המלצה למחשב נייד.
-
InbarHovav
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3252
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 2 פעמים
תקציב 6000 ש"ח
חשוב לי:
יציאת SPDIF
מסך גדול
מקלדת מלאה (רצוי עם מקשי NUM LOCK - מאוד חסר לי היום)
בלוטוס
המחשב ישמש רוב הזמן ל:
שמיעת מוסיקה בעיקר FLAC, APE ובתקווה שאם יהיה כרטיס SPDIF מובנה אז גם מוזיקה רב ערוצית.
מידי פעם סרטים בDVIX XVID בעיקר, לפעמים גם 720P
מעבר לזה המחשב ישמש גם הרבה זמן כדסקטופ לצורכי עבודה, בעיקר עם ישומי אופיס, גלישה באינטרנט וNotepad
רצוי מאוד אופציה לתחנת עגינה. על מנת לחבר אותו למערכת בקלות.
חשוב לי:
יציאת SPDIF
מסך גדול
מקלדת מלאה (רצוי עם מקשי NUM LOCK - מאוד חסר לי היום)
בלוטוס
המחשב ישמש רוב הזמן ל:
שמיעת מוסיקה בעיקר FLAC, APE ובתקווה שאם יהיה כרטיס SPDIF מובנה אז גם מוזיקה רב ערוצית.
מידי פעם סרטים בDVIX XVID בעיקר, לפעמים גם 720P
מעבר לזה המחשב ישמש גם הרבה זמן כדסקטופ לצורכי עבודה, בעיקר עם ישומי אופיס, גלישה באינטרנט וNotepad
רצוי מאוד אופציה לתחנת עגינה. על מנת לחבר אותו למערכת בקלות.
"צליל אחד שווה אלף מילים אבל אלף מילים לא יפיקו צליל אחד"
כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות
כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות
- zovirax
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15945
- שם מלא: zovirax
- נתן תודות: 299 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
רציתי רק לומר כאן מהלפטופים שיצא לי לראות.
HP (יש לי אחד) לא משהו.
DELL Inspiron 1520 הוא ענק נראה שעובד טוב
ה ASUS נראה לי הכי שווה , אבל הוא נפוץ יותר במסכים קטנים
מה שחשוב הוא 3 שנים אחריות בכל לפטופ שתיקני !!
HP (יש לי אחד) לא משהו.
DELL Inspiron 1520 הוא ענק נראה שעובד טוב
ה ASUS נראה לי הכי שווה , אבל הוא נפוץ יותר במסכים קטנים
מה שחשוב הוא 3 שנים אחריות בכל לפטופ שתיקני !!
-
InbarHovav
- חבר מביא חבר

איך מקינטוש מתממשק מול רמוט דסקטופ של WINDOWS? וSSL VPN למניהם שהותאמו לXP?
-
InbarHovav
- חבר מביא חבר

חוץ ממקינטוש מה ממולץ?
- ofer_dotan
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 19
- קיבל תודות: 0
המקינטוש הם מחשבים מצוינים. ולמען האמת בתור משתמש מקצועי אני מאוד מאוד אוהב אותם. אבל הם ממש לא המחשב שהכי מתאים לדרישות שלך.
היתרון המשמעותי היחידי שיש כיום למקבוק הוא מערכת ההפעלה המצויינת שלו, שעולה בכמה רמות מעל ה XP ובטח ובטח שמול הויסטה. אם בסופו של דבר יש כוונה לשימוש נרחב בפלטפורמט ה XP היתרון הזה מתבטל.
מעבר לזה , בתקציב שאת מדברת , ובדרישה למסך גדול (אני מעריך שהכוונה היא 15.4 ומעלה) לא קיים בכלל מק בתקציב המדובר ואפילו לא קרוב לשם .
אופציה שנראה לי טובה מאוד עבורך זה הדל Latitude D530.
הוא מתאים מבחינת תקציב , יש לו תחנת עגינה מצוינת עם כל היציאות הדרושות כמו DVI SVIDEO SPDIF וכו .. יש לו BT מובנה , המחשב קליל יחסית וזה למרות שהוא מהסדרה העסקית מה שאומר שהוא בנוי בצורה רצינית והוא עמיד ביחס לניידים אחרים. אני עובד עם הדל DELL Precision שהוא אומנם יקר משמעותית אבל הבודי של המחשב הוא אותו בודי ואני יכול להגיד מניסיון שהוא עמיד ונח לעבודה. בנוסף המחשב מגיע עם שלוש שנים אחריות (אם אני לא טועה זה יותר מרוב המחשבים האחרים).
היתרון המשמעותי היחידי שיש כיום למקבוק הוא מערכת ההפעלה המצויינת שלו, שעולה בכמה רמות מעל ה XP ובטח ובטח שמול הויסטה. אם בסופו של דבר יש כוונה לשימוש נרחב בפלטפורמט ה XP היתרון הזה מתבטל.
מעבר לזה , בתקציב שאת מדברת , ובדרישה למסך גדול (אני מעריך שהכוונה היא 15.4 ומעלה) לא קיים בכלל מק בתקציב המדובר ואפילו לא קרוב לשם .
אופציה שנראה לי טובה מאוד עבורך זה הדל Latitude D530.
הוא מתאים מבחינת תקציב , יש לו תחנת עגינה מצוינת עם כל היציאות הדרושות כמו DVI SVIDEO SPDIF וכו .. יש לו BT מובנה , המחשב קליל יחסית וזה למרות שהוא מהסדרה העסקית מה שאומר שהוא בנוי בצורה רצינית והוא עמיד ביחס לניידים אחרים. אני עובד עם הדל DELL Precision שהוא אומנם יקר משמעותית אבל הבודי של המחשב הוא אותו בודי ואני יכול להגיד מניסיון שהוא עמיד ונח לעבודה. בנוסף המחשב מגיע עם שלוש שנים אחריות (אם אני לא טועה זה יותר מרוב המחשבים האחרים).
-
InbarHovav
- חבר מביא חבר

