TViX 6500 מול Popcorn Hour A-100
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46396
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5079 פעמים
חיבור 10/100 די והותר עבור קצב הנתונים הקיים בכל כותרי ה Blu-ray | HD DVD. הצ'יפ באמת ובתמים לא תומך במהירות של Gigabit, מעניין מה עומד מאחורי הכיתוב הנ"ל.
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
הסינכרון הוא בגיגה,
בפועל קצב הנתונים נמוך בהרבה ( אפילו הרבה מאוד .. ) . הם אומרים 40Mbps שזה פחות מחצי רשת 100.
בפועל לדעתי זה הרבה פחות.
ליאור
בפועל קצב הנתונים נמוך בהרבה ( אפילו הרבה מאוד .. ) . הם אומרים 40Mbps שזה פחות מחצי רשת 100.
בפועל לדעתי זה הרבה פחות.
ליאור
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- dragonflyXXL
- חבר ותיק

- תגובות: 1039
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
מעניין שעל הבורד של ה-6500 יש צ'יפ של Realtek שמישהו ב-AVS בדק ומצא שהוא צ'יפ ג'יגהביט למרות שהצ'יפ של סיגמא לא תומך בזה...
http://www.avsforum.com/avs-vb/showthre ... st12952459
http://www.avsforum.com/avs-vb/showthre ... st12952459
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

מה בדיוק עובד? מה אתה מצליח לבצע במהירות Gigabit?digworld כתב:עובד רשת GIGA...
מכיוון שה 6500 & A-100 חולקים אותו מעבד, מאוד מעניין להשוות מי מצליח להוציא יותר "מיץ" ממנו - Syabas או DViCO.
digiworld,
רשמת כי ה 6500 לא מצליח לנגן את האלמנט החמישי, אני מניח שאתה מדבר על The Fifth Element - Remastered בגרסת ה Blu-ray. את אותו כותר אני ניגנתי כמעט בהצלחה על ה A-100. אני רושם כמעט בהצלחה, כי הצלחתי לנגן את כל הטראקים של האודיו חוץ מהראשון אשר נשמע בו גמגום פעם ב 10~ שניות (LPCM), אבל הוידאו והאודיו בגרסת 5.1 DD עבד כשורה.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

digworld,
אני מניח כי רשמת את ההערה על הביצים על מנת להדגיש כי חברת DViCO הציגה כיום יכולות מתקדמות יותר מאשר חברת Popcorn Hour עם המוצר A-100. אתה יכול להרחיב מעט על יכולות אלו?
לגבי המבחן של היי-ג'ק, מאוד חסרה לי ההתייחסות שלו לניגון בהצלחה של כותרי Blu-ray בהצלחה מעל הרשת לאורך זמן וניגון פורמטי HD פופולרים נוספים בעלי קצב נתונים גבוה.
את ההזמנה שלך לגבי סיבוב על ה 6500 אני אנצל בקרוב כאשר הקושחה שלו תתייצב מעט יותר
אני מניח כי רשמת את ההערה על הביצים על מנת להדגיש כי חברת DViCO הציגה כיום יכולות מתקדמות יותר מאשר חברת Popcorn Hour עם המוצר A-100. אתה יכול להרחיב מעט על יכולות אלו?
לגבי המבחן של היי-ג'ק, מאוד חסרה לי ההתייחסות שלו לניגון בהצלחה של כותרי Blu-ray בהצלחה מעל הרשת לאורך זמן וניגון פורמטי HD פופולרים נוספים בעלי קצב נתונים גבוה.
את ההזמנה שלך לגבי סיבוב על ה 6500 אני אנצל בקרוב כאשר הקושחה שלו תתייצב מעט יותר
יציב
ה 6500 כרגע יציב לא פחות מה4100 .
אין כותר ב BLU-RAY שלא הצלחתי להריץ מההתחלה עד הסוף חלק לגמרה גם דרך רשת SAMBA וגם USB .(בעיות ב BLU-RAY+בלבד)
הזמנים ההרצות קדימה אחורה GOTO עובד נהדר.המכשיר מגיב מהר במיוחד..
הסרטים ב ts אף פעם לא היו נראים כול כך טוב.
הזמנתי הרבה – הם בדרך לכאן.
אין כותר ב BLU-RAY שלא הצלחתי להריץ מההתחלה עד הסוף חלק לגמרה גם דרך רשת SAMBA וגם USB .(בעיות ב BLU-RAY+בלבד)
הזמנים ההרצות קדימה אחורה GOTO עובד נהדר.המכשיר מגיב מהר במיוחד..
הסרטים ב ts אף פעם לא היו נראים כול כך טוב.
הזמנתי הרבה – הם בדרך לכאן.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

