשה שימוש ב- 8 בלבד. יחס הניגודיות הדינמי אמור להגיע ל- 5000:1. דגמים חדשים של סמסונג כבר עכשיו נמכרים בארץ עם 3000:1 . סמסונג מגיעים לזה בעזרת אלגוריתם שלהם לעיבוד תמונה DNIe דור 3.
הוכרז כי Aptura תימכר ליצרנים אחרים.
כמו כן, בסדרת Cineos תיושם שיטת עיבוד תמונה Pixel Plus II HD (אותו Pixel Plus II, רק מותאם לשידורי HD). מהות ההתאמה היא ששידור בפורמט HD לא יומר לרזולוציה 840х576 כמו שנעשה בד"כ, אלא ישר לרזולוציה הטבעית של המסך.
טכנולוגיית Pixel Plus II כשלעצמה לא נחשבת לטובה ביותר. טוענים שהיא מעבדת את התמונה המקורית "יותר מידי", עד כדי הכנסת שינויים בה.
ייעשה שדרוג ל- Ambilight שמעתה יציג בצדדי התמונה תאורה שצבעה תואם יותר לצבעי גבולות התמונה. אבל כיוון שדגם 9986 של פיליפס מעולם לא נחת בארץ, לנו זה לא ממש ישנה. בעצם, גם את ה- Pixel Plus II מעולם לא ראינו.
זה בערך הכל.
לא ממש נשמע כמו פריצת דרך. לא כמו משהו שאחרים לא יכולים להשיג.
שאלת מיליון הדולר היא מתי תגיע Cineos לארץ.
ניחוש ראשון שלי - לא ממש בקרוב, אם בכלל, בהתחשב במצב קיים של היציע דגמי פיליפס. להערכתי הם יגיעו (אם בכלל!) לפחות כחצי שנה לאחר תחילת הפצה באירופה. אתם תעשו את ההנחות והחשבון שלכם.
בינתיים אני מקווה ומעריך שמחירי LCD ירדו מהמספרים השערורייתיים של היום, כמו בכל העולם (גם פה אנחנו בפיגור, אבל מיילא).
כשמסכים באיכות תמונה הנדרשת ובעלי features נדרשים יימכרו במחירי יעד שלי, אני ארכוש לי אחד, בלי קשר ל - Aptura.
טכנולוגיית Aptura הוצגה ע"י פיליפס בתחילת פברואר 2005 (לפני 10 חודשים). Aptura היא בסך הכל תאורת רקע "חכמה" יותר - וגם יותר זולה, כי במקום 16 מקורות אור ייעשה שימוש ב- 8 בלבד. יחס הניגודיות הדינמי אמור להגיע ל- 5000:1. דגמים חדשים של סמסונג כבר עכשיו נמכרים בארץ עם 3000:1 . סמסונג מגיעים לזה בעזרת אלגוריתם שלהם לעיבוד תמונה DNIe דור 3.
הוכרז כי Aptura תימכר ליצרנים אחרים.
כמו כן, בסדרת Cineos תיושם שיטת עיבוד תמונה Pixel Plus II HD (אותו Pixel Plus II, רק מותאם לשידורי HD). מהות ההתאמה היא ששידור בפורמט HD לא יומר לרזולוציה 840х576 כמו שנעשה בד"כ, אלא ישר לרזולוציה הטבעית של המסך.
טכנולוגיית Pixel Plus II כשלעצמה לא נחשבת לטובה ביותר. טוענים שהיא מעבדת את התמונה המקורית "יותר מידי", עד כדי הכנסת שינויים בה.
ייעשה שדרוג ל- Ambilight שמעתה יציג בצדדי התמונה תאורה שצבעה תואם יותר לצבעי גבולות התמונה. אבל כיוון שדגם 9986 של פיליפס מעולם לא נחת בארץ, לנו זה לא ממש ישנה. בעצם, גם את ה- Pixel Plus II מעולם לא ראינו.
זה בערך הכל.
לא ממש נשמע כמו פריצת דרך. לא כמו משהו שאחרים לא יכולים להשיג.
שאלת מיליון הדולר היא מתי תגיע Cineos לארץ.
ניחוש ראשון שלי - לא ממש בקרוב, אם בכלל, בהתחשב במצב קיים של היציע דגמי פיליפס. להערכתי הם יגיעו (אם בכלל!) לפחות כחצי שנה לאחר תחילת הפצה באירופה. אתם תעשו את ההנחות והחשבון שלכם.
בינתיים אני מקווה ומעריך שמחירי LCD ירדו מהמספרים השערורייתיים של היום, כמו בכל העולם (גם פה אנחנו בפיגור, אבל מיילא).
כשמסכים באיכות תמונה הנדרשת ובעלי features נדרשים יימכרו במחירי יעד שלי, אני ארכוש לי אחד, בלי קשר ל - Aptura.
יש הבדל בין חיפוש ברשת, לבין עובדות
דגמי 9986 של פיליפס נמכרים בארץ מזה כשנה עם פיקסל פלוס 2 ואמבילייט בגירסתה הראשונה.
קשה לראות אותם בחנויות, משום שהם אינם מופצים דרך אלקטרה-סחר בחנויות הפרטיות וברשתות שקם וסנסור, אלא מופצים בלעדית בידי טופ-אודיו מהרצליה. אם אתה רוצה לראות, פנה אליהם. כשביקרתי שם ראיתי על הקיר מסך 32 אינץ' מדגם 9986.
לגבי הקונטרסט הדינמי של סמסונג - כמי שראה את המסכים מדגמי 61 R ו- 51 R ודיבר עם אנשי סמסונג הקונטרסט האמיתי שלהם הוא 800 לאחת בלבד, וכך גם מצהירה סמסונג בפרסומים הרשמיים שלה. במסכים אלה אין שום בשורה, מבחינת הקונטרסט עומק וחיות הצבע השחור. ראיתי.
גם סדרת סינאוס החדשה של פיליפס, עם האפטורה, תופץ ככל הנראה בלעדית באמצעות טופ-אודיו, והיצע הדגמים שלהם אינו מותנה כלל בענייני המלאי של דגמי פיליפס האחרים המופצים בידי אלקטרה סחר.
משיחות שלי עם נציגי פיליפס בחודש שעבר - אין כוונה למכור את האפטורה ליצרנים אחרים, לפחות לא בשלב ראשון.
קשה לראות אותם בחנויות, משום שהם אינם מופצים דרך אלקטרה-סחר בחנויות הפרטיות וברשתות שקם וסנסור, אלא מופצים בלעדית בידי טופ-אודיו מהרצליה. אם אתה רוצה לראות, פנה אליהם. כשביקרתי שם ראיתי על הקיר מסך 32 אינץ' מדגם 9986.
לגבי הקונטרסט הדינמי של סמסונג - כמי שראה את המסכים מדגמי 61 R ו- 51 R ודיבר עם אנשי סמסונג הקונטרסט האמיתי שלהם הוא 800 לאחת בלבד, וכך גם מצהירה סמסונג בפרסומים הרשמיים שלה. במסכים אלה אין שום בשורה, מבחינת הקונטרסט עומק וחיות הצבע השחור. ראיתי.
גם סדרת סינאוס החדשה של פיליפס, עם האפטורה, תופץ ככל הנראה בלעדית באמצעות טופ-אודיו, והיצע הדגמים שלהם אינו מותנה כלל בענייני המלאי של דגמי פיליפס האחרים המופצים בידי אלקטרה סחר.
משיחות שלי עם נציגי פיליפס בחודש שעבר - אין כוונה למכור את האפטורה ליצרנים אחרים, לפחות לא בשלב ראשון.