TViX 6500 מול Popcorn Hour A-100
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46430
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5086 פעמים
reuven_br,
אני מתכנן בקרוב shootout של מספר נגני 8635, אני פשוט מחכה לעוד שחקן חשוב מאוד במערכה ונוכל להתחיל בבדיקה. כמובן שה 6500 יהיה נוכח.
אני מתכנן בקרוב shootout של מספר נגני 8635, אני פשוט מחכה לעוד שחקן חשוב מאוד במערכה ונוכל להתחיל בבדיקה. כמובן שה 6500 יהיה נוכח.
סטרימרים
חברה יש הרבה סטרימרים ויוצא כמעת כל שבוע מכשיר נוסף מחברה אחרת (אני בדרך כלל קונה את כולם,אני באמת אוהב את זה)
אין לי כל קוונה לפרסם פא את הצעצוע החדש שלי .
אם תרצו באופו אישי להתרגש יחד איתי אני מאד אשמח לשתף . בסך-הכל כולנו חברים ואנכנו אוהבים את אותם דברים.
אשמח לעשות השואות בין כול הנגנים יחד אתכם , הרי זה חלק מהכיף בעבודה שלי. (l
)
אם תרצו באופו אישי להתרגש יחד איתי אני מאד אשמח לשתף . בסך-הכל כולנו חברים ואנכנו אוהבים את אותם דברים.
)
- reuven_br
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 361
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
Re: סטרימרים
עמי,digworld כתב:חברה יש הרבה סטרימרים ויוצא כמעת כל שבוע מכשיר נוסף מחברה אחרת (אני בדרך כלל קונה את כולם,אני באמת אוהב את זה)
)...
הרימו לך כדור להנחתה, אז תנחית! זה מצויין לעסקים שלך,
מה זה קשה לך להיפרד מה"צעצוע" ליומיים?
Re: יציב
זה לא מה שאמרת לי לפני שבוע כששוחחנו בטלפון...digworld כתב:ה 6500 כרגע יציב לא פחות מה4100 .
אין כותר ב BLU-RAY שלא הצלחתי להריץ מההתחלה עד הסוף חלק לגמרה גם דרך רשת SAMBA וגם USB .(בעיות ב BLU-RAY+בלבד)
הזמנים ההרצות קדימה אחורה GOTO עובד נהדר.המכשיר מגיב מהר במיוחד..
הסרטים ב ts אף פעם לא היו נראים כול כך טוב.
הזמנתי הרבה – הם בדרך לכאן....
העדכון שעשה את ההבדל
החברה ב DVICO לא ישנים , אני משתתף בפורום 6500 BETA הם באמת עובדים .
בתוך שבועיים יצאו כבר שתי עדכונים .
בתוך שבועיים יצאו כבר שתי עדכונים .
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8134
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 474 פעמים
בגדול זה משהו טכני לחלוטין. שני הכרטיסים ( זה שב Tvix וזה שב router או ה switch ) אמורים להסתנכרן במהירות מסויימת. 10/100/1000.ziv_r כתב:מה בדיוק עובד? מה אתה מצליח לבצע במהירות Gigabit?digworld כתב:עובד רשת GIGA...
מכיוון שה 6500 & A-100 חולקים אותו מעבד, מאוד מעניין להשוות מי מצליח להוציא יותר "מיץ" ממנו - Syabas או DViCO.
digiworld,
רשמת כי ה 6500 לא מצליח לנגן את האלמנט החמישי, אני מניח שאתה מדבר על The Fifth Element - Remastered בגרסת ה Blu-ray. את אותו כותר אני ניגנתי כמעט בהצלחה על ה A-100. אני רושם כמעט בהצלחה, כי הצלחתי לנגן את כל הטראקים של האודיו חוץ מהראשון אשר נשמע בו גמגום פעם ב 10~ שניות (LPCM), אבל הוידאו והאודיו בגרסת 5.1 DD עבד כשורה....
