תמונות מהטושיבה החדשה - 42X3500
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78845
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5388 פעמים
נראה טוב!
אגב, מישהו שם לב שהשם דומה למודל אחר?
40X3500 זה המסך החדש של סוני...
ההבדל היחיד בשם הוא הגודל (טושיבה 42, סוני 40).
אגב, מישהו שם לב שהשם דומה למודל אחר?
40X3500 זה המסך החדש של סוני...
ההבדל היחיד בשם הוא הגודל (טושיבה 42, סוני 40).
התמונה בSD טובה יחסית לעומת מסכי LCD אחרים שראיתי (גם כאלה שאינם FHD) והיתה הסיבה העיקרית לכך שקניתי את המסך הזה.
התמונה השנייה כאן למעלה (IMG_3421) היא מערוץ yes2 - באיכות SD.
גם סרטי DVD "רגילים" רואים מעולה - אני לא יודע אם זה בגלל המסך או בגלל ה upscale המצויין של הPS3.
אני אעלה עוד תמנות של ערוצי SD וסרטי DVD בהמשך השבוע.
התמונה השנייה כאן למעלה (IMG_3421) היא מערוץ yes2 - באיכות SD.
גם סרטי DVD "רגילים" רואים מעולה - אני לא יודע אם זה בגלל המסך או בגלל ה upscale המצויין של הPS3.
אני אעלה עוד תמנות של ערוצי SD וסרטי DVD בהמשך השבוע.
ערב טוב YOEL
תמונות בהחלט מרשימות שעושות תיאבון לצפייה בתכני HD.
גם האיכות של שידורי SD על פניו ולפחות ע"פ תמונותיך נראות טוב.
רציתי לדעת האם שקלת מסכים נוספים לפני קניית המסך הנ"ל?האם היו התלבטויות?
באיזה סכום הצלחת לרכוש מסך זה ואם אפשר לדעת ממי?
כל אינפורמציה נוספת תתקבל בברכה.
תודה
תמונות בהחלט מרשימות שעושות תיאבון לצפייה בתכני HD.
גם האיכות של שידורי SD על פניו ולפחות ע"פ תמונותיך נראות טוב.
רציתי לדעת האם שקלת מסכים נוספים לפני קניית המסך הנ"ל?האם היו התלבטויות?
באיזה סכום הצלחת לרכוש מסך זה ואם אפשר לדעת ממי?
כל אינפורמציה נוספת תתקבל בברכה.
תודה
!!! SARAS JASIKEVICIUS
THE ALL TIME GREATEST
THE ALL TIME GREATEST
היי SARAS -
החלטתי מראש על קניית מסך FHD מכיוון שאני צופה בהרבה תכני HD - בלו-ריי, PS3 והורדות מGiganews במקרן 720P, ונמאס לאישתי שאני מחשיך את הבית עקב המקרן.
חיפשתי מסך שבו אוכל לצפות בתכני FHD מבלי לפגוע באיכות הצפייה של אישתי שצופה בעיקר בסדרות בערוצים הרגילים של yes.
החלטתי לקנות את המסך הנ"ל לאחר שראיתי את איכות הSD שלו בחנות של ניופאן ועקב מחירו הנמוך יחסית של המסך לעומת מסכי FHD אחרים.
אם תרצה אני אעביר לך את המחיר ומהיכן קניתי בפרטי.
החלטתי מראש על קניית מסך FHD מכיוון שאני צופה בהרבה תכני HD - בלו-ריי, PS3 והורדות מGiganews במקרן 720P, ונמאס לאישתי שאני מחשיך את הבית עקב המקרן.
חיפשתי מסך שבו אוכל לצפות בתכני FHD מבלי לפגוע באיכות הצפייה של אישתי שצופה בעיקר בסדרות בערוצים הרגילים של yes.
החלטתי לקנות את המסך הנ"ל לאחר שראיתי את איכות הSD שלו בחנות של ניופאן ועקב מחירו הנמוך יחסית של המסך לעומת מסכי FHD אחרים.
אם תרצה אני אעביר לך את המחיר ומהיכן קניתי בפרטי.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- Kotipelto
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 137
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 8 פעמים
וואו!
נראה מסך מצויין.
התמונה של דרוגבה ממחישה את הפוטנציאל של SPORT 5HD ...אני מקווה שבסופו של דבר כל שידורי הספורט יהיו כך.
PS3 נראה חוויה אמיתית (בטח אתה צופה בכל הדמואים והאינטרו של המשחקים).
תתחדש
שרון
נראה מסך מצויין.
התמונה של דרוגבה ממחישה את הפוטנציאל של SPORT 5HD ...אני מקווה שבסופו של דבר כל שידורי הספורט יהיו כך.
PS3 נראה חוויה אמיתית (בטח אתה צופה בכל הדמואים והאינטרו של המשחקים).
תתחדש
שרון
אני ממליץ בחום, אבל אני משתמש בו די הרבה לPS3, סרטי HD ובלו-ריי.
אישתי צופה בעיקר ביס ומאד מרוצה.
אם רוב הצפייה שלך היא ביס אולי כדאי לך לרכוש פלאזמה או LCD HD Ready, אף על פי שבטושיבה FHD רואים שידורי SD טוב יותר מכמה מסכי HD Ready שראיתי.
אם רוב הצפייה שלך היא ביס אולי כדאי לך לרכוש פלאזמה או LCD HD Ready, אף על פי שבטושיבה FHD רואים שידורי SD טוב יותר מכמה מסכי HD Ready שראיתי.
תודה על התגובה.Yoel68 כתב:אני ממליץ בחום, אבל אני משתמש בו די הרבה לPS3, סרטי HD ובלו-ריי.
אם רוב הצפייה שלך היא ביס אולי כדאי לך לרכוש פלאזמה או LCD HD Ready, אף על פי שבטושיבה FHD רואים שידורי SD טוב יותר מכמה מסכי HD Ready שראיתי....
איך אתה מחבר את הממיר של יס לטלוויזיה? ראיתי שאין SCART, ורק RCA...
את הממיר של yes-HD דרך כבל הHDMI.
את ה יס-מקס דרך svideo. לא ראיתי הבדל גדול בין ה svideo לחיבור קומפוננט דרך טרנסקודר.
יש למסך שתי כניסות HDMI שתי כניסות Component וכניסת Svideo (מלבד הקומפוזיט אשר לא נמצאות אצלי בשימוש).
את ה יס-מקס דרך svideo. לא ראיתי הבדל גדול בין ה svideo לחיבור קומפוננט דרך טרנסקודר.
יש למסך שתי כניסות HDMI שתי כניסות Component וכניסת Svideo (מלבד הקומפוזיט אשר לא נמצאות אצלי בשימוש).