מגברים עם בקרי טון-כן או לא
-
ילדיעפים
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9318
- נתן תודות: 14 פעמים
- קיבל תודות: 52 פעמים
שאלה שעלתה אצלי אחרי שירשור שכן על סיירוס וארקאם
אצלי התשובה ברורה-מגברי פלאט ללא בס וטרבל
עוד לא שמעתי מגבר שמצויד בבקרים האלה והצלחתי להביאו לכיוון אידאלי לעומת
הסיירוס,הניים,המיוזיקל פידיליטי והavi שלי ועוד רבים שנשמעים לאין ערוך יותר טוב
ממגברים עם בקרים או פילטרים איך שתקראו לזה
אגב את מגברי מקענטוש לא שמעתי-מקיענטוש
אצלי התשובה ברורה-מגברי פלאט ללא בס וטרבל
עוד לא שמעתי מגבר שמצויד בבקרים האלה והצלחתי להביאו לכיוון אידאלי לעומת
הסיירוס,הניים,המיוזיקל פידיליטי והavi שלי ועוד רבים שנשמעים לאין ערוך יותר טוב
ממגברים עם בקרים או פילטרים איך שתקראו לזה
אגב את מגברי מקענטוש לא שמעתי-מקיענטוש
אמן מייסר
-
ילדיעפים
- חבר שלא מהעולם הזה

דודי,אני זוכר מזמן מזמן את המגבר הזה מאוד לטובה-אבל אני מנחש שהפעם האחרונה ששמעתי אותו-לפני למעלה מ20 שנה
המתחרים היחידים שהיו לו המחיר שפוי היו הסיירוס2 והפיוניר a400
אני חושב שהוא חיה נדירה בקבוצת המגברים בעלי טון קונטרולס ולפי מה שאתה אומר הוא טוב גם עם לחצן המנטרל את
הבקרים האלה-שלדעתי זה עוד יותר נדיר-כל הרוטלים הנדים ובמיוחד הרקאמים לא עובדים טוב שלחצן זה פועל
לא מבין למה אודיולאב כן וכל השאר לא
עוד משהו אני מבטיחכם שאם תשאלו את היצרנים בעצמם הם יענו לכם שמגברי הפלאט שלהם הם המובחרים שלהם
המתחרים היחידים שהיו לו המחיר שפוי היו הסיירוס2 והפיוניר a400
אני חושב שהוא חיה נדירה בקבוצת המגברים בעלי טון קונטרולס ולפי מה שאתה אומר הוא טוב גם עם לחצן המנטרל את
הבקרים האלה-שלדעתי זה עוד יותר נדיר-כל הרוטלים הנדים ובמיוחד הרקאמים לא עובדים טוב שלחצן זה פועל
לא מבין למה אודיולאב כן וכל השאר לא
עוד משהו אני מבטיחכם שאם תשאלו את היצרנים בעצמם הם יענו לכם שמגברי הפלאט שלהם הם המובחרים שלהם
אמן מייסר
זה נחמד שקיימת האפשרות לעשות TUNE .
אף על פי שלמגבר שלי אין יכולת כזו .
חברת אוקיופייז אם אני מדייק מאפשרת לבצע TUNE בכל אחד מהדגמים שלה , ואכן ב FLAT מצאתי שזה הטוב ביותר בשבילי .
אף על פי שלמגבר שלי אין יכולת כזו .
חברת אוקיופייז אם אני מדייק מאפשרת לבצע TUNE בכל אחד מהדגמים שלה , ואכן ב FLAT מצאתי שזה הטוב ביותר בשבילי .
המטרה הינה להנות ממוסיקה המערכת הינה רק האמצעי.
: Amarra Dealer
http://www.sonicstudio.com/amarra
פרטים
: Amarra Dealer
http://www.sonicstudio.com/amarra
פרטים
- dudib
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5144
- שם מלא: דודי
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 38 פעמים
יורם
לא הבנת אותי כנראה , אין שום לחצן שמעביר למצב flat ב-audiolab כשכתבתי flat התכוונתי ללא כפתורי בס וטרבל "שלא קיימים" במכשיר פיזית וקיימים במכשירים אחרים .
ב-audiolab יש רק כפתור הדלקה , כפתור בחירה של מצב עבודה (integrated , pre וכו') כפתור בחירת כניסות וכפתור בחירת כניסות להקלטה וזהו .
לא הבנת אותי כנראה , אין שום לחצן שמעביר למצב flat ב-audiolab כשכתבתי flat התכוונתי ללא כפתורי בס וטרבל "שלא קיימים" במכשיר פיזית וקיימים במכשירים אחרים .
ב-audiolab יש רק כפתור הדלקה , כפתור בחירה של מצב עבודה (integrated , pre וכו') כפתור בחירת כניסות וכפתור בחירת כניסות להקלטה וזהו .
-
ילדיעפים
- חבר שלא מהעולם הזה