הסינכרון מבטיח שהכרטיסים יעבדו לפי אותם "כללים" אבל לא אומר כלום לגבי קצב העברת הנתונים שקשור יותר ליכולת ה I/O של ה CPU והדיסק. ולכן, כמו שראינו ב 4100, הסינכרון היה ב 100 אבל קצב העברת הנתונים היה באזור ה 25Mpps ( כלומר ניצול של 25% מיכולות רשת 100 ). ב6500 הסינכרון יהיה בגיגה ( כי זה הכרטיס ) אבל הם מתחיבים על קצב נתונים של 40Mbps כלומר ניצול של 4% בלבד מיכולות רשת גיגה.
כמובן שהנ"ל לא נבדק על ידי כי אין לי 6500, אבל מתבסס על מה ש Dvico כוצבים ב Spec של ה 6500.
ליאור
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
זיו , נדמה לי שזה לא לעניין ולא מקצועי לפתוח שירשור חדש על שמי ועוד עם כותרת נושא..על סמך שאלה שהצגתי בשירשור אחר הקשורה למהירות רשת ב6500 ..
אבל אם גם תוסיף סקר בשמי.. - "לקנות את ה6500 מהעולם הדיגיטלי או את הA-100? " - אז אני אהיה יותר נינוח
אבל אם גם תוסיף סקר בשמי.. - "לקנות את ה6500 מהעולם הדיגיטלי או את הA-100? " - אז אני אהיה יותר נינוח
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
dizingof,
תערוך את ההודעה הראשונה, הנושא שלה זה הכותרת של השרשור.
זיו,
digiworld אינו יכול להשוות בין המוצרים השונים, הוא עוסק בתחום, יש חוקים לאתר...
זה התפקיד שלנו להשוות...
תערוך את ההודעה הראשונה, הנושא שלה זה הכותרת של השרשור.
זיו,
digiworld אינו יכול להשוות בין המוצרים השונים, הוא עוסק בתחום, יש חוקים לאתר...
זה התפקיד שלנו להשוות...
נערך לאחרונה על ידי oferlaor ב 03/02/2008 9:29, נערך פעם 1 בסך הכל.
ושוב עדכון חדש ...
ציטוט מהפורום של DVICO :
גרסת 1.1.33 ל6500
Dear All,
Changes from version 1.1.32.
1. MKV embedded subtitle support (preliminary version. Need some tweak and bug fixes, have not tested much)
2. “Cannot change to HDTV tuner mode” bug fixed.
This is the last firmware version before Chinese New Year.
All our TViX engineers are now on vacation until Feb 10.
Thank you,
גרסת 1.1.33 ל6500
Dear All,
Changes from version 1.1.32.
1. MKV embedded subtitle support (preliminary version. Need some tweak and bug fixes, have not tested much)
2. “Cannot change to HDTV tuner mode” bug fixed.
This is the last firmware version before Chinese New Year.
All our TViX engineers are now on vacation until Feb 10.
Thank you,
לעצם העניין... זה רק אני או שהREVIEW של HI-JACK על ה 6500 עצבני במיוחד?..
http://www.mpcclub.com/modules/Reviews/ ... m6500a.pdf
עוד לא נתקלתי בכמות כזאת של משפטי קטילה בהערכות מוצרים שהוא נוהג לעשות..
להלן כמה מהפנינים שלו:
It‟s too early to compare the TViX M6500a to all other different
players in the same range and come out and say DViCo is
“Gilette” (the best a man can get).
- מוקדם מידי להשוות את ה6500 לנגנים אחרים ולומר שDVICO זה הג'ילט..
at present it is definitely
not mature enough or featured enough to take a distance from
the competition.
- נכון לעכשיו הנגן לא בשל מספיק / חסר פי'צרים כדי להיבדל מהמתחרים..
It is not delivering „any‟ extras in the range of
online content, Web radio and other extra features like on the
NMT for instance actually makes it fall behind on the feature
set.
- ה6500 לא מספק *שום* עדיפות בתחום התכנים המוזרמים מהאינטרנט (לסלון) כמו שיש ב בפופקורן (NMT) .. אפקט ה FUN
are we able to outline any other benefits
compared to the players costing only half this much?
I‟m sorry,
No! Not yet!
- האם נוכל להצביע על איזשהם יתרונות בהשוואה לנגנים אחרים שעולים בחצי מחיר ?
