מידים שרופים
היום גיליתי לאחר תקופה די ארוכה הייתי אומר שבה לא נהניתי מי יודע מה מהסאונד,שהמידים ב2 הרמקולים שלי שרופים או שאינם פועלים מסיבה זו או אחרת.חבר הגיע אלי שהרבה זמן לא אהב את הסאונד שלי,וכאשר היטה אוזנו קרוב לרמקול ,הוא גילה בכלל שהמידים לא עובדים.ואני אפילו לא יודע כמה זמן זה ככה.הרמקולים של סרווין V12F והריסיוור שלי AX5I .הרמקולים ישלחו לסיריוס בחברה ביום ראשון על ידי שליח מטעמם(ההובלה בתשלום)והרמקולים באחריות 5 שנים.(עברו 3)לשאלתי ,מה יכול להיות הגורם לעניין?ומה מבטיח לי שלאחר התיקון זה לא יחזור על עצמו,ואז אני מאמין האחריות כבר לא תתפוס.האםזה כשור בהגברה גבוהה יתר על המידה?(הרמקול לדעתי אמור לעמוד בעוצמות במוסיקה של10- ויותר אפילו)לגבי כיוון העכבה שמתי את הריסיוור על 8 אום והרמקול רשום גם כ8 .דרך אגב גם הסאב סרווין שלי הוותיק(HT10 דגם עם שלט לווליום!)ישלח באותה הזדמנות כי יש בו חור או קרע קטן(לא כל כך משפיע לדעתי)לראות אם יוכלו לתקנו.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
מרטין מה נשמע,מה שלומך?קודם כל אז השכנים באמת מתלוננים!והיו מצבים שאשתי עמדה בדלת עם הילדים עשרות דקות עד שהצלחתי לשמוע משהוא,ואז גם הייתי צריך גם למצוא פינת מילוט מזעמה שלא כלכך קשה גם ככה להצית...אבל אני באמת לא מקבל שאני לא יכול להינות מסאונד חזק עם רמקולים כאלה שאמורים להיות אגריסיווים (לא למוצרט)ואם לא אז באמת צריך להעיף אותםלפח וליקנות גם סטאליטים של מחשב שיספיקו.כי כבר הכל באמת חארטה!MartinHSabag כתב:כנראה שבכל זאת זה היה גבוה מידי עבורם.....
האם אתה מקבל תלונות משכנים להנמיך ?...
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
אני באמת לא יודע מה להגיד לך,יש ימים שאתה רגוע ושומע נמוך,אם בכלל.ויש ימים שבאמת בא לך לא רק לשמוע אלא אפילו להרגיש את הסאונד שתיהנה ממנו.(זה אפילו בפרסומת של סרווין ברמקולים שלהם FEEL NOT JUST HEAR ואולי באמת הם לא כאלו אכותיים שצריך ממש להגביהה כדי ליהנות.דרך אגב למה רק המידים ודווקא בשניהם ולא למשל הטוויטרים?הרי המידים יותר גדולים .MartinHSabag כתב:אם ככה, אז זה באמת חזק מידי ואני ממליץ לך לעבור בדיקת שמיעה בהקדם (אני לא יורד עליך חלילה) אלא שאפשר להנות ממוסיקה בלי להרוס את השמיעה ובטח שלא את הציוד.......
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
אין ממש קשר לגודל הפיזי.
הקרוס למשל, מעביר את המידע והאנרגיה לכל אלמנט וזה ויסות, אגב, יצרן חכם לדעתי, מגן על הדרייברים בכך שהקרוס יישרף קודם, במרבית הרמקולים, החלפת נגד הספק או סליל פשוטה וזולה בהרבה מהחלפת דרייבר, כך שיכול להיות שהנזק הוא בחלק מהקרוס ולא הדרייברים.
הקרוס למשל, מעביר את המידע והאנרגיה לכל אלמנט וזה ויסות, אגב, יצרן חכם לדעתי, מגן על הדרייברים בכך שהקרוס יישרף קודם, במרבית הרמקולים, החלפת נגד הספק או סליל פשוטה וזולה בהרבה מהחלפת דרייבר, כך שיכול להיות שהנזק הוא בחלק מהקרוס ולא הדרייברים.