דודי ,אזי מראש המגבר שלך כבר יותר משובח משום שכנראה רוב העלות של ייצורו עסקה בהפקת צליל משובח בלי
תוספות מיותרות-בכלל למה הם מוסיפים את הבקרים האלו-פיצוי על משהו,,,,,,?
תוספות מיותרות-בכלל למה הם מוסיפים את הבקרים האלו-פיצוי על משהו,,,,,,?
אמן מייסר
- InbarHovav
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3252
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 2 פעמים
אני מעדיפה FLAא אבל את מדת הטרבל/ בס אנעושה בעזרת שינוי העוצמה של הדריברים
"צליל אחד שווה אלף מילים אבל אלף מילים לא יפיקו צליל אחד"
כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות
כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות
- אורי_ו
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7199
- קיבל תודות: 1 פעם
יורם עושים את זה כי יש אנשים שאוהבים ככה. וזה בסדר. כמו כן אין מה לעשות יש לפעמים מצבים שבהם האקוסטיקה משתנה, או ההקלטות וזה לא נשמע טוב בלי תיקונים. במיוחד היום שההקלטות בווליום מוטרף ודיסטורשן, בכל תחומי התדרים.
לי יש דיסקים שאם אני לא מנמיך את הבאס טיפל'ה אז אי אפשר להקשיב.
למזלי המגבר שלי הוא עם שליטה דיגיטלית על הפוטנציומטרים וכאשר הכל על 0 , אז הוא הופך לדיירקט .
ואין השפעה כלל.
לי יש דיסקים שאם אני לא מנמיך את הבאס טיפל'ה אז אי אפשר להקשיב.
למזלי המגבר שלי הוא עם שליטה דיגיטלית על הפוטנציומטרים וכאשר הכל על 0 , אז הוא הופך לדיירקט .
ואין השפעה כלל.
- InbarHovav
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3252
- קיבל תודות: 2 פעמים
כל רמקול מחובר בBI WIRE לכן אני יכולה לישלוט על העוצמה (או יותר נכון על הדומיננטיות) של התדריםdudib כתב:לא הבנתי ?InbarHovav כתב:אני מעדיפה FLAא אבל את מדת הטרבל/ בס אנעושה בעזרת שינוי העוצמה של הדריברים...את יכולה להסביר ?
...
"צליל אחד שווה אלף מילים אבל אלף מילים לא יפיקו צליל אחד"
- אורי_ו
- חבר מכור קשה

אתה מוזמן...

הוא היה עד לפני כמה שנים במשך איזה שנתיים המגבר הכי מומלץ בכל העיתוני סאונד כמעט בעולם עד 1000 פאונד.
בוא נגיד שלא זה מה שגם לי לקנות אותו אבל אחרי ששמעתי אותו אצל סאבו על ההידן וזה היה מדהים, הוא חובר לזוג כמו שלי , והעסקה לקחה איזה 5 דק' אחרי זה...

הוא היה עד לפני כמה שנים במשך איזה שנתיים המגבר הכי מומלץ בכל העיתוני סאונד כמעט בעולם עד 1000 פאונד.
בוא נגיד שלא זה מה שגם לי לקנות אותו אבל אחרי ששמעתי אותו אצל סאבו על ההידן וזה היה מדהים, הוא חובר לזוג כמו שלי , והעסקה לקחה איזה 5 דק' אחרי זה...
-
ילדיעפים
- חבר שלא מהעולם הזה

אני מתכוון כך-יכול להיות שיש הקלטות גרועות שזקוקות התערבות פילטריתexupgh12 כתב:השאלה למה לא - כול אחד יבחר במה שטוב לו, כפי שאורי_ו כתב לעיתים יש הקלטות שבהחלט הייתי מעדיף לקבל שינוי בעוצמת הבאס או אהגבוהים ולכן כאשר יש מגבר שניתן לשנות בו את ה TUNE זה יכול להועיל...
אצלי יש אחת כזו פעם למאה-אז מה הרוב שמוקלטות טוב והם הרוב,ועם מגברי
הפלאט הם נשמעות לאין ערוך יותר טוב?
אמן מייסר
- אורי_ו
- חבר מכור קשה

מה שטוב לאוזן שלך לא בהכרח טוב לכולם.
אני לא יודע איזו מוזיקה אתה שומע, אני שומע גם דברים מסוף שנות ה 90 וקדימה. רוב ההקלטות לא טובות.
רובן מוקלטות עם דיסטורשנים דיי כבדים.
הנה כתבה בנושא:
http://www.rollingstone.com/news/story/ ... h_fidelity
אגב בוב דילן אמר לפני כמה שנים שהוא משנות ה 70 בערך לא מסוגל להקשיב לאלבומים כי הם מוקלטים רע מאוד.
וזה הוא אמר. לא אני
אני לא יודע איזו מוזיקה אתה שומע, אני שומע גם דברים מסוף שנות ה 90 וקדימה. רוב ההקלטות לא טובות.
רובן מוקלטות עם דיסטורשנים דיי כבדים.
הנה כתבה בנושא:
http://www.rollingstone.com/news/story/ ... h_fidelity
אגב בוב דילן אמר לפני כמה שנים שהוא משנות ה 70 בערך לא מסוגל להקשיב לאלבומים כי הם מוקלטים רע מאוד.
וזה הוא אמר. לא אני