בעיית Interlacing בניגון 1080i על VMC

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
EliA פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 42
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום,

לצערי הרב שידרגתי לפני שבוע את ה- MCE2005 שלי ל- VMC. למרות המחלוקות על ויסטה כמערכת הפעלה הנחתי שכמדיה סנטר הוא צריך להיות טוב יותר.
האכזבה מ- VMC שווה דיון נפרד, אבל אני אתן לה יותר משבוע לפני שאשדרג חזרה ל- MCE2005.

בכל מקרה, הבעייה שלי מתרכזת בניגון קבצי 1080i.
מותקן אצלי Nvidia pure video, ffdshow, AC3Filter. גם Power DVD Ultra מותקן.
התחלתי מלעקוב אחרי ההנחיות במדריך של עופר ל- low end PC (המחשב שלי הוא P4 3GHz 1GB RAM). זה עבד יופי ב- XP (כמו שכתוב) והרבה פחות טוב ב- VMC (גם זה כתוב).

אני מצליח להגיע לאחד משני מצבים (ע"י משחק עם ה- merit של הפילטרים כדי לקבוע מי יעשה מה):
- הווידאו נראה טוב מבחינת האיכות אבל הסרט/אודיו מקרטע וקופץ, גם האודיו לא מסונכרן טוב. זה קורא בשימוש ב- Nvidia pure video יחד עם AC3 או ffdshow audio.
- הסרט מתנגן חלק, האודיו מסונכרן, אבל איכות התמונה גרועה מאד. קוים אנכיים שזזים הופכים לזיגזג. זה קורא כאשר ווידאו מטופל ע"י ffdshow (ואודיו ע"י AC3 or ffdshow).

ראיתי שיש ל- ffdshow video יכולת לקנפג את ה- deinterlacing שאני מניח שהוא מקור הבעיה.
מישהו יודע מה מומלץ לקנפג שם?
תודה,
אלי

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019
נתן תודות: 123 פעמים
קיבל תודות: 940 פעמים

שליחה #2 

הבעיה היא ש Nvidia Pure Video decoder לא נתמך בכלל ב vista. אולי אפשר להתקין אותו אבל הוא בוודאי שלא נותן האצה.

יש כפילות בפונקציות האודיו של AC3 ו ffdshow אז לדעתי אתה יכול להסיר את AC3. הדעות שלי כלפי PowerDVD הן די שליליות אבל אם זה מותקן אצלך ועובד אז תישאר איתו.

מבחינת deinterlacing תנסה את 5tap lowpass או את TomsMoComp ב ffdshow
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”