אני פשוט לא יכול להחליט אם לקנות FHD או READY:
לעיתים פלאזמת HD READY הרבה יותר יקרה מLCD FHD... אז זה לא בדיוק נכון. לגבי הרזולוציה, אם אתה משתמש במסך גם כמסך מחשב, לדעתי רזולוצית FHD היא יתרון. אך אם מרחק הצפיה שלך גדול, יכול להיות שאין לך צורך בכלל בFHD כי אתה לא תהיה מסוגל פשוט לראות את ההבדלים. אגב, השאלה שלך נשאלה כבר מאות פעמים בפורום, אם תבצע חיפוש, תוכל למצוא המון אנשים שנתקלו באותה הדילמה, וקיבלו עצות רבות.
- noam12121212
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 369
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 0
אה??????????. למה שלא יראה לעין...?? לפי דעתי אתם מדברים שטויות... ככה שגם אם יהיה לו 600X800 הוא לא בדיוק ישים לב אם הוא יתרחק עוד קצת.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78850
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5388 פעמים
עבור HTPC במרחק כזה ב-42", אתה בהחלט יכול להסתפק ב-HD READY, רק שים לב שזה יהיה LCD (לא פלזמה) ברזולוציה 1366X768 שתומכת ב-NATIVE RATE.
- noam12121212
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 369
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 0
צודק מצטר על השפה הבוטה, אבל בכל מקרה, ככל שהמסך גדל והרזולוציה נשארת - גודל הנ'קודה גדל - החדות קטנה, כל שלגמרי לא הגיוני שלא ישימו לב, למשל ההבדל בין מסך מחשב 19 ל 17 באותה רזולוציה (1280 1024) מאוד מורגש, בהשוואה בין 2 מסכים בביתי.crusader כתב:noam12121212,
אם אתה רוצה להעביר ביקורת ישנם דרכים בונות ונעימות בהרבה מאשר להתנסח בשפה מתנצחת....
לי יש כרגע LCD 37 אינץ HD READY בשימוש בלעדי לצרכי מחשב (ממרחק של 2.5 מ')
זה בהחלט מספיק, אם אתה גם מתכוון לגלוש וכד' אתה ממילא צריך רזולוציה נמוכה כדי לקרוא טקסט ממרחק כזה. למעשה, לא מעט פעמים אני גם נאלץ להגדיל את הפונט או להוריד עוד את הרזולוציה כי יש אתרים, תוכנות או משחקי מחשב שמשתמשים בפונטים קטנים במיוחד
לטעמי הסיבה היחידה לקנות FHD זה אם השימוש העיקרי הינו תוכן 1080p (בלו ריי, פלייסטיישן 3 וכו')
זה בהחלט מספיק, אם אתה גם מתכוון לגלוש וכד' אתה ממילא צריך רזולוציה נמוכה כדי לקרוא טקסט ממרחק כזה. למעשה, לא מעט פעמים אני גם נאלץ להגדיל את הפונט או להוריד עוד את הרזולוציה כי יש אתרים, תוכנות או משחקי מחשב שמשתמשים בפונטים קטנים במיוחד
לטעמי הסיבה היחידה לקנות FHD זה אם השימוש העיקרי הינו תוכן 1080p (בלו ריי, פלייסטיישן 3 וכו')
אז האם חשוב העניין של NATIVE RATE בכלל?Quellious כתב:לי יש כרגע LCD 37 אינץ HD READY בשימוש בלעדי לצרכי מחשב (ממרחק של 2.5 מ')
לטעמי הסיבה היחידה לקנות FHD זה אם השימוש העיקרי הינו תוכן 1080p (בלו ריי, פלייסטיישן 3 וכו')...
ודאי שזה חשוב, אחרת יש פיקסלים מלבניים וכל התמונה יוצאת "מעוכה". אני משנה רזולוציה רק אם ממש אין לי ברירה.
מה שכן, אני לא מתאמץ להשיג רזולוציה טבעית "לגמרי", כלומר 1366X768, אלא עובד עם 1360X768 שגם נראה מצויין.
מה שכן, אני לא מתאמץ להשיג רזולוציה טבעית "לגמרי", כלומר 1366X768, אלא עובד עם 1360X768 שגם נראה מצויין.