עובר דירה...יש המלצות על איך להעביר את ה- LCD ולהישאר בחיים?
- Shayosef
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5891
- נתן תודות: 443 פעמים
- קיבל תודות: 242 פעמים
תעביר אותה לבד, אל תסמוך על אחד.
לא הייתי מתרגש יותר מדי אבל, תעטוף אותה טוב טוב בשמיכה עבה ואז תדאג שהשמיכה תהיה מהודקת במשהו (נייר דביק) על מנת שהיא לא תחליק ממנה.
עם עוד חבר תחליקו אותה בעדינות למושב האחורי עם הפנים מעלה ושבינתיים החבר שיושב איתה מאחורה ידבר אליה ברכות וירגיע אותה שהכל יגמר בקרוב.
שים אותה על הקיר החדש ותהנה.
לא הייתי מתרגש יותר מדי אבל, תעטוף אותה טוב טוב בשמיכה עבה ואז תדאג שהשמיכה תהיה מהודקת במשהו (נייר דביק) על מנת שהיא לא תחליק ממנה.
עם עוד חבר תחליקו אותה בעדינות למושב האחורי עם הפנים מעלה ושבינתיים החבר שיושב איתה מאחורה ידבר אליה ברכות וירגיע אותה שהכל יגמר בקרוב.
שים אותה על הקיר החדש ותהנה.
שי
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
אני דווקא חושב הפוך,
תן לסבלים לעשות את מה שהם יודעים הכי טוב. ( אריזה ושינוע )
תחשוב שהם עושים מאות אולי אלפי העברות כאלה בשנה.
אם זו טלביזיה גדולה ( 42 ומעלה ) יהיה לך מאוד מסובך לעשות את זה לבד ( מאוד קשה להכניס את זה לרכב רגיל ).
לרוב חברות הסבלות יש ביטוח במקרה של נזק.
ליאור
אם זו טלביזיה גדולה ( 42 ומעלה ) יהיה לך מאוד מסובך לעשות את זה לבד ( מאוד קשה להכניס את זה לרכב רגיל ).
ליאור
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
כשאני העברתי דירה לא מזמן נתתי לסבלים לארוז ולסחוב את הפלזמה, אבל הם העמיסו אותה על הרכב שלי (מושב אחורי, מאובטחת ועטופה בשמיכה ופצפצים), ולא במשאית הגדולה שלהם - שם יש סיכוי גבוה יותר למכה.
You are never fully dressed without a smile
כנראה שאף פעם לא הזמנתה הובלות, אם תקבל את הטלויזיה שלך שלמה תגיד תודה, ואני לא מדבר בכלל על כל השריטות שבטוח יהיו לה. הם יזרקו אותה במשאית מאחורה ויקשרו אותה עם כבלים כמו שקושרים ארון.Lior_M כתב:אני דווקא חושב הפוך,
ליאור...
- Shayosef
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5891
- נתן תודות: 443 פעמים
- קיבל תודות: 242 פעמים
אם זה 42 אינץ' אז אין שום בעיה להכניס אותה למושב אחורי של משפחתית.Lior_M כתב:אני דווקא חושב הפוך,
ליאור...
ואני שמח עבורך שאתה עדיין לא נתקלת במובילים שממש לא יודעים לשנע ולארוז מוצרים כמו מסכים יקרים, אני כן וגם הרבה ממכרי.
אישית העברתי 4 פלזמות 42 מפה לשם, וזה ממש לא סיפור. עם עוד בנאדם סוגרים את הפינה זריז מאוד ועם סיכוי אפסי לתקלות (תמצאו חבר שניתן לסמוך עליו)
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
דווקא כן,shaymomo כתב:כנראה שאף פעם לא הזמנתה הובלות, אם תקבל את הטלויזיה שלך שלמה תגיד תודה, ואני לא מדבר בכלל על כל השריטות שבטוח יהיו לה. הם יזרקו אותה במשאית מאחורה ויקשרו אותה עם כבלים כמו שקושרים ארון.Lior_M כתב:אני דווקא חושב הפוך,
ליאור......
פעמיים בשנה שעברה ..
בפעם הראשונה לקחתי את הפלזמה לבד.זאת היתה טעות. היה מאוד קשה להכניס אותה לאוטו ( מזכיר לכם פלזמה אסור להשכיב .. )
בפעם השניה נתתי לסבלים לעשות את זה. הם הכניסו אותה למשאית והיא הגיעה ללא שום בעיה.
זה נורא נחמד לתת עצות כמו "אל תסמוך על אף אחד..", אני אומר לכם, ניסיתי לבד, זה מאוד קשה ומאוד לא בטוח.
הגישה שלי,
תן למומחים לעשות את העבודה. אין שום סיכוי שבעולם שאתה תעשה את זה טוב יותר מהם..
הסיכוי שזה ישבר לך ביד גבוה בעשרות אחוזים מהסיכוי שזה ישבר להם ..
חוץ מזה יש ביטוח על ההובלה.
ליאור
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
נשמע הגיוני, אם כי קרטון "42 לא נכנס תמיד במשפחתית רגילה.esoreanu כתב:הצלחתי לארגן את הקרטון המקורי רק בלי הקלקר שבפנים, הרעיון שלי הוא לעטוף אותה בשמיכות פוך ולדחוף לתוך הקרטון.
נשמע הגיוני??
אני לא סומך על סבלים בנושא הזה......
הייתי ממליץ בחום להשיג שקית ענקית ולעטוף את המסך לפני שעוטפים אותו בשמיכות
למנוע מגע וכניסה של סיבים שנושרים מהבד לתוך המסך וצמצום הדבקות האבק עליו.
אבי.
אבי ורון
תעצום עיניים, הלהקה אתך בחדר !?
אם כן, מצאת את המערכת עבורך
http://www.facebook.com/ask.avi.varon
תעצום עיניים, הלהקה אתך בחדר !?
אם כן, מצאת את המערכת עבורך
http://www.facebook.com/ask.avi.varon
למה אסור להשכיב?Lior_M כתב:( מזכיר לכם פלזמה אסור להשכיב .. )shaymomo כתב:כנראה שאף פעם לא הזמנתה הובלות, אם תקבל את הטלויזיה שלך שלמה תגיד תודה, ואני לא מדבר בכלל על כל השריטות שבטוח יהיו לה. הם יזרקו אותה במשאית מאחורה ויקשרו אותה עם כבלים כמו שקושרים ארון.Lior_M כתב:אני דווקא חושב הפוך,
ליאור......
ליאור...
- shay_newpan
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 23
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
עזוב שטויות
אל תיקח סיכון הכי קטן שיקרה משהו.
תשלם כמה גרושים לחברה שהתקינו לך/יבואן
ותהיה בראש שקט כי שם זה מבוטח