אני מצטער, לא ! עדיין לא !
והוא ממשיך לבקר את DVICO שהם נחים על זרי דפנה (ציטוט שלו) מהמוניטין של הנגנים הקודמים שלהם ולכן הזניחו את פיתוח התוכנה של הדגם הזה (הוא השווה את ה6500 למכונית ספורט עם נהג חלש/גרוע ועל כך שלא ניתן לצפות שהשילוב הזה ינצח..)
A word of advice here would be not to repeat the silence as
with the M-4100 and M-5100 models at present. We feel
DViCo has been disappointing in the last couple of months not
bringing anything new in firmware updates. While serious
issues exist in playback and stability which has cost the
4100/5100
its popular name and crown
- עצתי כאן היא לא לחזור על השתיקה כמו במקרה של הנגנים הקודמים ה4100 וה5100.. אנו חושבים שDVICO איכזבה ומאכזבת במשך החודשים האחרונים שלא הציגה עידכוני קושחה חדשים כאשר ישנם בעיות רציניות בניגון וביציבות של הנגנים שמביאים לאיבוד הפופולאריות שלהם וגם את הכתר .
ולקינוח:
Now the most important question you all want to see
answered. Would I buy the TViX M-6500A as it is today? I think
I would but not only for what the player can do today. DViCo
has been building up respect for a long time and has a little dip
at the moment. If they crawl out of their caves again, the M-
6500A has a tremendous potential to be the leader of the pack
again but it will take time and hard work as the competition is
currently offering more at a reduced price, be it, these come
with less convenience in use…
Extra
- והשאלה שכולכם בודאי שואלים האם הייתי קונה את ה6500 היום?
אני חושב שכן ולא בגלל שמה שהנגן יכול לעשות היום. DVICO בנו מוניטין לאורך זמן וכרגע הם בירידה קלה -
אם הם רק יצאו מהמערות שוב.. ל6500 יש פוטנציאל גדול להיות שוב המוביל בחבורה.
אבל זה יקח זמן ועבודה קשה בשעה שהמתחרים מציעים כרגע יותר.. במחיר מופחת בהרבה גם אם במעט פחות נוחות.
(וכוונתו לכך שאין בפופקורן USB SLAVE - אבל כבר קבענו שהפופקורן הוא מזרימדיה.. ועושה עבודה מצוינת גם ללא צורך כונן קשיח פנימי)
סוף ציטוט.
http://www.mpcclub.com/modules/Reviews/ ... m6500a.pdf
עוד לא נתקלתי בכמות כזאת של משפטי קטילה בהערכות מוצרים שהוא נוהג לעשות..
להלן כמה מהפנינים שלו:
It‟s too early to compare the TViX M6500a to all other different
players in the same range and come out and say DViCo is
“Gilette” (the best a man can get).
- מוקדם מידי להשוות את ה6500 לנגנים אחרים ולומר שDVICO זה הג'ילט..
at present it is definitely
not mature enough or featured enough to take a distance from
the competition.
- נכון לעכשיו הנגן לא בשל מספיק / חסר פי'צרים כדי להיבדל מהמתחרים..
It is not delivering „any‟ extras in the range of
online content, Web radio and other extra features like on the
NMT for instance actually makes it fall behind on the feature
set.
- ה6500 לא מספק *שום* עדיפות בתחום התכנים המוזרמים מהאינטרנט (לסלון) כמו שיש ב בפופקורן (NMT) .. אפקט ה FUN
are we able to outline any other benefits
compared to the players costing only half this much?
I‟m sorry,
No! Not yet!
- האם נוכל להצביע על איזשהם יתרונות בהשוואה לנגנים אחרים שעולים בחצי מחיר ?
אני מצטער, לא ! עדיין לא !
והוא ממשיך לבקר את DVICO שהם נחים על זרי דפנה (ציטוט שלו) מהמוניטין של הנגנים הקודמים שלהם ולכן הזניחו את פיתוח התוכנה של הדגם הזה (הוא השווה את ה6500 למכונית ספורט עם נהג חלש/גרוע ועל כך שלא ניתן לצפות שהשילוב הזה ינצח..)
