עזרה בבחירת קונסולה...

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
שלח תגובה
orshock פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 317
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #1 

בקרוב אני טס לארה"ב, אני מעוניין לשדרג את הPS2, ולכן רציתי לברר כמה דברים:

1. מבחינת מחיר עד כמה זה כדאי לקנות שם (ללא מכס, ובעיה של משלוח תקחו בחשבון, כי אני יביא את זה בעצמי)?

2. והשאלה העיקרית על איזה קונסולה ללכת? הצרכים שלי הם 99% משחקים. כי גם ככה יש מחשב שמחובר למסך, ככה שנגן HD הוא לא פונקציה.
פרמטר נוסף שאני רוצה להתחשב בו- אני לא מעוניין לקנות משחקים.

3.לפי שיטוט קצר בפורום מה שמתאים לי זה הXBOX360, רציתי לוודא שכמו שהבנתי כרגע הPS3 מנגן רק משחקים מקורים?

4.מה העלות של הצ'יפ לXBOX360?

5. מה נותן החיבור לרשת דרך ה360 מלבד מולטי-פלייר.

תודה!

ramifr
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 64
נתן תודות: 4 פעמים

שליחה #2 

ה360 הוא בהחלט מכשיר מדהים . יש המון משחקים , האיכות מעולה .
הסבה של מכשיר לקריאת צרובים עולה כ350-450 ש"ח בחנויות המתמחות ( VGS , ARCADIA , X-SHOP )
קח בחשבון שקניה בארצות הברית של מכשיר כל שהוא תחייב קניית ממיר מתח ( שנאי ) בכדי לחבר לרשת החשמל הישראלית .
החיבור לרשת מאפשר לחבר את המכשיר לWINDOWS MEDIA CENTER ולצפות דרכו בסרטים . כמובן שיש את שרות הXBOX LIVE
שמאפשר לשחק נגד אנשים אחרים מכל העולם .
גם בPS3 יש משחקי רשת - אצל סוני זה חינם

shaked81
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 47
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

קח בחשבון גם שמבחינת משחקים, אתה תהייה מוגבל למשחקי NTSC.
ה-360 בניגוד ל-PS3, אינה מולטיסיסטם. למרות שישנם משחקי PAL שעובדים גם ב-NTSC ולהיפך, אבל זה גם כן, רק מלנסות ולבדוק.
מה שבטוח - אתה תהנה מה-XBOX 360!
חבר שרק התחיל - אהבתי...
רק 9 שנים פה באתר...

talush
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 176
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #4 

אני הבאתי מכשיר מארה"ב , עלות שנאי מתח - 350 ש"ח , עלות פריצה (שדרוג תוכנה) 350 ש"ח
רוב המישחקים הם regoin free.

מכשיר מדהים , משחקים מעולים.

kalabasa
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום קפה
עוסק בתחום קפה
תגובות: 220
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #5 

ממליץ על XBOX 360 מוצר מדהים אני נהנה ממנו ולא מצטער על הרגע שאין לי PS3 ויצא לי לשחק לא פעם ולא פעמיים והחווית משחק היא שונה ומהנה.
כיום יש את הדגמים המשופרים של ה360 עם הקירור המשופר וחיבור HDMI במחירים ממש טובים פה בארץ מה שכן הופך את זה כדאי עם אחריות ומכשיר PAL.
ראיתי אותו במ"ס חנויות אמינות וטובות ב2690 שציינו אותם למעלה.
ממליץ בחום מה שכן המשחקים ל360 מטורפים אני בידיוק עכשיו משחק BIOSHOCK משחק מדהים ממליץ.
אם יש לך שאלות אתה מוזמן תמיד לשאול .
תבלה.

orshock פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #6 

תודה לכולכם על העזרה.
נראה שאני באמת אלך על הXBOX. במיוחד כי כבר מחובר לי מחשב למסך, וזה כרגע היתרון שאני רואה בPS3, לעומת חסרון המחיר+זה שאין אפשרות לשחק בצרובים.

kalabasa, נראה לי שההפרש עדיין די רציני, במיוחד אם לא משלמים מכס. הכי זול שראיתי למכשיר עם HDMI זה בארקדיה 2700 ש"ח, זה ללא פריצה לצרובים, מה שאומר 3000 אחרי פריצה. לעומת אותו מכשיר בארה"ב עולה גג 1300 ש"ח+700 שקל על שנאי ופריצה יוצא 2000 שקל. 30% פחות.

