אני סבור שכדאי לך לקנות ישירות מחנות המפעל בנס ציונה וכך תוכל לחסוך לך מספר שקלים לא מבוטל. מה גם שמי שישרת אותך שם (כנראה שזה יהיה זיו, ותאמין לי הוא מבין עניין) יוכל להמליץ לך על מגבר בשידוך טוב לרמקולים. העיקר, תוכל לבוא לשם עם ערמת CD שלך ולהאזין.
בהצלחה ותהנה.
חנן,
מערכת מנצחת תלוייה בטיב המחט ואפשר גם אפשר לחברה למחרשה.
תחי המחרשה !!!
החלטת לקנות את הרמקולים לאחר ששמעת אותם?
עם מה שמעת אותם?
אהבת את מה שזה היה מחובר אליהם? תקנה כזה.
אחרת לא שמעת באמת את הרמקולים.
...
אורי,
תיארת בדיוק את מה שעבר עלי כשהגעתי למורל לקנות את הרמקולים שלי אחרי שעברתי במספר מקומות אחרים לצורך התרשמות. פשוט היה "קליק" בין האוזניים שלי למערכת שהייתה מחוברת שם מבחינת איכות השמע וקניתי את כל "החבילה" כמו שהיא. פשוט לא רציתי שידוך אחר.
חנן,
מערכת מנצחת תלוייה בטיב המחט ואפשר גם אפשר לחברה למחרשה.
תחי המחרשה !!!
בחנות מורל אם אני לא טועה האוקטב מחוברים להגברה של קיימברידג' אודיו וגם אני אהבתי את השידוך הזה.
אם כי לדעתי בתקציב של 8,000 ש"ח ניתן להשיג (במיוחד ביד שנייה) הגברה איכותית אחרת.
אני מצטרף להמלצה על הגברה של אקראם והייתי בודק גם הגברה של מיוסיקל פידליטי.
המורל אוקטב אוהבים הגברה חזקה ואיכותית ככל שהתקציב ירשה - ככל שההגברה תהיה איכותית וחזקה יותר כך תמצה יותר את יכולות הרמקולים האלו.
השירות והסבלנות בחנות המפעל הם בהחלט מעל ומעבר אבל אין שם מיגוון של סוגי הגברה שונים.
אם אהבת את הרמקולים רכוש אותם - המדובר ברמקולים לא ממש גדולים כך שבמידת הצורך אתה יכול לקחת אתך את הרמקולים ולבדוק איתם מגברים שונים גם בחנויות שאין להן מורל בתצוגה.
לBOOMM
ברשותי רמקולי מורל אוקטב + סאב
רמקול מצויין נשמע מעולה בגאז קלאסית ומוזיקה ווקלית
פחות טוב באלקטרונית רוק
ראשית בחנות המפעל הרמקול יעלה לך יותר בכמה אלפים
בזמנו שרכשתי את הרמקול בחנות מפעל היה 12000 שח אך אני רכשתי אותו בחנות ב
10000שח
בעניין ההגברה הוא קצת בעייתי דורש מגבר חזק ובריא
אצלי הוא עובד בפרה + פאוור של ADCOM
נבדק גם עם KRELL אינטגרייטד
נבדק גם עם מיוזיקל פידלטי אינטגרייטד
בשניהם התוצאות היו מעולות