התלבטות: עוד כרטיס PVR או HOT מג'יק במקביל ל- HTPC ?
טוב
עברה שנה מאז שבנית את ה- HTPC שלי ואני מאוד מרוצה
מה גם שהרגלי הצפיה שלי בטלויזיה השתנו לחלוטין
ואני רואה אך ורק תוכניות מוקלטות ואף פעם לא טלויזיה לייב .....
עכשיו אני רוצה להקליט משני ערוצים במקביל (בייחוד כש"בטיפול" חזרה ומשודרת כל ערב) וחשבתי להוסיף כרטיס האופאג נוסף וממיר דיגיטלי נוסף.
פתאום חשבתי לעצמי למה אם אפשר לקחת הוט מג'יק ולהקליט מעוד 2 ערוצים במקביל ? ולקבל EPG מעודכן ונכון ואופציית הקלטת סדרות מוצלחת .....
מה דעתכם ?
שדרוג ה- HTPC או מגיק במקביל ?
אשמח לרעיונות .....
עברה שנה מאז שבנית את ה- HTPC שלי ואני מאוד מרוצה
מה גם שהרגלי הצפיה שלי בטלויזיה השתנו לחלוטין
ואני רואה אך ורק תוכניות מוקלטות ואף פעם לא טלויזיה לייב .....
עכשיו אני רוצה להקליט משני ערוצים במקביל (בייחוד כש"בטיפול" חזרה ומשודרת כל ערב) וחשבתי להוסיף כרטיס האופאג נוסף וממיר דיגיטלי נוסף.
פתאום חשבתי לעצמי למה אם אפשר לקחת הוט מג'יק ולהקליט מעוד 2 ערוצים במקביל ? ולקבל EPG מעודכן ונכון ואופציית הקלטת סדרות מוצלחת .....
מה דעתכם ?
שדרוג ה- HTPC או מגיק במקביל ?
אשמח לרעיונות .....
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
במקרה כזה עדיף לך מג'יק. לגבי שמירה בארכיון או צריבה למשפחה/חברים, תמיד תוכל להקליט ממנו ל-HTPC בשיטה האנלוגית הרגילה.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
נגיד שהקלטת משהו בהוט מג'יק, ואחרי שצפית בהקלטה אתה רוצה לצרוב/לשמור/לדחוס במחשב רגיל.
אז אתה פשוט מחבר את יציאת הוידאו שלו לכניסת הוידאו של ה-HTPC שלך, כמו איך שחיברת את הממיר הנוכחי שלך (חיבור אנלוגי), לוחץ PLAY בהוט מג'יק ומקליט ממנו עם ה-HTPC.
אז אתה פשוט מחבר את יציאת הוידאו שלו לכניסת הוידאו של ה-HTPC שלך, כמו איך שחיברת את הממיר הנוכחי שלך (חיבור אנלוגי), לוחץ PLAY בהוט מג'יק ומקליט ממנו עם ה-HTPC.