A word of advice here would be not to repeat the silence as
with the M-4100 and M-5100 models at present. We feel
DViCo has been disappointing in the last couple of months not
bringing anything new in firmware updates. While serious
issues exist in playback and stability which has cost the
4100/5100
its popular name and crown
- עצתי כאן היא לא לחזור על השתיקה כמו במקרה של הנגנים הקודמים ה4100 וה5100.. אנו חושבים שDVICO איכזבה ומאכזבת במשך החודשים האחרונים שלא הציגה עידכוני קושחה חדשים כאשר ישנם בעיות רציניות בניגון וביציבות של הנגנים שמביאים לאיבוד הפופולאריות שלהם וגם את הכתר .
ולקינוח:
Now the most important question you all want to see
answered. Would I buy the TViX M-6500A as it is today? I think
I would but not only for what the player can do today. DViCo
has been building up respect for a long time and has a little dip
at the moment. If they crawl out of their caves again, the M-
6500A has a tremendous potential to be the leader of the pack
again but it will take time and hard work as the competition is
currently offering more at a reduced price, be it, these come
with less convenience in use…
Extra
- והשאלה שכולכם בודאי שואלים האם הייתי קונה את ה6500 היום?
אני חושב שכן ולא בגלל שמה שהנגן יכול לעשות היום. DVICO בנו מוניטין לאורך זמן וכרגע הם בירידה קלה -
אם הם רק יצאו מהמערות שוב.. ל6500 יש פוטנציאל גדול להיות שוב המוביל בחבורה.
אבל זה יקח זמן ועבודה קשה בשעה שהמתחרים מציעים כרגע יותר.. במחיר מופחת בהרבה גם אם במעט פחות נוחות.
(וכוונתו לכך שאין בפופקורן USB SLAVE - אבל כבר קבענו שהפופקורן הוא מזרימדיה.. ועושה עבודה מצוינת גם ללא צורך כונן קשיח פנימי)
סוף ציטוט.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

Lior_M,
לגבי יכולות ה Gigabit, האופציה נועדה על מנת לתת תמיכה טובה יותר בסוויצים מתאימים.
יש לומר כי דברתי עם digiworld טלפונית והכוונה שלו במשפט הייתה להראות כי חברת DViCO הציגה יכולות גדולות.
dizingof,
את הביקורות של Hi-Jack תמיד יש לקחת בערבון מוגבל. אל תשכח שהוא ממוסחר ולא ניתן אף פעם לדעת מה עומד מאחורי דבריו ומה המניעים שלו. בנוסף, הוא מקנה חשיבות מיותרת לדעתי לכל מיני פיצ'רים שקיומם או חוסר קיומם לא היה מזיז לי יותר מידי שערות בראש (DivX, DVD-Video, יכולות גלישה ל Youtube...).
נקודה נוספת שיש להבין הינה שהביקורת שהוא כתב על ה 6500 נעשתה עם גרסת קושחה ישנה יחסית, כל שבוע-שבועיים מתווספים יכולות חדשות אשר גורמות לסקירה אשר רק נכתבה להיות מיושנת. זו אחת הסיבות שאנחנו ממתינים מעט שהמוצר יבשיל לפני שנכתוב עליו את ביקורת האתר.
לגבי יכולות ה Gigabit, האופציה נועדה על מנת לתת תמיכה טובה יותר בסוויצים מתאימים.
פיצלתי את השרשור כי הוא התחיל לסטות. ההודעה הראשונה שהחלה בהסטת השרשור הייתה שלך ולכן אני פיצלתי ממנה והלאה. אם זה כל כך מפריע לך, תערוך את ההודעה. אם אתה מעדיף שאני יעלים את ההודעה שלך מהשרשור - שלח ה"פ ואטפל בנושא.dizingof כתב:נדמה לי שזה לא לעניין ולא מקצועי לפתוח שירשור חדש על שמי ועוד עם כותרת נושא..על סמך שאלה שהצגתי בשירשור אחר הקשורה למהירות רשת ב6500 .....
