איך רואים MKV במדיה סנטר?
הגדרתי את הכונן שלי במדיה סנטר , אך אני רואה במדיה סנטר את כל התיקיות שם ריקות.........
כשאני משתמש במדיה פלייר קלאסיק אני רואה את הסרט ושומע אותו כמו שצריך .... ובמדיה סנטר אני בכלל לא רואה אותו בתקייה.
מה עושים?
במקרה ואני צריך מקודדים , אשמח אם תגידו לי למה ישמש ומשמש כל אחד מהמקודדים המומלצים, אם אני יצטרך לשנות את ה ריג'יסטרי, אשמח אם תסבירו לי איך....
אני משתמש בוינדוס ויסטה אולטימייט X32
עשיתי חיפוש בפורומים ולא מצאתי אשכול מסודר בנוגע לזה.
תודה מראש לכל העוזרים
כשאני משתמש במדיה פלייר קלאסיק אני רואה את הסרט ושומע אותו כמו שצריך .... ובמדיה סנטר אני בכלל לא רואה אותו בתקייה.
מה עושים?
במקרה ואני צריך מקודדים , אשמח אם תגידו לי למה ישמש ומשמש כל אחד מהמקודדים המומלצים, אם אני יצטרך לשנות את ה ריג'יסטרי, אשמח אם תסבירו לי איך....
אני משתמש בוינדוס ויסטה אולטימייט X32
עשיתי חיפוש בפורומים ולא מצאתי אשכול מסודר בנוגע לזה.
תודה מראש לכל העוזרים
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
בשביל לראות סרטים שארוזים ב MKV אתה צריך מפצל ומפענח.
מפענח כנראה שיש לך אחרת לא היית רואה כלום ב MPC.
ה MPC גם כולל מפצל פנימי כך שזה איפשר לך לראות את הסרטים.
מה שאתה זקוק לו אם כן זה מפצל חיצוני וזה ישר שולח אותך לאתר של Haali Media Splitter שנמצא כאן: http://haali.cs.msu.ru/mkv/
תוריד את MatroskaSplitter ותתקין אותו. זה צריך לפתור את הבעיה.
נ.ב.
תשדל גם שלא להוריד "חבילות" של codecs. מניסיוני, כמה שתשאיר את העסק פשוט ככה יהיה טוב יותר לטווח הארוך.
מפענח כנראה שיש לך אחרת לא היית רואה כלום ב MPC.
ה MPC גם כולל מפצל פנימי כך שזה איפשר לך לראות את הסרטים.
מה שאתה זקוק לו אם כן זה מפצל חיצוני וזה ישר שולח אותך לאתר של Haali Media Splitter שנמצא כאן: http://haali.cs.msu.ru/mkv/
תוריד את MatroskaSplitter ותתקין אותו. זה צריך לפתור את הבעיה.
נ.ב.
תשדל גם שלא להוריד "חבילות" של codecs. מניסיוני, כמה שתשאיר את העסק פשוט ככה יהיה טוב יותר לטווח הארוך.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
לא טוב לי החבילה הזאת..........
למרות שאיתה אני באמת רואה את הסרטים דרך המדיה סנטר אבל איתה אני לא שומע סראונד.....
רק עם המדיה פלייר קלאסיק אני יכול לשמוע סראונד.....
מה עוד יכול לעזור לי?
רק עם המדיה פלייר קלאסיק אני יכול לשמוע סראונד.....
מה עוד יכול לעזור לי?
איך אני משנה את הנגן של המדיה סנטר?
אני רוצה לשנות את הנגן הלא ידוע של המדיה סנטר לנגן של המדיה פלייר קלאסיק וזו מסיבה אחת פשוטה.
המדיה פלייר קלאסיק זה הנגן היחידי שמוציא לי סראונד למגבר.... כל שאר המקודדים לא !
לכן אם הייתי יכול להפעיל את המדיה פלייר קלאסיק דרך המדיה סנטר זה היה קלאסה- ואני בטוח שאפשר , אבל אני לא יודע איך......
המדיה פלייר קלאסיק זה הנגן היחידי שמוציא לי סראונד למגבר.... כל שאר המקודדים לא !
לכן אם הייתי יכול להפעיל את המדיה פלייר קלאסיק דרך המדיה סנטר זה היה קלאסה- ואני בטוח שאפשר , אבל אני לא יודע איך......