TVIX 6500 ב- DATOPTIC בארה"ב
- reuven_br
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 361
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
תמיד כראי ורצוי לשים לינק לחנות/משווקtheone כתב:משהו מכיר ויכול לתת חווד דעת חיובית על DATOPTIC כמשווק של DVICO להזמנה.
תודה...
http://www.datoptic.com/cgi-bin/web.cgi?keywords=TVIX
צודק לגבי הקישור בנוסף...
האם הגודל של המכשיר באמת 183X139X75mm?
זה נשמע מאוד קטן עבור HDD וממיר מתח ועוד לוח אלקטרוני ומסך LCD ועוד...
זה נשמע מאוד קטן עבור HDD וממיר מתח ועוד לוח אלקטרוני ומסך LCD ועוד...
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46355
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5075 פעמים
ה 4100 & 6500 זהים חיצונית במידות ובמחברים, אך ההבדל החיצוני הבולט הינו הפאנל הקידמי של ה 6500 אשר עשוי מאלומיניום מוברש לעומת פלסטיק ב 4100.
http://www.avsforum.com/avs-vb/showthread.php?t=987582
http://www.avsforum.com/avs-vb/showthread.php?t=987582
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78829
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5385 פעמים
זיו,
למרות ההבדל בפאנל, אם לא היתה המדבקה השונה על גביו, רבים הסיכויים שלא הייתי מזהה מי ה-4100 ומי ה-6500, הם ממש אבל ממש דומים...
למרות ההבדל בפאנל, אם לא היתה המדבקה השונה על גביו, רבים הסיכויים שלא הייתי מזהה מי ה-4100 ומי ה-6500, הם ממש אבל ממש דומים...
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46355
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5075 פעמים
אבל עכשיו, אחרי שאתה יודע גם על ההבדל בחומר שממנו בנוי הפאנל הקדמי, לא יוכלו לעבוד עליך עם מוצרי מדבקה 
הסאגה מתחילה
שלום,
לאלו שחשבו לרכוש דרך www.datoptic.com:
אני מנסה לרכוש TVIX-6500A דרך www.datoptic.com כבר מעל שבוע ללא הצלחה.
לאחר מספר emails מול מחלקת המכירות שלהם הובהר לי כי ניתן לבצע רכישה עם SHIPPING לכתובת בארה"ב (משפחה שלי), למרות שכתובת ה- BILLING היא בארץ, אם כתובת המשלוח נמצאת אצל חברת האשראי - מה שעשיתי.
לאחר פתיחת ההזמנה קבלתי MAIL, ממי שמטפל כנראה בהזמנות, שהם מקבלים רק WIRE-TRANSFER אם כתובת SHIPPING שונה מכתובת BILLING.
משהו יודע כמה עולה העברה בנקאית לארה"ב?
אני עוד מחכה לתשובה
מקווה שיגמר טוב.
אלו שרכשו ב- www.digitalconnection.com - מה קורה אצלם? מה הדרישות שלהם לגבי משלוח בתוך ארה"ב עם כרטיס אשראי בין לאומי?
תודה
לאחר מספר emails מול מחלקת המכירות שלהם הובהר לי כי ניתן לבצע רכישה עם SHIPPING לכתובת בארה"ב (משפחה שלי), למרות שכתובת ה- BILLING היא בארץ, אם כתובת המשלוח נמצאת אצל חברת האשראי - מה שעשיתי.
לאחר פתיחת ההזמנה קבלתי MAIL, ממי שמטפל כנראה בהזמנות, שהם מקבלים רק WIRE-TRANSFER אם כתובת SHIPPING שונה מכתובת BILLING.
אני עוד מחכה לתשובה
אלו שרכשו ב- www.digitalconnection.com - מה קורה אצלם? מה הדרישות שלהם לגבי משלוח בתוך ארה"ב עם כרטיס אשראי בין לאומי?
תודה
- dragonflyXXL
- חבר ותיק

- תגובות: 1039
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
בכיוון ההפוך (מארה"ב לישראל) Wire עולה כ-45$.
לגבי הזמנה מ-DC עם כרטיס בינלאומי ולכתובת מקומית - אני מאמין שלא צריכה להיות שום בעייה.
(בשום מקום בארה"ב לא שואלים אותך מאיפה הכרטיס אשראי שלך - רק בארץ אתה צריך להוכיח שדודה שלך עשתה מילואים בשריון לפני תשלום בפלסטיק).