כמובן, אך כל האי הבנה החלה כאשר digiworld טען כי "הביצים של ה TVIX הם קצת יותר גדולות משל השאר - תמיד יש זול ויקר ." ממשפט זה ניתן להבין כי הוא השווה את הנגנים השונים והגיע לתובנה כי חברת DViCO העזה ועשתה דברים שאף יצרן לפניה לא עשה ועל זה בלבד רציתי הבהרה.oferlaor כתב:digiworld אינו יכול להשוות בין המוצרים השונים, הוא עוסק בתחום, יש חוקים לאתר... זה התפקיד שלנו......
יש לומר כי דברתי עם digiworld טלפונית והכוונה שלו במשפט הייתה להראות כי חברת DViCO הציגה יכולות גדולות.
dizingof,
את הביקורות של Hi-Jack תמיד יש לקחת בערבון מוגבל. אל תשכח שהוא ממוסחר ולא ניתן אף פעם לדעת מה עומד מאחורי דבריו ומה המניעים שלו. בנוסף, הוא מקנה חשיבות מיותרת לדעתי לכל מיני פיצ'רים שקיומם או חוסר קיומם לא היה מזיז לי יותר מידי שערות בראש (DivX, DVD-Video, יכולות גלישה ל Youtube...).
נקודה נוספת שיש להבין הינה שהביקורת שהוא כתב על ה 6500 נעשתה עם גרסת קושחה ישנה יחסית, כל שבוע-שבועיים מתווספים יכולות חדשות אשר גורמות לסקירה אשר רק נכתבה להיות מיושנת. זו אחת הסיבות שאנחנו ממתינים מעט שהמוצר יבשיל לפני שנכתוב עליו את ביקורת האתר.
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8134
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 474 פעמים
אני יודע,ziv_r כתב:Lior_M,
לגבי יכולות ה Gigabit, האופציה נועדה על מנת לתת תמיכה טובה יותר בסוויצים מתאימים....
זה בדיוק מה שאמרתי..
בפועל הם מצהירים על 40Mbps. (שזה 4% מיכולת של רשת גיגה .. )
ליאור
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- oferlaor
- מנהל

מה ש-HIJACK עושה זה ממש לא פייר.
המכשיר עדיין רשמית לא יצא ואין אפילו גירסא 1.0
זו גם הסיבה שאני ממתין עם סקירה, פשוט בגלל שהמכשיר עדיין עוד לא מוכן.
HIJACK הוא ילד (רואים לפי ההתנסחות), הוא בחור חכם, אבל ילדותי מאוד.
עבודת פיתוח זה דבר ארוך טווח, ולמי שזוכר ה-4100 היה מאוד מאכזב בהתחלה ולא היה ברור בכלל אם הוא יגיע לרמה של ה-5000... כך זה תמיד בהתחלה - החברה דבר ראשון מביאה בהתחלה את מה שהיה להם, ואז לאט לאט מתחילה להוסיף בשר.
בינתיים, ה-BETA האחרון מוסיף כבר FEATURE שלא קיים אצל המתחרים - וזה תרגום מובנה של MKV. זה בפני עצמו מדהים וזה KILLER FEATURE למי שמחוץ לארה"ב. לאמריקאים (שזה הקהל של HIJACK) זה לא מזיז את הביצה השמאלית, הם לא זקוקים לזה.
אני הייתי נותן לזה עוד זמן.
לגבי פיצ'רים של הפופקורן. אין ספק, חלקם מוצלחים מאוד. חלקם מיותרים. העניין הוא אחר, מה שחסר לי הוא שיפור בניגון של תכנים שבאים ממנו (דיסק קשיח/USB וכו'). זו מחלה של מכשירים רבים שמבוססים על סטאק התקשורת USB ו-IDE של SIGMA. בינתיים רק DVICO מצליחים להגיע לתוצאות טובות בתחום הזה.
מצד שני, חסר לי מאוד בכל הקו של DVICO, תמיכה ב-UP&P. אני מאוד מקווה שהם יתפסו שכל ויוסיפו את זה (למרות שזה עולה לא מעט בתמלוגים).