מה לגביIBM?
- ofer_dotan
- חבר שרק התחיל

את הלנובו אני לא אוהב . יש להם תחושה פלסטיקית . הסדרה של ה think pad יכולה להיות אופציה . אני לא זוכר לגבי תחנת עגינה של ה IBM ולפי מה שאני זוכר האחריות היא לשנה עם אופציה להרחבה לשלוש שנים בעלות גבוהה. עניין האחריות בניידים הוא משמעותי. כמו כן בסופו של דבר צריך להשוות דגם בדגם , ולראות איזה תמורה את מקבלת מכל מחשב. אני אישית מצאתי את דל כחבילה המשתלמת ביותר מבחינת תמורה.
- ofer_dotan
- חבר שרק התחיל

אורי_ו כתב:thinkpad=lenovo
same s**t
רק מק....
אתה ידוע להסביר מה כל כך יותר טוב במק מאשר בדגמים מקבילים אליו מבחינת מחיר ?
או שאתה סתם הולך להמשיך להגיד מק מק וזה למרות שבכלל אין דגם של מק שמתאים מבחינת תקציב ותכונות למה שהבחורה ביקשה. ?!
- ofer_dotan
- חבר שרק התחיל

תיארתי לעצמי שלא יהיה כיסוי לדברים שלך. חבל רק שאתה מטעה אנשים.
נערך לאחרונה על ידי ofer_dotan ב 01/02/2008 0:39, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
InbarHovav
- חבר מביא חבר

אורי, אני מאוד רוצה מקינטוש - בעיקר בגלל מערכת ההפעלה, אבל לקנות מקינטוש ולהתקין עליו XP זה לא ממש מקינטוש.
מאוד חשבות לי התוכנות - אני צריכה להתממשק עם מערכות מבוססות WIN שלא ערוכות למקינטוש.
מעבר לכך המקינטוש הכיזול שראיתי עולה יותר מ6000 ש"ח שזה המקסימום שאני יכולה להשקיע.
אז בבקשה שפכו אור על הדרכים שיאפשרו לי להשתש במקינטוש (מבלי לסרבל את העבודה)
למרות שכרגע אני מחפשת מחשבים של IBM/ LONVO שדווקע קיבלת עליהם ביקורות טובות. וה יחסית נוחים לעבודה.
ממה שיצא לי לעבוד עם DELL הם דווקא הרגישו לי פלסטיקיים קצת..
מאוד חשבות לי התוכנות - אני צריכה להתממשק עם מערכות מבוססות WIN שלא ערוכות למקינטוש.
מעבר לכך המקינטוש הכיזול שראיתי עולה יותר מ6000 ש"ח שזה המקסימום שאני יכולה להשקיע.
אז בבקשה שפכו אור על הדרכים שיאפשרו לי להשתש במקינטוש (מבלי לסרבל את העבודה)
למרות שכרגע אני מחפשת מחשבים של IBM/ LONVO שדווקע קיבלת עליהם ביקורות טובות. וה יחסית נוחים לעבודה.
ממה שיצא לי לעבוד עם DELL הם דווקא הרגישו לי פלסטיקיים קצת..