שרוף
בדקת את המידים עם רב מודד?לא בטוח ששם הבעיה יכול להיות הקרוס
ווליום-אפשר לשמוע בווליום גבוה המון זמן אבל מספיק רגע קטן אחד של clipping במגבר לשריפה ולנזק כל זה באחריות המשתמש שיגיע החשבון מסריוס אתה כבר תהיה יותר מתון עם הווליום
ווליום-אפשר לשמוע בווליום גבוה המון זמן אבל מספיק רגע קטן אחד של clipping במגבר לשריפה ולנזק כל זה באחריות המשתמש שיגיע החשבון מסריוס אתה כבר תהיה יותר מתון עם הווליום
מרטין,בכל מקרה אם נחדד התמונה,לגבי הריסיוור והעוצמה שלו ביחס לרמקולים,האם הוא חלש מדי והוא מעוות הצליל בהגברה?או ההיפך הנכון,והוא חזק מאוד ואולי פשוט לא מתאים מבחינת השידוך?
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
Re: שרוף
לגבי הקרוס אני לא מכיר את מכשיר הבדיקה ,אך חבר שלי לקח כבל רמקול עים בטריה ואיזולירבנד וחיבר לקרוס ושידר לדרייברים אך למעט הטוויטר והוופר המיד לא נישמע בניסוי.ולגבי החשבון עם סיריוס ,כבר הבהרתי להם שהם באחריות (כולל הרי גם הקרוסאובר)והיא הבטיחה לטפל בזה והרי אמרתי את מילת הקסם שאני (באמת)מכיר את דרור...dts2 כתב:בדקת את המידים עם רב מודד?לא בטוח ששם הבעיה יכול להיות הקרוס
ווליום-אפשר לשמוע בווליום גבוה המון זמן אבל מספיק רגע קטן אחד של clipping במגבר לשריפה ולנזק כל זה באחריות המשתמש שיגיע החשבון מסריוס אתה כבר תהיה יותר מתון עם הווליום...
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
אומנם הרמקול מוצהר כעד300 וואט,וברור לכל בר מוח(ודעת)שזה הגזמה של החברה,או כמו שאורי אמר לי בזמנו"בפיק",אך זה ממש מאכזב להגיע למסקנה כזו אחרי שאתה שופך מיטב כספך עליהם,בידיעה (כנראה מטעה)שהם חזקים,ולהתחיל במלאכת השידרוג וההחלפה מחדש של כל הסט זה ממש מתסכל וכרוך בהוצאות שלא בטוח שאוכל להוציא בטווח הניראה לעיין,וכניראה באמת לפיוניר מתאים יותר רמקול אנגלי ולא אמריקאי.זאת אומרת שפאוור לא יעזור בעיניין הזה?!MartinHSabag כתב:לדעתי הרמקולים חלשים בשבילך, זה לא הרסיבר....
- אורי_ו
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7199
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
אמרתי ואחזור הרמקול שלך אמור לעבוד ב 50 וואט RMS .
בפיק מדיי פעם הוא יכול לאכול עוד.
בעקרון רמקול של 50 RMS יחזיק בערך 75 RMS וגם זה הרבה.
המגבר שלך מוציא 100 RMS. מה שאומר שמעבר ל1/3 אולי 3/5 מהווליום אתה מתחיל לסכן את הרמקול שלך.
בפיק מדיי פעם הוא יכול לאכול עוד.
בעקרון רמקול של 50 RMS יחזיק בערך 75 RMS וגם זה הרבה.
המגבר שלך מוציא 100 RMS. מה שאומר שמעבר ל1/3 אולי 3/5 מהווליום אתה מתחיל לסכן את הרמקול שלך.
אורי,אומנם ליפעמים בסטאפ מיקרופון שאני (והריסיוור...)עושה,הריסיוור מגיע בפרונט עד ל10 DB שזה המקסימום עוצמה שלו ,ולזה בטוח אין לי הסבר,אך כנראה באמת שאצטרך להתמתן בעוצמות ,(ידוע שבמוסיקה סטריאו העוצמות חזקות מאשר בקב"ׂ)בטוח לאחר שיחזרו מתיקון,ונהיה יותר חכמים לפשר הקלקול והסיבה שלו.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46355
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5075 פעמים
good__one,
השרשור הועבר.
רצוי פעם הבאה ללחוץ על "דווח" - נוכל לטפל מהר יותר בסוגיה מאשר דיווח מעל דפי הפורום.
השרשור הועבר.
רצוי פעם הבאה ללחוץ על "דווח" - נוכל לטפל מהר יותר בסוגיה מאשר דיווח מעל דפי הפורום.