הסיפור בגדול הוא כזה: יש לי בחדר מחשב שמחובר לטלוויזיה ומשתמש בפונקציית המדיה סנטר, וכמובן שאני גם משתמש בכל אחד מהם לחוד (למשל, צפייה בטלוויזיה דרך חיבור ממיר או די וי די).
בקיצור, שלל מכשירים.
כבר זמן מה אני רוצה מערכת סאונד רצינית יותר. נכון לעכשיו אני לא מעוניין להשקיע כ2,000 ש"ח ברסיבר + 1,500 ש"ח למערכת 5.1 - וכן, אני יודע שמדובר במחירים דיי מינימליים למערכת שכזאת. לכן אני מנסה למצוא פתרונות שאולי יעקפו את הצורך ברסיבר/ מערכת רמקולים יעודית.
לצערי ישנם שאלות שצצות שאיני יודע את התשובה עליהן. אולי תוכלו לעזור לי:
חשבתי לקנות מערכת רמקולים 5.1 למחשב, שכן מדובר בחדר שינה ולא סלון, ואני חושב שהדבר יכול לספק אותי, ובעלות נמוכה בצורה די משמעותית. מובן לי שבכך אוכל לשמוע סאונד שמופק מהמחשב בסאונד היקפי. אבל השאלה שנשאלת: האם אני יכול להעביר למחשב סאונד של מכשירים חיצוניים (קלט) ולשמוע גם אותם דרך מערכת הרמקולים של המחשב (פלט)?
תקנו אותי אם אני טועה, אבל אך ורק חיבורים דיגיטליים מסוגלים להעביר סאונד שהוא מעבר לסטריאו, למשל spdif. אם אני קונה למחשב כרטיס קול עם כניסת ויציאת spdif, לדוגמא http://www.auzentech.com/site/products/x-plosion.php האם אני אוכל לחבר לכניסת ה spdif שלו מכשיר חיצוני? (למשל ממיר HD של יס או אוט, חיבור סאונד דיגיטלי לדיגיטלי)
הרבה תודה, ומקווה שההודעה לא מבולגנת מדי[/b]
חיבור מכשיר חיצוני לכרטיס קול
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר: