מבקש לינק לנתונים האמיתיים של פיליפס 5320
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
אני מתכוון לפלזמה 42. באתר היצרן בארץ אין כלום!!!
ניסיתי באתר בארה"ב ולא מצאתי את הדגם הספציפי.
יחד עם זאת, זכור לי באיזה שירשור כאן שמסרו את הלינק לאתר פיליפס שהופיעו דגמים רבים ו 5320 ביניהם.
תודה.
יחד עם זאת, זכור לי באיזה שירשור כאן שמסרו את הלינק לאתר פיליפס שהופיעו דגמים רבים ו 5320 ביניהם.
תודה.
הפאנל לדגם הזה של פיליפס מיוצר בידי סמסונג
זהו אותו פאנל ברזולוציית EDTV של ארבע מאות ושמונים קווים אופקיים על שמונה מאות חמישים ושניים פיקסלים שמורכב בטלויזית הפלזמה של סמסונג, דגם די חמש אס.
נתוני הבהירות הם אלף וחמש מאות קנדלה למטר רבוע
נתוני הקונטרסט הנטענים הם עשרת אלפים לאחת.
באותו פאנל מורכב בלאק פילטר פילם שפיתחה סמסונג בשנה האחרונה והוא מחליף את פילטר הזכוכית שהיה קיים בדגמים קודמים.
כמובן שהטלויזיה הזו אינה זכאית לתואר אייץ' די רדי - כפי שניסו יבואני פיליפס בארץ להדביק לה.
לדעתי הפאנל או בעצם הפילטר הזה פותר בעייה אחת מרכזית שהיתה בפלאזמות מדורות קודמים - התמונה לא נראית טבועה וכלואה בין שני לוחות זכוכית כאילו היתה צפה אלא היא ממש קופצת לך לעיניים כמו במסך אל סי די.
לגבי איכות התמונה - מצטער אבל הפאנל הזה ממש לא לטעמי.
נתוני הבהירות הם אלף וחמש מאות קנדלה למטר רבוע
נתוני הקונטרסט הנטענים הם עשרת אלפים לאחת.
באותו פאנל מורכב בלאק פילטר פילם שפיתחה סמסונג בשנה האחרונה והוא מחליף את פילטר הזכוכית שהיה קיים בדגמים קודמים.
כמובן שהטלויזיה הזו אינה זכאית לתואר אייץ' די רדי - כפי שניסו יבואני פיליפס בארץ להדביק לה.
לדעתי הפאנל או בעצם הפילטר הזה פותר בעייה אחת מרכזית שהיתה בפלאזמות מדורות קודמים - התמונה לא נראית טבועה וכלואה בין שני לוחות זכוכית כאילו היתה צפה אלא היא ממש קופצת לך לעיניים כמו במסך אל סי די.
לגבי איכות התמונה - מצטער אבל הפאנל הזה ממש לא לטעמי.