NEWSGROUPS.COM מנותק ימיים. מה זה כיול להיות?
שינוי הגדרות בפיירוול לא עוזר (119 או 7500 TCP/UDP כ CLIENT )
וה NEWSREADERS רושמים NO CONNECTED TRY LATER או YOU'RE NOT CONNECTED , CHECKFIREWALL...
יש איזה הגדרה נוספת שלא לקחתי בחשבון? הרי לא יתכן שיומיים הסרברים לא עובדים...
האמת שאחרי שעתיים שנרשמתי ביקשתי להתנתק כי הם מבטיחים 150 ימים RETENTION וסרטים שהועלו בנובמבר כבר לא היו בסרר, אבל זה לא הלך כ"כ, קיבלתי חודש חינם וניתוק ממרץ. אני מניח שבארה"ב לא נהוג להמשיך לגבות אחרי תאריך הניתוק כמו ש HOT/YES לפעמים עושים.
מישהו שמע איזה חדשות על סגירה או בעיות של הסרבר הזה?
וה NEWSREADERS רושמים NO CONNECTED TRY LATER או YOU'RE NOT CONNECTED , CHECKFIREWALL...
יש איזה הגדרה נוספת שלא לקחתי בחשבון? הרי לא יתכן שיומיים הסרברים לא עובדים...
האמת שאחרי שעתיים שנרשמתי ביקשתי להתנתק כי הם מבטיחים 150 ימים RETENTION וסרטים שהועלו בנובמבר כבר לא היו בסרר, אבל זה לא הלך כ"כ, קיבלתי חודש חינם וניתוק ממרץ. אני מניח שבארה"ב לא נהוג להמשיך לגבות אחרי תאריך הניתוק כמו ש HOT/YES לפעמים עושים.
מישהו שמע איזה חדשות על סגירה או בעיות של הסרבר הזה?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78863
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 786 פעמים
- קיבל תודות: 5392 פעמים
- dragonflyXXL
- חבר ותיק

- תגובות: 1039
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
לא הבנתי... יש לך כמה קליינטים (readers) שונים שרצים במקביל ל-NL?
אולי הספק שלך מגביל את מספר החיבורים במקביל או שהוא חושב שאתה מנסה לעקוף את ההגבלה, או שזה בכלל משהו בצד של ה-ISP שלך.
אולי הספק שלך מגביל את מספר החיבורים במקביל או שהוא חושב שאתה מנסה לעקוף את ההגבלה, או שזה בכלל משהו בצד של ה-ISP שלך.
- oferlaor
- מנהל

כשיש יותר מדי חיבורים, השרת מזהה זאת ומפסיק את החיבור שלך.
ב-GIGANEWS למשל, אסור להתחבר מיותר מ-IP אחד בו זמנית, ולא יותר מ-10 חיבורים מקבילים מאותו IP.
מעבר על החוקים הללו בד"כ גורם להקפאת המשתמש, מה שיתכן שקרה במקרה שלך.
ב-GIGANEWS למשל, אסור להתחבר מיותר מ-IP אחד בו זמנית, ולא יותר מ-10 חיבורים מקבילים מאותו IP.
מעבר על החוקים הללו בד"כ גורם להקפאת המשתמש, מה שיתכן שקרה במקרה שלך.
לא, לא היו פעילים באותו זמן. התכוונתי שהתקנתי כמה. בסוף מחקתי כפי שאמרתי כמעת כולם. זה התחיל לפעול מחדש כאשר חזרתי על פעולה שכבר בצעתי קודם (UPDATE-HEADERS). מוזר.
הבעיה האמיתית שיש לי היא כנראה עם HOT. בבניין שלנו (30 דירות) כולם מחוברים ל HOT והמירות של ההורדה נעה בין 60% מהאופטימום לפי המהירות של המנוי שלי (1.5 מ"ב) ל 10/15% כמו עכשיו (30 ק"ב לשניה). באים לבדיקה יום שלישי. אני מניח שאין אפשרות שיתקנו את זה. מצפה לי מו"מ להתנקתות...
הבעיה האמיתית שיש לי היא כנראה עם HOT. בבניין שלנו (30 דירות) כולם מחוברים ל HOT והמירות של ההורדה נעה בין 60% מהאופטימום לפי המהירות של המנוי שלי (1.5 מ"ב) ל 10/15% כמו עכשיו (30 ק"ב לשניה). באים לבדיקה יום שלישי. אני מניח שאין אפשרות שיתקנו את זה. מצפה לי מו"מ להתנקתות...
- dragonflyXXL
- חבר ותיק

אולי מישהו בבניין שלך שוחט את הקו המשותף.
אני לא יודע איך זה בדיוק נעשה בארץ, אבל כשאתה חותם על חוזה אספקת שירות עם HOT לדוגמא, האם מופיע איפשהו בחוזה סעיף SLA (Service Level Agreement) שמחייב אותם לעמוד ברמת שירות מסויימת כחלק מתנאי החוזה?
לפי מה שאתה מתאר התשתית שלהם בבניין שלך לא מצליחה לעמוד בתנאים כאלה (60% במצב אופטימלי נשמע נמוך מאוד...) ואם הם מחוייבים ל-SLA הם מחוייבים גם לתקן את המצב הזה.
אני לא יודע איך זה בדיוק נעשה בארץ, אבל כשאתה חותם על חוזה אספקת שירות עם HOT לדוגמא, האם מופיע איפשהו בחוזה סעיף SLA (Service Level Agreement) שמחייב אותם לעמוד ברמת שירות מסויימת כחלק מתנאי החוזה?
לפי מה שאתה מתאר התשתית שלהם בבניין שלך לא מצליחה לעמוד בתנאים כאלה (60% במצב אופטימלי נשמע נמוך מאוד...) ואם הם מחוייבים ל-SLA הם מחוייבים גם לתקן את המצב הזה.
- oferlaor
- מנהל

- dragonflyXXL
- חבר ותיק

אולי צריך... 
הכסף שלקוחות פרטיים משלמים מריח אחרת מכסף של לקוחות עסקיים?
הכסף שלקוחות פרטיים משלמים מריח אחרת מכסף של לקוחות עסקיים?
- dragonflyXXL
- חבר ותיק

- dragonflyXXL
- חבר ותיק

מחוייבים רק על שכתוב בחוזה.
אני מתאר לעצמי שגם אם החוזה שחתמת איתם הוא טלפוני בלבד הם צריכים לספק לך גירסה פיזית שלו או לפחות להפנות אותך למקום שבו תוכל לעיין בו.
אם כתוב שהם מתחייבים לספק רמה מסויימת של שירות יש לך קייס לטעון נגדם.
אני מתאר לעצמי שגם אם החוזה שחתמת איתם הוא טלפוני בלבד הם צריכים לספק לך גירסה פיזית שלו או לפחות להפנות אותך למקום שבו תוכל לעיין בו.
אם כתוב שהם מתחייבים לספק רמה מסויימת של שירות יש לך קייס לטעון נגדם.