למה רוב עטפיות הסינגלים (cover) במצב מזעזע?! יש סיבה?
-
yuval2d
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 644
- שם מלא: יובל דולב
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
עד היום בכל פעם שפגשתי סינגלים למכירה, או שהם היו בלי עטיפה לחלוטין, או שעד שהייתה איזו שהיא עטיפה, היא היתה במצב מזעזע ואף קרועה לחתיכות.
אני רוצה לדעת, יש סיבה לכך שעטיפות הסינגלים נהרסות במהירות או שמא זה בגלל האנשים שפשוט לא יודעים לשמור? כי אפילו באי ביי שאני אמור למצוא שם מציאות, הרוב קרועות...
מה אתם אומרים?
אני רוצה לדעת, יש סיבה לכך שעטיפות הסינגלים נהרסות במהירות או שמא זה בגלל האנשים שפשוט לא יודעים לשמור? כי אפילו באי ביי שאני אמור למצוא שם מציאות, הרוב קרועות...
מה אתם אומרים?
- InbarHovav
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3252
- קיבל תודות: 2 פעמים
למה לא להדפיס לבד?
"צליל אחד שווה אלף מילים אבל אלף מילים לא יפיקו צליל אחד"
כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות
כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות
- InbarHovav
- חבר מביא חבר

אופס.. חשבתי שאתה מוריד וצורב לדיסקים ואז מחפש עטיפות לדיסקים בEBAY..
-
yuval2d
- חבר פעיל במיוחד

צרובים בפורום אודיו אנלוגי?
אם כבר צוחקים על זה, היו גם העתקות של תקליטים? כמו שיש היום זיופים בדיסקים?
בכל מקרה אני לא שומע מוזיקה שאני מוריד. אם אני מוריד משהו זה רק כדי לשמוע באופן חד פעמי אלבום מסוים, וברגע שאני מרגיש שהוא שווה אני קונה אותו. וזה גם לא קורה הרבה לרוב אני פשוט קונה וזהו. בכל מקרה פה הכוונה לסינגל תקליט. מה הסיבה שהם נהרסים מהר? העטיפות שלהם עשויות מחובר חלש יותר מתקליט? או שאין קשר..?
בכל מקרה אני לא שומע מוזיקה שאני מוריד. אם אני מוריד משהו זה רק כדי לשמוע באופן חד פעמי אלבום מסוים, וברגע שאני מרגיש שהוא שווה אני קונה אותו. וזה גם לא קורה הרבה לרוב אני פשוט קונה וזהו. בכל מקרה פה הכוונה לסינגל תקליט. מה הסיבה שהם נהרסים מהר? העטיפות שלהם עשויות מחובר חלש יותר מתקליט? או שאין קשר..?
בס"ד
גם לי יש הרבה סינגלים קרועים
לפי דעתי הסינגלים פשוט לא עיניינו אף חד לאחר שהתרגלו לתקליט המלא
ולכן לא התייחסו אליהם ברצינו ואיחסנו אותם גרוע, לא ניקו וכו...
זת הסיבה שהיום (בתור מוכר בחנות דיסקים ידועה הרבה זמן ) אין שוק בעולם לסינגלים ...
גם לי יש הרבה סינגלים קרועים
לפי דעתי הסינגלים פשוט לא עיניינו אף חד לאחר שהתרגלו לתקליט המלא
ולכן לא התייחסו אליהם ברצינו ואיחסנו אותם גרוע, לא ניקו וכו...
זת הסיבה שהיום (בתור מוכר בחנות דיסקים ידועה הרבה זמן ) אין שוק בעולם לסינגלים ...
skook, אני דווקא חושב שפשוט האזינו להם המון, וגם הרבה הגיעו מתחנות רדיו, מה שאומר שכנראה באמת חרשו עליהם.
יובל, לא, לא היו "צורבים" תקליטים, זה תהליך מאוד מורכב לייצר תקליט - מה שכן, אפשר היה להקליט מהתקליט לטייפ, יש לי אלבום של הDOORS שבעטיפה הפנימית יש את הסמל הבא...
יובל, לא, לא היו "צורבים" תקליטים, זה תהליך מאוד מורכב לייצר תקליט - מה שכן, אפשר היה להקליט מהתקליט לטייפ, יש לי אלבום של הDOORS שבעטיפה הפנימית יש את הסמל הבא...
אני אישית מתייחס לסינגלים כמו תקליטים, ולכן הם נעטפים בניילון מגן.
לגבי סינגלים מסוג ''7, יש לי מכונת אשר מלחימה ניילון ויצרתי עטיפה תואמת. הכל עניין של איך אתה שומר או איך קודמיך שמרו על הסינגל.
בימינו נוטים פחות להשקיע במעטפת של סינגלים מוויניל, לא פעם הם נתונים בעטיפת נייר פשוטה.
לגבי סינגלים מסוג ''7, יש לי מכונת אשר מלחימה ניילון ויצרתי עטיפה תואמת. הכל עניין של איך אתה שומר או איך קודמיך שמרו על הסינגל.
בימינו נוטים פחות להשקיע במעטפת של סינגלים מוויניל, לא פעם הם נתונים בעטיפת נייר פשוטה.
The Black Wax
- yairf
- עוסק בתחום

- תגובות: 9363
- נתן תודות: 42 פעמים
- קיבל תודות: 199 פעמים
כן, רוב ההדפסות שנעשו בארץ (ברשיון...) הן באיכות מזעזעת שמזכירה את הצרובים של היוםyuval2d כתב:צרובים בפורום אודיו אנלוגי?אם כבר צוחקים על זה, היו גם העתקות של תקליטים? כמו שיש היום זיופים בדיסקים?
...
- InbarHovav
- חבר מביא חבר