המכשיר עדיין רשמית לא יצא ואין אפילו גירסא 1.0
זו גם הסיבה שאני ממתין עם סקירה, פשוט בגלל שהמכשיר עדיין עוד לא מוכן.
HIJACK הוא ילד (רואים לפי ההתנסחות), הוא בחור חכם, אבל ילדותי מאוד.
עבודת פיתוח זה דבר ארוך טווח, ולמי שזוכר ה-4100 היה מאוד מאכזב בהתחלה ולא היה ברור בכלל אם הוא יגיע לרמה של ה-5000... כך זה תמיד בהתחלה - החברה דבר ראשון מביאה בהתחלה את מה שהיה להם, ואז לאט לאט מתחילה להוסיף בשר.
בינתיים, ה-BETA האחרון מוסיף כבר FEATURE שלא קיים אצל המתחרים - וזה תרגום מובנה של MKV. זה בפני עצמו מדהים וזה KILLER FEATURE למי שמחוץ לארה"ב. לאמריקאים (שזה הקהל של HIJACK) זה לא מזיז את הביצה השמאלית, הם לא זקוקים לזה.
אני הייתי נותן לזה עוד זמן.
לגבי פיצ'רים של הפופקורן. אין ספק, חלקם מוצלחים מאוד. חלקם מיותרים. העניין הוא אחר, מה שחסר לי הוא שיפור בניגון של תכנים שבאים ממנו (דיסק קשיח/USB וכו'). זו מחלה של מכשירים רבים שמבוססים על סטאק התקשורת USB ו-IDE של SIGMA. בינתיים רק DVICO מצליחים להגיע לתוצאות טובות בתחום הזה.
מצד שני, חסר לי מאוד בכל הקו של DVICO, תמיכה ב-UP&P. אני מאוד מקווה שהם יתפסו שכל ויוסיפו את זה (למרות שזה עולה לא מעט בתמלוגים).
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

תיקון קטן ברשותך, חברת Popcorn Hour כבר הציגה יכולת הצגה ודפדוף של embedded subtitles בקבצי mkv באמצע דצמבר 2007 והינה הראשונה בשוק אשר הדגימה יכולת זאת.oferlaor כתב:בינתיים, ה-BETA האחרון מוסיף כבר FEATURE שלא קיים אצל המתחרים - וזה תרגום מובנה של MKV....
- oferlaor
- מנהל

- dragonflyXXL
- חבר ותיק

- תגובות: 1039
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
http://en.wikipedia.org/wiki/BD%2Bdanlior כתב:מה זה BD+ ?...
שכבת ההגנה השנייה על תוכן ב-blu-ray.
את הראשונה (AACS) שהייתה משותפת ל-blu-ray ול-HDDVD פרצו לפני כשנה, אבל BD+ עדיין מתעתעת בפורצים.
- danlior
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6462
- נתן תודות: 81 פעמים
- קיבל תודות: 66 פעמים
תודה. האם זה אומר שכותרים היוצאים כ-BD+ אי אפשר להשיג ריפים שלהם ב-MKV?שכבת ההגנה השנייה על תוכן ב-blu-ray.
את הראשונה (AACS) שהייתה משותפת ל-blu-ray ול-HDDVD פרצו לפני כשנה, אבל BD+ עדיין מתעתעת בפורצים....
ודרך אגב, לגבי הריוויו של היי-ג'ק, אני ממש לא מופתע. אחרי שה-4100 יצא ממש לא רצתי להחליף אותו ב-5000 שהיה לי. אחרי שנה שיצאו עדכונים התומכים ב-MKV, רק אז שידרגתי. גם עם ה-6500 מן הסתם אחכה עד ש-DVICO יואילו להוציא עדכון קושחה שבאמת ינצל את החומרה.
"זו היא דעתי האישית והסובייקטיבית ואין לראות בדברי כאמת הבלעדית"
- dragonflyXXL
- חבר ותיק

- תגובות: 1039
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
ממה שיצא לי לראות החברים בסצינה פשוט עוקפים את המגבלות האלה ועושים ריפים של גרסאות ללא BD+ שמופצות במקומות אחרים בעולם.