ממיר הוט מג'יק
שלום
זה יעלה לי הרחזרת ממיר דיגטלי ישן 23.90 ש"ח לחודש למשך 36 חודשים או תשלום אחד של 1600 ש"ח וזה מבלי להחזיר את הממיר הישן.
כוונתי לתמיכה זה שכולם אומרים שלפלזמה או LCD עדיף ממיר דוקסיס.
השאלה היא האם הממיר הזה יתן את אותם ביצועים\חיבורים איכותיים כמו הדוקסיס?
זה יעלה לי הרחזרת ממיר דיגטלי ישן 23.90 ש"ח לחודש למשך 36 חודשים או תשלום אחד של 1600 ש"ח וזה מבלי להחזיר את הממיר הישן.
השאלה היא האם הממיר הזה יתן את אותם ביצועים\חיבורים איכותיים כמו הדוקסיס?
- yakirnav
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 837
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 5 פעמים
התמונה בדוקסיס, גם לדעתי, יותר איכותית...
שווה גם להשקיע בכבלים...
גם המג'יק וגם הדוקסיס מוציאים SCART ככה שSCART TO SCART או SCART TO S-VIDEO בתור כבל יעשה עבודה מצויינת...
איכות התמונה במג'יק לא נופלת מהדוקסיס!
שווה גם להשקיע בכבלים...
גם המג'יק וגם הדוקסיס מוציאים SCART ככה שSCART TO SCART או SCART TO S-VIDEO בתור כבל יעשה עבודה מצויינת...
איכות התמונה במג'יק לא נופלת מהדוקסיס!
Stay foolish
רק צריך לציין משהו. המג'יק עד כמה שאני זוכר הוא גם ממיר דוקסיס, פשוט זאת לא התכונה החשובה ביותר שלו (מן הסתם).oren0803 כתב:שלום
השאלה היא האם הממיר הזה יתן את אותם ביצועים\חיבורים איכותיים כמו הדוקסיס?...
אז מה נגמר בסוף? היום דיברתי איתם והציעו לי אותו דבר כולל תשלום 110 ש"ח ועוד אמרו כי לאחר 36 חודש הממיר הוא לא שלי אלא שאני יצטרך לשלם דמי שכירות לפי המחירון שיהיה בתוקף אז.oren0803 כתב:סוף סוף התקשרו אתמול לקבוע מועד התקנה לממיר מג'יק אבל אני במשא ומתן איתם כי הם רוצים 110 ש"ח על התקנה ואני לא מעוניין לשלם להם....
- yakirnav
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 837
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 5 פעמים
ה- 110 (109 ליתר דיוק) ש"ח שדיברו איתך עליהם הם דמי התקנה חד-פעמיים שמתחלקים אוטומטית ל-3 תשלומים שמצורפים לדמי המנוי שלך...
האופציה שהוצעה לך היא שכירות כאשר ב-36 החודשים הראשונים תשלם 23.90 לחודש, ולאחר מכן דמי שכירות עפ"י מחיר המחירון.. כלומר הממיר לא שלך...
האופציה השניה היא להחזיר ממיר (דיגיטלי/VOD) ולאפשר רכישה של הממיר ב-36 תשלומים של 23.90 ש"ח לחודש. כאשר לאחר ה-3 שנים הממיר הוא שלך...
האופציה שהוצעה לך היא שכירות כאשר ב-36 החודשים הראשונים תשלם 23.90 לחודש, ולאחר מכן דמי שכירות עפ"י מחיר המחירון.. כלומר הממיר לא שלך...
האופציה השניה היא להחזיר ממיר (דיגיטלי/VOD) ולאפשר רכישה של הממיר ב-36 תשלומים של 23.90 ש"ח לחודש. כאשר לאחר ה-3 שנים הממיר הוא שלך...
Stay foolish