מחפש LCD 32 רק לטלוויזיה
- omriking12
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 32
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
- noam12121212
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 369
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 0
רק לטלוויזיה כדאי אם לא חובה שיהיה SCART...
- Frosti7
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 596
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
האופציה הטובה ביותר כיום לשידור כבלים (גם לDVD ושידורי HD)
היא פלזמה 32 של LG
הדגם שאתה מחפש הוא 32pc51
אם בכל זאת תרצה LCD אז הדגמים היחידים שאולי מגיעים קרוב לפלזמה הם LC32RA1 של sharp
ופיליפס 32PFL9632
מציעה לך לראות בעצמך.
היא פלזמה 32 של LG
הדגם שאתה מחפש הוא 32pc51
אם בכל זאת תרצה LCD אז הדגמים היחידים שאולי מגיעים קרוב לפלזמה הם LC32RA1 של sharp
ופיליפס 32PFL9632
מציעה לך לראות בעצמך.
אכן פלזמה עדיפה לשידורי YES/HOT. אך הבחור שאל לגבי מסך 32.
לדעתי כיום אין פלזמה אכותית ברמה מספקת בגדלים האלה, מפאת הגבלה טכנולוגית של מבנה הפיקסל בפלזמה.
אין ספק שבגדלים של 42 ומעלה פלזמה עדיפה כפי שציין GAMEBOY

לדעתי כיום אין פלזמה אכותית ברמה מספקת בגדלים האלה, מפאת הגבלה טכנולוגית של מבנה הפיקסל בפלזמה.
קבל תיקון ידידי:yovav כתב:אכן פלזמה עדיפה לשידורי YES/HOT. אך הבחור שאל לגבי מסך 32.
...
קיימת פלזמה LG בגודל "32 שהנני מחזיק לאותם הצרכים/שימושים של פותח השרשור.
אני ממליץ
לא יצא לי לראות את המסך שנמצא ברשותך. כפי שציינתי מבחינה טכנולוגית לא נראה לי שאפשרי לקבל איכות מניחה את הדעת בגודל כזה. אצטרך לסמוך על התרשמותך מהמסך עד שאראה אותו.gameboy כתב:קבל תיקון ידידי:yovav כתב:אכן פלזמה עדיפה לשידורי YES/HOT. אך הבחור שאל לגבי מסך 32.
...
אני ממליץ...
המסך הזה עבר 2 ביקורות חיצוניות מחוץ לפורום ע"י "מביני עניין",ונמצא כבעל יתרון משמעותי על כל מסך LCD מצוי בשידורי TV.yovav כתב:לא יצא לי לראות את המסך שנמצא ברשותך. כפי שציינתי מבחינה טכנולוגית לא נראה לי שאפשרי לקבל איכות מניחה את הדעת בגודל כזה. אצטרך לסמוך על התרשמותך מהמסך עד שאראה אותו.gameboy כתב:קבל תיקון ידידי:yovav כתב:אכן פלזמה עדיפה לשידורי YES/HOT. אך הבחור שאל לגבי מסך 32.
...
אני ממליץ......
בנוסף לכך-למרות היותו בעל ברזולוצייה של 480 קו ומוגבל (על הנייר)ביחס למסכי פלזמה HD READY-נמצא שבמרחק צפייה של מעל ל-2 מטר לא תבחין כלל בהבדל באיכות שידורי HD.
חבר הפורום varon רכש מסך כזה למשפחתו-וגם הוא ממליץ בפה מלא.
לפי מה ששמעתי-בכוונתו בעתיד הקרוב להעלות סקירה על המסך הזה מעל גבי הפורום.
צריך עוד המלצות?
gameboy כתב:המסך הזה עבר 2 ביקורות חיצוניות מחוץ לפורום ע"י "מביני עניין",ונמצא כבעל יתרון משמעותי על כל מסך LCD מצוי בשידורי TV.yovav כתב:לא יצא לי לראות את המסך שנמצא ברשותך. כפי שציינתי מבחינה טכנולוגית לא נראה לי שאפשרי לקבל איכות מניחה את הדעת בגודל כזה. אצטרך לסמוך על התרשמותך מהמסך עד שאראה אותו.gameboy כתב:קבל תיקון ידידי:yovav כתב:אכן פלזמה עדיפה לשידורי YES/HOT. אך הבחור שאל לגבי מסך 32.
...
אני ממליץ......
בנוסף לכך-למרות היותו בעל ברזולוצייה של 480 קו ומוגבל (על הנייר)ביחס למסכי פלזמה HD READY-נמצא שבמרחק צפייה של מעל ל-2 מטר לא תבחין כלל בהבדל באיכות שידורי HD.
חבר הפורום varon רכש מסך כזה למשפחתו-וגם הוא ממליץ בפה מלא.
לפי מה ששמעתי-בכוונתו בעתיד הקרוב להעלות סקירה על המסך הזה מעל גבי הפורום.
צריך עוד המלצות?...