I
קודם שאלה, החיבור ה6 ערוצים, זה לשמיעה אך ורק די וי די או דיסק שמקודד לערוצים אילו .? (אני מדבר על שמיעה בסראונד).
אם לא איך אני שומע שירים רגילים בסראונד.?
II
חיברתי את הREAR מהמחשב לרסיבר ואת הFRONT למקומו ברסיבר את השאר בינתיים לא חיברתי.
ברסיבר זה על "DVD\6CH" עכשיו כשאר אני בוחר את סוג הכניסה שלו ברסיבר הוא לא עובד בסוג הכניסות הבאות:
D-MANUAL
D-AUTO
וגם כמו שציינתי שהוא על מצב DVD\6CH
כאשר אני שם אותו על 6CH INPT זה כן עובד אבל הוא לא מקבל את זה שהגדרתי לו שיש לי "רמקולים קטנים" כמו שמרטין אמר לי לעשות ואז הם לא יוציאו באס.
-יש לציין שבכניסה הזאת הוא אכן "מפעיל" בתצוגה את כל 5 הרמקולים אבל בכל הרמקולים הוא מוציא באס. במצב הזה עדיין הסאב לא עובד כי הוא לא מחובר לרסיבר. (רק הקדמיים והאחורים).
-עוד אני אציין שבכניסה הזאת 6CH INPT אין לי אפשרות לשנות כלום, הלחצנים לא מגיבים.
דרך חיבור\שיטת הANALOG זה עובד אבל שומעים רק את הFRONT וכן הוא מזהה שזה מוגדר על רמקולים קטנים ולא מוציא באס מהם, ופה סאב וופר שלי עובד והסראונד לא עובד.
מה שאני רוצה לדעת איך אני שומע מכל 5 הרמקולים היפים שלי מבלי שיוציאו בס, אלה רק שהסאב וופר החמוד שלי יתפקד.. כמו שזה תמיד עבד, בחיבור באנלוגי (CD שברסיבר)הרגיל עד היום..
הרסיבר זה קנווד דגם KRF6050D
ד"א הכל מחובר דרך RCA לPL
מקווה שהבנתם ולא בילבלתי אותכם