סיום התחייבות

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
שלח תגובה
ADICT פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9615
נתן תודות: 119 פעמים
קיבל תודות: 352 פעמים

שליחה #1 

אני מסיים התחייבות ביס שבוע הבא,ופוחד לעשות טעות בבחירה הבאה בין 2 החברות הדרקוניות הללו.ההצעות שקיבלתי הם:יס_:מציעים לי שתי ממירים יס מקס בהתחייבות ל3 שנים(מפחיד)בעלות התקנה של 140 שח לשניהם ואחזקה של 15 שח לאחד בלבד.+חבילת בסיס ו4 חבילות לבחירה +2 ערוצים חיצוניים בתשלום(לילדים)ביחד יוצא 310 בערך כולל תשתית אינטרנט. הוט:התחייבות לשנתיים 2 ממירי דוקסי דקים +2 רגילים רוב החבילות הרלוונטיות ותשתית אינטרנט +קו טלפון 2000 דקות חינם(39 שח)אך ללא ממיר מגיק מקליט אלא רק VOD (תכנים בהזמנה וחלק חינם)הכל ב330 שח.למעט ההבדל הקל במחיר על מה כדאי ללכת?והאם העניין הזה של שידורים של ערוצים בחינם החדש שלא כלכך הבנתי משפיע פה על ההחלטה .יש לי LCD סוני עם טיונר דיגיטאלי (לא לארץ)והאם זה ינוצל בשידורים החדשים? :? בהוט חודש ראשון חינם!

ADICT פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #2 

נו טוב ,נראה לי שהפור יפול על הוט לשנות קצת אחרי שנתיים ביס ממש לא בא לי להמשיך עוד 3 התחייבות.....ובאמת תודה על ההצפה בתשובות של חברי הפורום היקרים,מקווה שהבחירה תהיה מוצלחת......כנראה אתם עייפים מוינוגרד.....

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78829
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 785 פעמים
קיבל תודות: 5385 פעמים

שליחה #3 

310 בחודש לא נראה לי בלתי סביר לכל הסיפור ואם אתה מכליל אינטרנט, אז זה נראה לי עסקה טובה מאוד.

ADICT פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #4 

oferlaor כתב:310 בחודש לא נראה לי בלתי סביר לכל הסיפור ואם אתה מכליל אינטרנט, אז זה נראה לי עסקה טובה מאוד.
...
עופר מה המצב,למעט המחיר האם יש יתרון מוחץ של היס מקס (לא היה לי)על ממירי הדוקסיס של הוט?אני פשוט לא מכיר אותם,ומה מתאים לי יותר מבחינת איכות חיבורים לLCD שלי?(יש לה 2 סקארטים,קומפוננט,RCA ,וכמובן 2 HDMI )ובכלל האם כדאי להמשיך ביס לעוד 3 שנים?כאשר אני כבר שנתיים שם?והאם הוט והאינטרנט שלה באמת גרועים?מצטער על ההסתערות בשאלות,אך ביום ראשון אני אמור להחליט סופית בנושא הזה ופוחד לטעות לעוד כמה שנים! :מבולבל:

Mistoffelees
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4851
נתן תודות: 370 פעמים
קיבל תודות: 188 פעמים

שליחה #5 

יס מקס ודוקסיס זה ממש לא אותו דבר.
יס מקס הוא ממיר מקליט שכולל הארד דיסק.
דוקסיס הוא הממיר שנחשב איכותי של HOT.

אין ממש מה להשוות...

בעניין כל השאר, זה כבר שיקולים שלך.

lito
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1129
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #6 

אינטרנט של הוט...אם אתה גר בבניין עם הרבה דירות, יכול להיות סיפור מתסכל. בבניין של 30 דירות (כולם מחוברים להוט) בדקתי הבוקר את ההורדה של איזה סרט והגעתי לשיא חדש (שלילי) שך 0.2 ק"ב הורדה עם מנוי 1.5 מ"ב!

הייתי ממליץ לך שאם אתה רוצה לעבור להוט לחבילת הטלויזיה, ובמידה שאתה גר בבניין של הרבה דירות עם הרבה אנשים מחוברים להוט, תעשה מנוי עם ספק אחר לאינטרנט.

ADICT פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #7 

lito כתב:אינטרנט של הוט...אם אתה גר בבניין עם הרבה דירות, יכול להיות סיפור מתסכל. בבניין של 30 דירות (כולם מחוברים להוט) בדקתי הבוקר את ההורדה של איזה סרט והגעתי לשיא חדש (שלילי) שך 0.2 ק"ב הורדה עם מנוי 1.5 מ"ב!

הייתי ממליץ לך שאם אתה רוצה לעבור להוט לחבילת הטלויזיה, ובמידה שאתה גר בבניין של הרבה דירות עם הרבה אנשים מחוברים להוט, תעשה מנוי עם ספק אחר לאינטרנט.
...
אני גר אומנם בבניין של 5 קומות(20 דירות)לא יודע להגיד כמה מחוברים להוט,וכרגע האינטרנט שלי של יס(בזק?)ולא יודע עד כמה זה יכול להשפיע על המהירות,אך האם אני יכול לעבור להוט ולהשאר עם תשתית בזק?

lito
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1129
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #8 

מה הקשר? בהחלט.

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”