אני חושבת שהוא מתכוון לזה:
http://zap.co.il/zapnewmodels.asp?sog=H ... 7%95%D7%9F

עלות 329 ש"ח לדגם 30cm
http://zap.co.il/zapnewmodels.asp?sog=H ... 7%95%D7%9F

עלות 329 ש"ח לדגם 30cm
-
yuval2d
- חבר פעיל במיוחד

תודה ענבר!
אני אחשוב אולי באמת לקנות את זה.. נשמע טוב..
רועי, המכונה הזאת עוזרת? או שאולי פשוט כדאי לקנות עטיפות נייר כאלה פתוחות?
שאלה נוספת, זמרות כמו טרייסי צפמן לדוגמא יצאו במקור בתקליט או CD? כי האלבום הראשון שלה יצא כבר בשנת 88 והסאונד שלו נשמע חדש מאוד. ידוע לכם אם היא יצאה בדיסק לראשונה?
אני אחשוב אולי באמת לקנות את זה.. נשמע טוב..
רועי, המכונה הזאת עוזרת? או שאולי פשוט כדאי לקנות עטיפות נייר כאלה פתוחות?
שאלה נוספת, זמרות כמו טרייסי צפמן לדוגמא יצאו במקור בתקליט או CD? כי האלבום הראשון שלה יצא כבר בשנת 88 והסאונד שלו נשמע חדש מאוד. ידוע לכם אם היא יצאה בדיסק לראשונה?
בס"ד
yuval2d
מה שאני שם לב שלא הוספתי זה שעבדתי עד לא מזמן בחנות דיסקים הרבה זמן (התו השמיני)
בכל מיקרה לגביי טרייסי צ'פמן יש לי את התקליט הראשון וגם cd בתקליט נישמע יותר טוב לדעתי
אם אתה רוצה הנחות דבר איתי. חחח
yuval2d
מה שאני שם לב שלא הוספתי זה שעבדתי עד לא מזמן בחנות דיסקים הרבה זמן (התו השמיני)
בכל מיקרה לגביי טרייסי צ'פמן יש לי את התקליט הראשון וגם cd בתקליט נישמע יותר טוב לדעתי
אם אתה רוצה הנחות דבר איתי. חחח
-
yuval2d
- חבר פעיל במיוחד

וואלה בתו השמיני? סחטיין... בסניף של קניון מלחה או בסניף ה"ביתי" ברחוב שמאי? בטח בגלל זה הבס"ד בכל הודעה.. קשור לאווריה הירושלמית.
האמת היא שיש לי מלא אלבומים שאני מחפש, וב"תו" כמו ב"תו", המחירים זולים, אתם (למרות שאתה כבר לא עובד שם, אבל עדיין.. אתם) עושים הזמנות גם? כי אם כן... יש לי קניה של איזה 5-6 אלבומים...החנות יעזרו פה מאוד (:
האמת היא שיש לי מלא אלבומים שאני מחפש, וב"תו" כמו ב"תו", המחירים זולים, אתם (למרות שאתה כבר לא עובד שם, אבל עדיין.. אתם) עושים הזמנות גם? כי אם כן... יש לי קניה של איזה 5-6 אלבומים...החנות יעזרו פה מאוד (:
בס"ד
א. בהסניף הבייתי שלהם ברחוב שמאי
ב. הבס"ד שלי בכל תחילת הודאה לא הווה קשר לאוירה הירושלמית. פשוט אני דתי
וגם לא גר בירושלים
ג. אם אתה רוצה צור איתי קשר בפרטי אני אדאג להנחה בשבילך כי הם לא עושים משלוחים.
א. בהסניף הבייתי שלהם ברחוב שמאי
ב. הבס"ד שלי בכל תחילת הודאה לא הווה קשר לאוירה הירושלמית. פשוט אני דתי
וגם לא גר בירושלים
ג. אם אתה רוצה צור איתי קשר בפרטי אני אדאג להנחה בשבילך כי הם לא עושים משלוחים.
-
yuval2d
- חבר פעיל במיוחד

א. אחלה סניף לפי מה ששמעתי, איך הגעת לשם כל פעם אם אתה לא ירושלמי?
ב. התבדחתי כשכתבתי שלכתוב בס"ד קשור לאווירה הירושלמית.. אני לא באמת חושב שמי שרושם בס"ד מושפע מאיזשהו מקום או ממשהו נוסף מלבד אמונה כמובן, אני בעצמי כותב בס"ד אבל בדפים רגילים, ואני שומר מסורת.
ג. חבל לי שהם לא עושים משלוחים, אני באר שבעי, בקושי בירושלים, פה ושם בביקורים משפחתיים לא יותר.. אבל תודה אבל הכוונה הטובה.
ב. התבדחתי כשכתבתי שלכתוב בס"ד קשור לאווירה הירושלמית.. אני לא באמת חושב שמי שרושם בס"ד מושפע מאיזשהו מקום או ממשהו נוסף מלבד אמונה כמובן, אני בעצמי כותב בס"ד אבל בדפים רגילים, ואני שומר מסורת.
ג. חבל לי שהם לא עושים משלוחים, אני באר שבעי, בקושי בירושלים, פה ושם בביקורים משפחתיים לא יותר.. אבל תודה אבל הכוונה הטובה.