חדשות טובות לשמוע שהוא יציב היום כמו ה 4100!
אודה לך אם תוכל לענות על מה ששאלתי אותך, "אני מניח כי רשמת את ההערה על הביצים על מנת להדגיש כי חברת DViCO הציגה כיום יכולות מתקדמות יותר מאשר חברת Popcorn Hour עם המוצר A-100. אתה יכול להרחיב מעט על יכולות אלו?".
בנוסף, רשמת שכל כותר Blu-ray שהרצת נוגן מההתחלה עד הסוף (כל הכבוד על הסבלנות לשבת מול המסך ולצפות בכל התכנים שיש לך שוב
), תוכל לבדוק יכולת ניגון עם אחד מכותרי ה Blu-ray הבאים (מישהו יודע מה משותף לכל הכותרים הבאים?):
28 Days Later
28 Weeks Later
Cast Away
Die Hard 1-4
Fantastic 4 ROSS
From Hell (Region A)
Independence Day
Man on Fire
Master and Commander
Mr & Mrs Smith
Mr Brooks
Rescue Dawn
Robocop
Ronin
Sunshine
The Day After Tomorrow
The Simpsons Movie
עריכה:
רק עכשיו שמתי רב כי רשמת שיש בעיות עם ניגון +BD.
אודה לך אם תוכל לענות על מה ששאלתי אותך, "אני מניח כי רשמת את ההערה על הביצים על מנת להדגיש כי חברת DViCO הציגה כיום יכולות מתקדמות יותר מאשר חברת Popcorn Hour עם המוצר A-100. אתה יכול להרחיב מעט על יכולות אלו?".
בנוסף, רשמת שכל כותר Blu-ray שהרצת נוגן מההתחלה עד הסוף (כל הכבוד על הסבלנות לשבת מול המסך ולצפות בכל התכנים שיש לך שוב
28 Days Later
28 Weeks Later
Cast Away
Die Hard 1-4
Fantastic 4 ROSS
From Hell (Region A)
Independence Day
Man on Fire
Master and Commander
Mr & Mrs Smith
Mr Brooks
Rescue Dawn
Robocop
Ronin
Sunshine
The Day After Tomorrow
The Simpsons Movie
עריכה:
רק עכשיו שמתי רב כי רשמת שיש בעיות עם ניגון +BD.
נערך לאחרונה על ידי ziv_r ב 02/02/2008 8:57, נערך פעם 1 בסך הכל.
- dragonflyXXL
- חבר ותיק

- תגובות: 1039
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

digworld,
כמצופה באמת.
מה לגבי ההערה שלך על הביצים של DViCO מול Popcorn Hour בהקשר של יכולות זה מול זה? (זו כבר פעם שנייה שאתה מתעלם מהשאלה).
כמצופה באמת.
מה לגבי ההערה שלך על הביצים של DViCO מול Popcorn Hour בהקשר של יכולות זה מול זה? (זו כבר פעם שנייה שאתה מתעלם מהשאלה).
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

digworld,
Strike Three
אני מניח כי אם התעלמת 3 פעמים מלהרחיב על מה שרשמת (גם מעל דפי הפורום וגם באמצעות ה"פ) אז אני מניח שהכוונה של ההערה שלך הייתה לקדם את המוצר שלך על גבי ה Popcorn Hour A-100
.
רציתי לבנות דיון באמת מעמיק על יכולות מזרימי-מדיה אחד מול השני, הטעות שלי שחשבתי שאני אוכל לעשות זול מול עוסק בתחום
guyezra,
כנראה שאין לו. בכל אופן, כאשר נאמר המשפט שלו, ניתן היה להבין כי הוא השווה אותם בצורה כלשהי ולכן הוא הגיב כך.
Strike Three
אני מניח כי אם התעלמת 3 פעמים מלהרחיב על מה שרשמת (גם מעל דפי הפורום וגם באמצעות ה"פ) אז אני מניח שהכוונה של ההערה שלך הייתה לקדם את המוצר שלך על גבי ה Popcorn Hour A-100
רציתי לבנות דיון באמת מעמיק על יכולות מזרימי-מדיה אחד מול השני, הטעות שלי שחשבתי שאני אוכל לעשות זול מול עוסק בתחום
guyezra,
כנראה שאין לו. בכל אופן, כאשר נאמר המשפט שלו, ניתן היה להבין כי הוא השווה אותם בצורה כלשהי ולכן הוא הגיב כך.