תמונה לא סימטרית
מאז שהתקינו לי את המקרן התמונה שמתקבלת על המסך לא סימטרית, זאת אומרת שהקו התחתון האופקי הוא ישר, הצד הימני האנכי גם ישר, אך הצד השמאלי האנכי מלמטה יוצא מהמסך (הפינה השמאלית התחתונה) והקו האופקי העליון מצד ימין יורד למטה (פינה ימנית עליונה) כך שלמעשה אני מקבל מין עיוות, ניסיתי לשחק עם התפריטים אך ללא כל הצלחה.
המתקין אחרי שהרכיב את המקרן וחיזק את הברגים ניסה בכח ליישר את המקרן ללא שחרור הברגים, האם כתוצאה מכך יכול להגרם נזק למקרן?
האם מישהו יודע איך אפשר ליישר את התמונה, אם בכלל זה אפשרי?
דרך אגב, המקרן על התקרה מפולס, כך שאני לא מאמין שזה בגלל שזה עקום.
המתקין אחרי שהרכיב את המקרן וחיזק את הברגים ניסה בכח ליישר את המקרן ללא שחרור הברגים, האם כתוצאה מכך יכול להגרם נזק למקרן?
האם מישהו יודע איך אפשר ליישר את התמונה, אם בכלל זה אפשרי?
דרך אגב, המקרן על התקרה מפולס, כך שאני לא מאמין שזה בגלל שזה עקום.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
הדבר המוזר הוא שאם ההתקנה לא ישרה, איך ייתכן שההשפעה אינה מורגשת בכל צידי התמונה על המסך ? (בהנחה שהצדדים שנראים בסדר אינם נראים כך רק בגלל שהם למעשה נבלעים על ה Black border), אני הייתי מניח שברגע שהוא ישנה משהו מהמצב הנוכחי, אז הצדדים שכן בסדר עכשיו, יהפכו עקומים..
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78902
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5397 פעמים
קחו בחשבון ש-KEYSTONE גורם לאיבוד פרטים בתמונה בגלל הדרך שהוא עובד!
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78902
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5397 פעמים
keystone עובד על ידי עיקום וירטואלי של התמונה בכדי לקזז את ה-KEYSTONE האמיתי של המקרן.
כלומר, מעבד מייצר תמונה שהיא עקומה באופן הפוך לבעיות שאתה רואה על המסך.
אז דבר ראשון, חלק מהאיזורים יהיו חייבים להיות מושחרים, כלומר, אתה מאבד רזולוציה.
העיוותים הללו גורמים לאיבוד רזולוציה וירידה באיכות התמונה. עד כמה? זה כבר תלוי באיכות המעבד, אבל אפילו אם מדובר במעבד אידאלי תמיד יהיה איבוד מידע כתוצאה מעיוות שכזה.
כלומר, מעבד מייצר תמונה שהיא עקומה באופן הפוך לבעיות שאתה רואה על המסך.
אז דבר ראשון, חלק מהאיזורים יהיו חייבים להיות מושחרים, כלומר, אתה מאבד רזולוציה.
העיוותים הללו גורמים לאיבוד רזולוציה וירידה באיכות התמונה. עד כמה? זה כבר תלוי באיכות המעבד, אבל אפילו אם מדובר במעבד אידאלי תמיד יהיה איבוד מידע כתוצאה מעיוות שכזה.