זמני תוכניות ב- EPG לא מדוייקים ??
כבר הרבה זמן אבל לאחרונה בעיקר אני נתקל בתופעה מאוד מעצבנת
של זמני תוכניות לא מדוייקים ב- EPG
אני משתמש ב- SAGE 6 ו- MegaEPG
שלא לדבר על זה שהתוכניות מתחילות / מסתיימות לא בזמנים המקוריים
אבל גם שינויים של לוח השידורים לא מתעדכנים בזמן ויוצא שאני מפספס תוכניות שלמות ו/או את ההתחלה או הסוף
הבעיה היא במקורות של המידע ? או במידע עצמו ?
אני יוצר את ה- EPG (ולא מה-cache) כל יום בצהריים
יש למישהו רעיון מה אפשר לעשות בנידון ? (בסה"כ ה- EPG שרואים בממיר כן מעודכן בדרך כלל....)
מאילו מקורות אתם יוצאים את ה- EPG ב- MegaEPG ? מה המקור הכי מהימן ועדכני ?
האם לשים יותר ממקור אחד שם ברשימה של התוכנה ?
של זמני תוכניות לא מדוייקים ב- EPG
אני משתמש ב- SAGE 6 ו- MegaEPG
שלא לדבר על זה שהתוכניות מתחילות / מסתיימות לא בזמנים המקוריים
אבל גם שינויים של לוח השידורים לא מתעדכנים בזמן ויוצא שאני מפספס תוכניות שלמות ו/או את ההתחלה או הסוף
הבעיה היא במקורות של המידע ? או במידע עצמו ?
אני יוצר את ה- EPG (ולא מה-cache) כל יום בצהריים
יש למישהו רעיון מה אפשר לעשות בנידון ? (בסה"כ ה- EPG שרואים בממיר כן מעודכן בדרך כלל....)
מאילו מקורות אתם יוצאים את ה- EPG ב- MegaEPG ? מה המקור הכי מהימן ועדכני ?
האם לשים יותר ממקור אחד שם ברשימה של התוכנה ?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
זה קורה הרבה גם באינטגרציה המובנית של YES ומיקרוסופט ב-VMC (דרך האתר החפיפניקי tv2day שעובד בשביל YES), בעיקר בערוץ 2.
למי שמקבל את ה-EPG שלו ישירות משידורי הלוויין ב-DVB יש את הזמנים הכי מדוייקים, כי שם הם כן טורחים לעדכן זמנים כמעט בזמן אמת.
למי שמקבל את ה-EPG שלו ישירות משידורי הלוויין ב-DVB יש את הזמנים הכי מדוייקים, כי שם הם כן טורחים לעדכן זמנים כמעט בזמן אמת.
now u'r talking !!!
הבעיה הכי גדולה היא ערןץ 2 שמרגישים כנראה חפשי לשנות את הזמנים שלהם איך שבא להם ....
לדוגמא "נולד לרקוד" אני תמיד מקליט ידנית את התוכנית שאחריה כי היא אף פעם לא מסתיימת בזמן וגולשת לתוכנית הבאה תמיד
הבעיה הכי גדולה היא ערןץ 2 שמרגישים כנראה חפשי לשנות את הזמנים שלהם איך שבא להם ....
לדוגמא "נולד לרקוד" אני תמיד מקליט ידנית את התוכנית שאחריה כי היא אף פעם לא מסתיימת בזמן וגולשת לתוכנית הבאה תמיד
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

אם אתה עובד עם VMC, אז יש לך ב-EPG אופציה בהקלטה לבחור ב-Advanced Record (או Record Settings אם כבר הקלקת על Record) ולהגיד לו לסיים את ההקלטה מאוחר יותר מהזמן הנקוב. בהקלטות מערוץ 2, למשל, אני תמיד שם על חצי שעה, או אפילו שעה אם יש, למשל, "פסטיבל תקשורתי" דוגמת ועדת וינוגרד...
אין מה לעשות עם זה. ברגע שאורך השידור של חדשות 2 לא ידוע, לא תמצא EPG שמתעדכן כ"כ מהר וישקף את השינוי בלוח השידורים עד התוכנית הבאה. הפתרון - לא לאפשר לתוכנית החדשות לחרוג מלו"זהבעיה הכי גדולה היא ערןץ 2 שמרגישים כנראה חפשי לשנות את הזמנים שלהם איך שבא להם...
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

guypick, מציע לך להרים את הכפפה ולשלוח תלונה לרשות השנייה על ערוץ 2, שמשנה לוחות זמנים מתי שמתחשק לו בגלל כל מיני תכניות ריאליטי מיותרות (שינוי בגלל חדשות יחסית נדיר בזמן האחרון).
ב-SAGETV יש שתי אפשרויות קונפיגורציה לבעיה שאתה מתאר -
אם אתה נותן זמן אקסטרה לתוכנית אחת והיא עולה על התוכנית שאחריה - אתה יכול לקבוע או ש-SAGETV יחתוך את הזמן אקסטרה אם מיד אחרי התכנית מוקלטת תכנית אחרת מאותו ערוץ או לחייב את SAGETV להקליט במקביל את הזמן אקסטרה ואת התכנית החדשה החופפת (גם אם היא באותו ערוץ).
אם אתה יודע ששתי התוכניות אחת אחי השנייה - אין בעיה, אתה צופה וממשיך בתכנית הבאה המוקלטת.
אם אתה לא רוצה להתעסק עם חלקי הקלטות בתכניות שונות - תוסיף ממיר...
אני היתי עם שני ממירים בלבד יומיים וחשבתי שאני משתגע
עד שהטכנאי החליף לממיר חדש ויש שוב שלשה. פחות משלשה יש לי המון קונפליקטים (בעיקר בשעות הערב).
אורן.
אם אתה נותן זמן אקסטרה לתוכנית אחת והיא עולה על התוכנית שאחריה - אתה יכול לקבוע או ש-SAGETV יחתוך את הזמן אקסטרה אם מיד אחרי התכנית מוקלטת תכנית אחרת מאותו ערוץ או לחייב את SAGETV להקליט במקביל את הזמן אקסטרה ואת התכנית החדשה החופפת (גם אם היא באותו ערוץ).
אם אתה יודע ששתי התוכניות אחת אחי השנייה - אין בעיה, אתה צופה וממשיך בתכנית הבאה המוקלטת.
אם אתה לא רוצה להתעסק עם חלקי הקלטות בתכניות שונות - תוסיף ממיר...
אני היתי עם שני ממירים בלבד יומיים וחשבתי שאני משתגע
אורן.