לגבי הזמנה מ-DC עם כרטיס בינלאומי ולכתובת מקומית - אני מאמין שלא צריכה להיות שום בעייה.
(בשום מקום בארה"ב לא שואלים אותך מאיפה הכרטיס אשראי שלך - רק בארץ אתה צריך להוכיח שדודה שלך עשתה מילואים בשריון לפני תשלום בפלסטיק).
נערך לאחרונה על ידי dragonflyXXL ב 11/02/2008 23:57, נערך פעם 1 בסך הכל.
- dragonflyXXL
- חבר ותיק

- תגובות: 1039
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
Re: הסאגה מתחילה
אין מצב לתשלום דרך PayPal?theone כתב:שלום,
אני עוד מחכה לתשובה![]()
![]()
מקווה שיגמר טוב.
תודה...
פועלים לוקח $30 להעברה בנקאית לארהב.guyezra כתב:העברה בנקאית לארה"ב עולה כ-200-250 ש"ח (עכשיו בטח פחות עם הירידה של הדולר)
העברתי לחבר בארה"ב 500$ ובנוסף ל-200+ עמלה פה גם הבנק שלו לקח לו 20$.
הוא אמר לי שזה ה-500$ היקרים ביותר בהיסטוריה......
אבל למה כל הכאב ראש הזה .. אני קניתי את הנגן שלי ודברים אחרים בארהב באמצעות www.mustop.com של חברת נטויז'ן.
אתה נרשם בחינם ומקבל כתובת בארהב למשלוח של כל הקניות שלך.
בכל יום שישי טס מטוס לארץ והמוצר אצלך ביום שני-שלישי שאחרי עם שליח.
הבעיה היא שיש לי כתובת משלוח בארה"ב אבל הכתובת של כרטיס האשראי (החשבון) הוא הכתובת בארץ - והם לא מוכנים לקבל כך הזמנות.פועלים לוקח $30 להעברה בנקאית לארהב.
אבל למה כל הכאב ראש הזה .. אני קניתי את הנגן שלי ודברים אחרים בארהב באמצעות www.mustop.com של חברת נטויז'ן.
בכל יום שישי טס מטוס לארץ והמוצר אצלך ביום שני-שלישי שאחרי עם שליח....
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78829
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5385 פעמים
אין בעיה - דבר עם מוקדן של MUSTOP ותקבל ממנו אימייל של הנציג שלהם בארהב - הוא מקבל הוראה ממך באימייל לקנות מוצר X בכרטיס אשראי אמריקאי והעמלה שהוא גובה היא $10. חשבונך בMUSTOP מחויב בהתאם (בכרטיס אשראי ישראלי)theone כתב:הבעיה היא שיש לי כתובת משלוח בארה"ב אבל הכתובת של כרטיס האשראי (החשבון) הוא הכתובת בארץ - והם לא מוכנים לקבל כך הזמנות.פועלים לוקח $30 להעברה בנקאית לארהב.
בכל יום שישי טס מטוס לארץ והמוצר אצלך ביום שני-שלישי שאחרי עם שליח.......
(אני מדבר מניסיון אישי - קניתי מנורת מקרן של INFOCUS והאתר דרש כתובת בארהב של כרטיס האשראי - הבחור קנה לי את הנורה וצירף את החשבונית - העמלה שלו $10)
שלום חברי
מתוך הפורום אני מבין דבאים הבאים:
1). שנכון להיום Dvico M-6000A מכשיר המומלץ, במיוחד אם השימוש שלי בעיקר צפייה בסלון סרטים מהמחשב (תוך חיבור אלחוטי).
2). מקום המעודף להזמנת המכשיר הינו digitalconnection.com.
מהו עלות המשלוח?
האם יש משהו שאני יכול לעשות על מנת להקטין סכויי לתשלום מס (מע"מ במקרה הנ"ל).
בתודה מראש
מתוך הפורום אני מבין דבאים הבאים:
1). שנכון להיום Dvico M-6000A מכשיר המומלץ, במיוחד אם השימוש שלי בעיקר צפייה בסלון סרטים מהמחשב (תוך חיבור אלחוטי).
2). מקום המעודף להזמנת המכשיר הינו digitalconnection.com.
מהו עלות המשלוח?
האם יש משהו שאני יכול לעשות על מנת להקטין סכויי לתשלום מס (מע"מ במקרה הנ"ל).
בתודה מראש