התקנת YESHD על פלזמה EDTV בוצע בהצלחה!!!
-
idan309
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3005
- נתן תודות: 293 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
אתמול הותקן אצלי הממיר במקביל לממיר המקס ולמרות שחששתי כי לא אהיה מרוצה בגלל
שלום לכולם,
שהפלזמה שלי היא ETDV (טושיבה WP56) אני מוכרח לאמר שמדובר בשיפור משמעותי.
איכות התמונה בערוץ 500 גבוהה יותר מכל סרט DVD שראיתי (תמיד ראיתי במכשיר רגיל דרך Componenet).
איכות התמונה ב-NG מצוינת חוץ מזה שיש קצת בעיה בסינכרון בין התמונה לקול.
וכמובן, השיפור המשמעותי ביותר, שבגללו בכלל שקלתי להזמין את הממיר, בערוף הספורט בו האיכות מדהימה והפער הוא המשמעותי ביותר ביחס לערוץ הרגיל.
ראיתי כבר את הממיר בפעולה בפלזמה HDTV Ready (פנסוניק 37PE45) ומזכרון מדובר באיכות טובה יותר בפלזמה ההיא, אבל הפער בין איכות ערוצי ה-HD בין שתי הפלזמות נמוך משמעותית מהפער באיכות השידור בין הערוצים הרגילים לערוצי ה-HD בפלזמה שלי.
את אלה שבגלל שיקולים תקציביים קנו לפני 1.5-2 שנים פלזמה EDTV (הפלזמה עלתה לי 9,500 ש"ח לעומת 14,000 שעלתה ה-Q7) ועכשיו לא בטוחים שכדאי להזמין את ממיר ה-HD בגלל שהאיכות לא תהיה מספקת, אני יכול להרגיע.
אם מבחינת תוכן אין לכם בעיה אני ממליץ להזמין.
בברכה,
עידן
שלום לכולם,
שהפלזמה שלי היא ETDV (טושיבה WP56) אני מוכרח לאמר שמדובר בשיפור משמעותי.
איכות התמונה בערוץ 500 גבוהה יותר מכל סרט DVD שראיתי (תמיד ראיתי במכשיר רגיל דרך Componenet).
איכות התמונה ב-NG מצוינת חוץ מזה שיש קצת בעיה בסינכרון בין התמונה לקול.
וכמובן, השיפור המשמעותי ביותר, שבגללו בכלל שקלתי להזמין את הממיר, בערוף הספורט בו האיכות מדהימה והפער הוא המשמעותי ביותר ביחס לערוץ הרגיל.
ראיתי כבר את הממיר בפעולה בפלזמה HDTV Ready (פנסוניק 37PE45) ומזכרון מדובר באיכות טובה יותר בפלזמה ההיא, אבל הפער בין איכות ערוצי ה-HD בין שתי הפלזמות נמוך משמעותית מהפער באיכות השידור בין הערוצים הרגילים לערוצי ה-HD בפלזמה שלי.
את אלה שבגלל שיקולים תקציביים קנו לפני 1.5-2 שנים פלזמה EDTV (הפלזמה עלתה לי 9,500 ש"ח לעומת 14,000 שעלתה ה-Q7) ועכשיו לא בטוחים שכדאי להזמין את ממיר ה-HD בגלל שהאיכות לא תהיה מספקת, אני יכול להרגיע.
אם מבחינת תוכן אין לכם בעיה אני ממליץ להזמין.
בברכה,
עידן
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78828
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5384 פעמים
השאלה אם זה כדאי במובן הכלכלי...
נראה לי השקעה יקרה עבור מסך EDTV...
נראה לי השקעה יקרה עבור מסך EDTV...
- yakirnav
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 837
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 5 פעמים
הוצאת לי את המילים מהפה.oferlaor כתב:השאלה אם זה כדאי במובן הכלכלי...
נראה לי השקעה יקרה עבור מסך EDTV......
ודרך אגב, אני מאז תחילת השידורים לא מתלהב בכלל מספורט5 HD.
יותר מזה! אני עדיין לא יכול לשכוח את גמר המונדיאל בערוץ 10! תקראו לי משוגע אבל מבחינתי זה היה יותר איכותי!
Stay foolish
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
-
idan309
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3005
- נתן תודות: 293 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
תגובתכם לא ברורה לי.
כל ערוצי ה-HD נראים הרבה יותר טוב מהרגילים (5HD עולה על כל שידור כדורגל בכל ערוץ אחר משמעותית מאוד, 500 עולה על יס1-4, NGHD עולה משמעותית על הרגיל).
