בשתי מילים: לא אהבתי.
ואני לא אספר את הרעיון שבסרט בפוסט הזה כדי לא לקלקל למי שבכל זאת רוצה לראות. אבל הוא מופיע בלא מעט סרטי מד"ב.
בכל מקרה הביצוע גרוע. המשחק לא טוב ומזכיר סדרות כמו בנות גילמור (ולא סתם... השחקנית הראשית היא בתפיד משנה בסידרה). התסריט לוקח את הרעיון הבסיסי לכיוון די צפוי ומשעמם.
ספוליר בפוסט הבא
הסרט The Nines דעה אישית
-
OferL
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3906
- נתן תודות: 323 פעמים
- קיבל תודות: 118 פעמים
[b]הסיפור[/b]
*** ספוליר***
אז ככה:
מדובר בישות על שהיא 9 באנלוגיה לאלוהים שהוא 10...
בני האדם הם בדרגה 7 קופים הם 6 ו... דובי קואלה הם 8. כי הם טלפתיים. וגם חמודים נורא
כן ככה הסרט. הכל חמוד. נורא חמוד.
והישות הזו משוחקת על ידי ראיין ריינולדס. שמזכיר לי עציץ חמוד נורא. הישות בנתה לעצמה את כדור הארץ כדי לשחק עם האנשים. מעין אנלוגיה לסימס. אפילו יש סצינה שאנשים הולכים ברחוב ויש להם מספרים מעל הראש כמו הדומיות בסימס עם הסימנים מעל הראש. הרעיון הזה הופיע בלא מעשט סרטים. אם זה שכדור הארץ כולו הוא חלום של ישות עליונה בשנת הצהריים ועד זה שהוא מחשב על שצריך לתת את השאלה שהתשובה שלה היא 42.
Been there
Done that
Read all the 6 books
ואז מוליכים אותנו דרך 3 קטעי סיפורים בהם הוא משחק 3 דמויות שונות במשחק שלו. מתברר שהוא מכור למשחק ועזב את כל החברים התשיעיות האחרים שכל כך מתגעגעים אליו. והם כאלו חמודים גם אז הם עושים לו Intervention ומוציאים אותו מזה. אבל הוא כזה חמוד שהוא לא מוחק את המשחק שלו ומשאיר אותו להמשיך לעבוד עם איזו דמות אחרת שיצר ושתחליף אותו והכל טוב לכולם.
אוי בא לי להקיא.

אז ככה:
מדובר בישות על שהיא 9 באנלוגיה לאלוהים שהוא 10...
בני האדם הם בדרגה 7 קופים הם 6 ו... דובי קואלה הם 8. כי הם טלפתיים. וגם חמודים נורא
כן ככה הסרט. הכל חמוד. נורא חמוד.
והישות הזו משוחקת על ידי ראיין ריינולדס. שמזכיר לי עציץ חמוד נורא. הישות בנתה לעצמה את כדור הארץ כדי לשחק עם האנשים. מעין אנלוגיה לסימס. אפילו יש סצינה שאנשים הולכים ברחוב ויש להם מספרים מעל הראש כמו הדומיות בסימס עם הסימנים מעל הראש. הרעיון הזה הופיע בלא מעשט סרטים. אם זה שכדור הארץ כולו הוא חלום של ישות עליונה בשנת הצהריים ועד זה שהוא מחשב על שצריך לתת את השאלה שהתשובה שלה היא 42.
Been there
Done that
Read all the 6 books
ואז מוליכים אותנו דרך 3 קטעי סיפורים בהם הוא משחק 3 דמויות שונות במשחק שלו. מתברר שהוא מכור למשחק ועזב את כל החברים התשיעיות האחרים שכל כך מתגעגעים אליו. והם כאלו חמודים גם אז הם עושים לו Intervention ומוציאים אותו מזה. אבל הוא כזה חמוד שהוא לא מוחק את המשחק שלו ומשאיר אותו להמשיך לעבוד עם איזו דמות אחרת שיצר ושתחליף אותו והכל טוב לכולם.
אוי בא לי להקיא.
Enjoy the Silence
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46379
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים