נכון להיום, ספורט5HD משדר לופים מרגיזים של משחקים מליגת האלופת בעיקר... האיכות מדהימה והכל טוב ויפה אבל הרעב לתוכן זה משהו שהוא עדיין בעוכריהם של ספקי השירות מסיבות שונות כמו רוחב פס שעדיין חסר... אין מה לעשות צריך להמתין... עד אז... וגם עד ולא עד בכלל - תאמץ HTPC!
כשיתחילו לשדר שידורים ישירים - הבנת נכון, אלו יהיו פחות או יותר התכנים...
yakirnav כתב:נכון להיום, ספורט5HD משדר לופים מרגיזים של משחקים מליגת האלופת בעיקר... האיכות מדהימה והכל טוב ויפה אבל הרעב לתוכן זה משהו שהוא עדיין בעוכריהם של ספקי השירות מסיבות שונות כמו רוחב פס שעדיין חסר... אין מה לעשות צריך להמתין... עד אז... וגם עד ולא עד בכלל - תאמץ HTPC!
katamoni כתב:HTCP זה בטח עסק יקר ואני לא הולך להכנס אליו.............
<נערך על ידי ziv_r: התנסחות לא נאותה>
חיברתי את ה-LCD שלי לממיר בכבל איכותי של SCART TO S-VIDEO ורואים באיכות שלא רחוקה מהיי-דפינישן!
...
זו הודעה חצופה ביותר.
מישהו מינה אותך להיות מנהל חשבונות של חברי הפורום פה?
זה שזה לא מתאים לך לא הופך את זה אוטומטית ללא מתאים לכולם.
אתה מרוצה מ-שידורי SD? שיהיה לך לבריאות.
katamoni,
אתה יכול להגיד שעבורך השירות לא שווה, אך להשתמש במילים שבחרת עבור כל אלו שכן התחברו - לא מקובל כלל.
כמו ש guyezra רשם - נא ערוך את ההודעה שלך, היא עלולה להעליב כאן רבים.
katamoni כתב:HTCP זה בטח עסק יקר ואני לא הולך להכנס אליו.............
חיברתי את ה-LCD שלי לממיר בכבל איכותי של SCART TO S-VIDEO ורואים באיכות שלא רחוקה מהיי-דפינישן!
...
אתה מדהים!
ב- 3.5 שעות (מההודעה הראשונה עד האחרונה) הצלחת לעשות תחקיר מעמיק ורציני וניתוח של התוצאות לגבי אלפי אנשים!
באמת גם שמתי לב לאחרונה שיש יותר ויותר אנשים בלי ראש על הכתפיים ועכשיו אני מבין למה. תודה על ההבהרה!!!!
...
שלא תחשוב שזה שנרשמתי רק היום לפורום אומר שלא בדקתי את הנושא גם לפני כן.......
ודבר שני זה לא כ"כ קשה להגיע למסקנה שלשלם 55 ש"ח על 3 ערוצים שאפשר לראות את כל התכנים שלהם גם ב-SDTV זה פשוט...
גם אני חושב שלהתחבר כעת ל YES HD זה לא התענוג הכי גדול בעולם.
לגביי מה שרשמת בנוסף:
"חיברתי את ה-LCD שלי לממיר בכבל איכותי של SCART TO S-VIDEO ורואים באיכות שלא רחוקה מהיי-דפינישן!" -אם זה מה שאתה חושב,אז אין לך מושג,ידידי
ziv_r כתב:yakirnav,
תאמין לי שלא פספסת שום דבר חשוב.
אם אתה רוצה לקרוא קצת העלבות וגידופים - יש הרבה פורומים אחרים...
...
חברה,בלי התלהמות בבקשה.בקרוב yes ינסו לדרוש תשלום נוסף עבור ערוץ הספורט.
במצב הנוכחי של התכנים, לא יהיה פרייר אחד שישלם עבור מה שהם משדרים.השוק
יעשה את שלו: או תכנים או אפס הכנסות.
לא טרחתי לקרוא לעומק את כל התגובות,רק את רוח הדברים.
גם את הקצת שהבטיחו,nba,אנחנו לא זוכים לראות.
תעלומה גדולה בעיני היא הקרנת סרטים ב hd עם סאונד מבייש
ברמה של לפני 20 שנה.תת רמה של yes.אי אפשר למצוא מילים
עדינות יותר.
אין מה לעשות.
תמיד תמיד EARLY ADAPTORS ישלמו יותר ויקבלו פחות.
מי שזה לא מתאים לו שיחכה לירידת מחיר ועלייה ברמת התכנים והשירות (וזה מה שעושה הרוב המוחלט של הלקוחות)
yakirnav כתב:נכון להיום, ספורט5HD משדר לופים מרגיזים של משחקים מליגת האלופת בעיקר... האיכות מדהימה והכל טוב ויפה אבל הרעב לתוכן זה משהו שהוא עדיין בעוכריהם של ספקי השירות מסיבות שונות כמו רוחב פס שעדיין חסר... אין מה לעשות צריך להמתין... עד אז... וגם עד ולא עד בכלל - תאמץ HTPC!
...
איך קשור פה HTPC ?
אני לא חושב שאפשר לראות בעזרתו תוכן HD בשידור חי, אני טועה ?
אתה לא טועה...
התכוונתי לתכנים מהרשת.. צורך שנובע בגלל הרעב לתוכן כאמור! שידור כשלעצמו מתאפשר רק מספקיות התוכן.. או באמצעות לויין שידורים מחו"ל.. זה משהו אחר.. אז ברמת העקרון בגלל הצורך בתוכן רק יותר יש לפנות לרשת... ולHTPC בכלל...