תיקון פגם ברמקול
שלום,
יש לי בעייה ברמקול שלי:
אני לא יודע בדיוק איך קוראים לחלק הזה ברמקול, הכדורית הזאת שבמרכז הרמקול (צירפתי גם תמונה כדי שזה יהיה יותר ברור).
אז הכדורית הזאת בעצם נמעכה כלפי פנימה (כי היא חלולה) ואני לא מצליח למצוא דרך כדי להחזיר אותה חזרה לצורתה הכדורית.
1. האם יש לכם איזשהי דרך כיצד לתקן את זה?
2. האם זה משפיע ומפריע לאיכות הסאונד של הרמקול, ובכלל מה התפקיד של זה?
תודה רבה.
יש לי בעייה ברמקול שלי:
אני לא יודע בדיוק איך קוראים לחלק הזה ברמקול, הכדורית הזאת שבמרכז הרמקול (צירפתי גם תמונה כדי שזה יהיה יותר ברור).
אז הכדורית הזאת בעצם נמעכה כלפי פנימה (כי היא חלולה) ואני לא מצליח למצוא דרך כדי להחזיר אותה חזרה לצורתה הכדורית.
1. האם יש לכם איזשהי דרך כיצד לתקן את זה?
2. האם זה משפיע ומפריע לאיכות הסאונד של הרמקול, ובכלל מה התפקיד של זה?
תודה רבה.
- InbarHovav
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3252
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 2 פעמים
שואב אבק יעשה את העבודה כל עוד הכיפה דבוקה הייטב ולא עשויה קרטון (כי אז היא תעלם..)
"צליל אחד שווה אלף מילים אבל אלף מילים לא יפיקו צליל אחד"
כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות
כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות
- InbarHovav
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3252
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 2 פעמים
בשביל זה המציאו: גדר, ורצועה
"צליל אחד שווה אלף מילים אבל אלף מילים לא יפיקו צליל אחד"