לג'י אס קיי - סליחה...

פשוט גם יותר סביר לצפות שמי שמחפש קליטה של "סתם" הערוצים החופשיים ולא גאג'טים של צלחות שקולטות את הונג קונג בצד אחד של המסך, ואת קמצ'טקה בצד השני - סטטיסטית בלבד, אני מדגישה מאוד - יהיה אישה... אבל זה ממש כן עושה טוב על הנשמה שזה דוקא גבר.

הוט נאלצו להודות שהם אכן חייבים לחברני לאנטנת הבניין, אך מאוד שמחו לאידי כשהתברר שכבר אין כזאת. אז אני במקומך הייתי מפקססת משהו, כדי גם להמנע מהעינוי הסיני שינסו להעביר אותך עד שתקבל תשובה. ואם תהיה בעיה - עותק למשרד התקשורת.
הוא (האתר הזה...) לא נתן לי לצרף את הקובץ וורד - אז אני מעתיקה לך את פירות עבודת המחקר שעשיתי במהלך הסיפור הזה - השתמש ותהנה:
מאתר משרד התקשורת:
http://www.moc.gov.il/159-he/MOC.aspx
האם בעל הרשיון לשידורי כבלים חייב לחבר מנוי שהתנתק משירותיו חזרה לתורן המרכזי כך שיוכל לקלוט שידורי ישראל (לדוגמא ערוץ 1 וערוץ 2)?
סעיף 6 (ב) לתקנות הבזק (זיכיונות), התשמ"ח - 1987, קובע כי בעל הזיכיון יתחייב בפני המבקש לחברו מחדש לתורן המרכזי (אנטנה), כאשר חצרי המבקש ינותקו מרשת הכבלים, למעט אם הניתוק בוצע בעקבות הפרת הסכם ההתקשרות בידי המנוי, ובלבד שאין מניעה טכנית לחברו מחדש לתורן המרכזי; חיבר בעל זיכיון את המנוי לשעבר לתורן המרכזי, לא יהא בעל הזיכיון אחראי לטיב האות שיתקבל במקלט הטלוויזיה כתוצאה מתפקוד לקוי של התורן.
כלומר, על בעל הרשיון לחבר מנוי לשעבר מחדש לאנטנה המרכזית, ועל האזרח לוודא שהאנטנה המרכזית תקינה וקולטת את השידורים מהאוויר באיכות טובה.