דווקא בפער שאתם טוענים שהוא המשמעותי (שידור תוכן HD על HDTV בהשוואה לשידור HD על EDTV) אצלי מורגש, אבל לא משמעותית.
נכון מדובר מזיכרון כיוון שאין לי השוואה של אחד מול השני, אבל בזמנו (לפני כשנתיים), לפני שרכשתי את ה-WP56, ביקשתי מחנות מקצועית להראות לי סרט HD על המכשיר האיכותי ביותר בחנות (זה היה Pioneer) מול פלזמה EDTV (בחרו ב-Panasonic PW7) וההבדלים באיכות (שאכן נראו) לא היו דומים להבדלים שאני רואה עכשיו בין ערוצי ה-HD לערוצים המקבילים שלהם במקס.
40 ש"ח לחודש זה יקר? לדעתי ממש לו וחוץ מזה אני הרי לא מתכוון להיות עוד 3 שנים עם המסך הקיים.
השיקול שלי היה להחזיק את ה-EDTV במשך 2-3 שנים (הוצאה מיידית פחותה של 5,000 ש"ח כייון שהמכשיר עלה 9,000 לעומת 14,000 של ה-Q7), לקנות מכשיר חדש באותו מחיר (כנראה אפיילו להוסיף קצת ולקנות 50") וכך בעצם הוצאתי כ-20,000 ש"ח לשני מכשירים כאשר אחד מהם חדש לגמרי (הישן בחדר שינה) במקום 14,000 על מכשיר אחד מיושן.
כל ערוצי ה-HD נראים הרבה יותר טוב מהרגילים (5HD עולה על כל שידור כדורגל בכל ערוץ אחר משמעותית מאוד, 500 עולה על יס1-4, NGHD עולה משמעותית על הרגיל).
דווקא בפער שאתם טוענים שהוא המשמעותי (שידור תוכן HD על HDTV בהשוואה לשידור HD על EDTV) אצלי מורגש, אבל לא משמעותית.
נכון מדובר מזיכרון כיוון שאין לי השוואה של אחד מול השני, אבל בזמנו (לפני כשנתיים), לפני שרכשתי את ה-WP56, ביקשתי מחנות מקצועית להראות לי סרט HD על המכשיר האיכותי ביותר בחנות (זה היה Pioneer) מול פלזמה EDTV (בחרו ב-Panasonic PW7) וההבדלים באיכות (שאכן נראו) לא היו דומים להבדלים שאני רואה עכשיו בין ערוצי ה-HD לערוצים המקבילים שלהם במקס.
40 ש"ח לחודש זה יקר? לדעתי ממש לו וחוץ מזה אני הרי לא מתכוון להיות עוד 3 שנים עם המסך הקיים.
השיקול שלי היה להחזיק את ה-EDTV במשך 2-3 שנים (הוצאה מיידית פחותה של 5,000 ש"ח כייון שהמכשיר עלה 9,000 לעומת 14,000 של ה-Q7), לקנות מכשיר חדש באותו מחיר (כנראה אפיילו להוסיף קצת ולקנות 50") וכך בעצם הוצאתי כ-20,000 ש"ח לשני מכשירים כאשר אחד מהם חדש לגמרי (הישן בחדר שינה) במקום 14,000 על מכשיר אחד מיושן.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78828
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5384 פעמים
יש משהו בדבריך
הגיע אלי הביתה לבדיקה מסך כזה, ננסה את הממיר גם איתו
הגיע אלי הביתה לבדיקה מסך כזה, ננסה את הממיר גם איתו
- Rino
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5450
- שם מלא: Reem
- נתן תודות: 59 פעמים
- קיבל תודות: 132 פעמים
idan
אני מסכים איתך לחלוטין , גם ברשותי מסך LG PX4RV EDTV ושידורי HD ניראים נפלא מכל מרחק , אין בכלל מה להשוות לשידורי SD של ה MAX
נכון שזה לא מסך Redy או Full אבל שווה כל אגורה....
עכשיו יש זמן לשקול בסבלנות מה יהיה המסך הבא
תהנה,
אני מסכים איתך לחלוטין , גם ברשותי מסך LG PX4RV EDTV ושידורי HD ניראים נפלא מכל מרחק , אין בכלל מה להשוות לשידורי SD של ה MAX
נכון שזה לא מסך Redy או Full אבל שווה כל אגורה....
עכשיו יש זמן לשקול בסבלנות מה יהיה המסך הבא
תהנה,