ביום חמישי האחרון קיבלתי טלפון בהול מחבר יקר מאוד, שטוען כי מאז התחדש במערכת שלו, זה כחצי שנה, הוא לא מצליח להגיע לסיפוק, למרות ששילם ממיטב כספו על רכיבים איכותיים. הוא טען שכששמע את הסטאפ לפני שקנה, זה נשמע לו אחרת וגם לו להכניס את היד עמוק לכיס. הוא טען כי הסטאפ נשמע הרבה יותר טוב ממערכות אחרות פשוטות, אך לעומת הסכום אותו שילם, הוא פשוט לא מגיע לסיפוק.
רכיבי המערכת שלו: רמקולים DALI אייקון, מגבר של פליניוס, ו CD של AUDIOLAB.
כשהוא קנה את הסטאפ הזה, הוא הוציא הרבה מעבר למה שציפה. הוא הגיע עם תקציב מסויים, ומאז הכפיל אותו שוב ושוב. לכן הוא מבואס.
הגעתי אליו במלוא המרץ עם מספר דיסקים שאני מכיר היטב. התחלנו בהאזנה.
בהחלט הסאונד לא נשמע כמו שציפיתי מכזה סטאפ.
החלפנו עוד ועוד דיסקים וחרשנו על כל הסגנונות, כולל זוהר ארגוב.
כלאחר כבוד ניגשנו אל חיבורי המערכת, ואכן גילינו ששם קבור הכלב.
המערכת היתה מחוברת לחשמל בכבלים שאני לא יודע אם קומקום היה מחובר איתם לחשמל - אם הוא היה מצליח לרתוח.
התקשרתי לחבר טוב שהיה חייב לי טובה, שהביא לי לנסות כבלי חשמל של סילטק רובי היל מאונטיין, שאלה כבלים טובים לכל הדיעות. חיברנו אחד כזה ל CD, והשני למגבר.
הלכנו לשתות קפה (אני שתיתי נס- לא שותה קפה), וחזרנו אל הכורסא.
הדלקנו את המערכת וישבנו נינוחים. פשוט שינוי מדהים!!! אני בעצמי לא כ"כ האמנתי שכבל חשמל יכול לשנות באופן משמעותי את איכות השמע, ואני בעצמי הופתעתי לנוכח התוצאה!
הוא היה כ"כ מרוצה, שלא עזב אותי.
כיוון שכשהוא מבסוט - הוא הופך לחתיכת קרציה, ברחתי משם מהר. היום הוא התקשר להגיד שמאז הוא פשוט לא מפסיק להאזין למוסיקה.
אז, שיתחדש ויהנה.
סתם רציתי לשתף