כמה שאלות:
1. גרסת פרימיום עם HDMI עדיין ללא קירור מספק למכשיר?
2. לגבי ההורדה של המשחקים אם מישהו יכול לחדד את זה עבורי, מה הנגישות דרך האימיול.
3. האם הפריצת תוכנה מספקת? יש הבדל בינה לבין ציפ'?

תודה שוב

kalabasa
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום קפה
עוסק בתחום קפה
תגובות: 220
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #7 

אז ככה חבר
לגבי הקירור לפי מיטב ידיעתי נעשה שיפור בקירור של מהכישירם החדשים ואין איתם בעיות
משחקים להורדה קימים בכל מקום אבל שוב הפריצה היא קיימת רק למשחקים מאותו איזור שנמצא המכשיר שלך
PAL-PAL
NTSC-NTSC
NTSCJ-NTSCJ
מה שכן קיימים הרבה משחקים שהם מתאימים לכל האיזורים.
הפריצת תוכנה אכן מספיקה אבל מה שכן יש מצב כמו שכבר קרה שלא תוכל להשתמש בLIVE (לשחק מול שחקני XBOX וPC אחרים ולהינות מפורטל המדהים של הLIVE הורדות של דמויים והרבה דברים מגיניבם אחרים) מיקורופסט הצליחה בעבר לעלות על הפריצה והיא הייתה חוסמת מכשירים לLIVE
שוב אין ספק שהפפרש הוא רציני אבל זה כבר נתון לשיקולך יש יתרונות וחסרונות בהכל.

מקווה שעזרתי חבר
אם יש לך עוד שאלות אתה מוזמן.
תבלה!!

talush
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #8 

1. תקפיד לקנות מכשיר שמצויין עליו שההספק שלו הוא 175w (ולא מספר גבוה יותר) - זו אינדיקציה למכשירים מהדור החדש (falcon) - במכשירים אלו בעיית החימום לא קיימת - לפחות זה מה שידוע עד עכשיו. (יש על הקופסא מדבקה ומצויין שם ההספק , אם אני לא טועה במכשירים הישנים זה 203w

2. כיום ישנה פריצה אחת נפוצה , שמאפשרת משחק ב Live , כמובן שזה משחק של חתול ועכבר כש ms עולים על הפריצה , יוצאת אחת חדשה...

3. פריצת התוכנה היא הנפוצה יותר בעולם כרגע ולכן כל המשחקים ברשת מתאימים לה - אין שום טעם בצי'פ, רק פריצת תוכנה , שכמובן ניתנת לשידרוג - ראה סעיף 2

ותביא עוד שלט אלחוטי - 50$ במקום 300 ש"ח בארץ...

orshock פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #9 

talush כתב:1. תקפיד לקנות מכשיר שמצויין עליו שההספק שלו הוא 175w (ולא מספר גבוה יותר) - זו אינדיקציה למכשירים מהדור החדש (falcon) - במכשירים אלו בעיית החימום לא קיימת - לפחות זה מה שידוע עד עכשיו. (יש על הקופסא מדבקה ומצויין שם ההספק , אם אני לא טועה במכשירים הישנים זה 203w

2. כיום ישנה פריצה אחת נפוצה , שמאפשרת משחק ב Live , כמובן שזה משחק של חתול ועכבר כש ms עולים על הפריצה , יוצאת אחת חדשה...

3. פריצת התוכנה היא הנפוצה יותר בעולם כרגע ולכן כל המשחקים ברשת מתאימים לה - אין שום טעם בצי'פ, רק פריצת תוכנה , שכמובן ניתנת לשידרוג - ראה סעיף 2

ותביא עוד שלט אלחוטי - 50$ במקום 300 ש"ח בארץ...
...
קלאבסה- תודה רבה!
talus, קודם כל תודה, דבר שני הפריצת תוכנה, נעשת גם במעבדות לפי מה שהבנתי, זה לא דבר שכרוך רק בהכנסת דיסק וזהו נכון? לכן כל פעם שאצטרך לשדרג את הפריצה אצטרך להפרד מ300 ש"ח?

talush
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #10 

נכון , אבל העידכונים לא כאלה תכופים , פעם (אולי פעמים) בשנה.

שלח תגובה

חזור אל “קונסולות”