advanced timing options מופיע לי באפור (greyed out) ...
הכרטיס מסך RADEON 9700 מחובר ב HDMI.
ניסיתי להשתמש ב CATALYST CONTROL CENTER על מנת להוסיף רזולוציות..ללא הצלחה.
תודה לעונים
ניסיתי דרך CATALYST של ATI אבל ללא הצלחה. גם עם POWERSTRIP הוא רושם לי שהכרטיס מסך לא קיבל את הרזולוציה הזאת, כשאני "כופה" עליו ידנית את הרזולוציה..ha_miki כתב:אין לי רדאון אבל ב DVI אני מחובר על 1366X768 ו 50HZ תנסה ליצור את הרזולוציה הזאת
לדעתי בדרייבר של ATI יש אפשרות ליצור CUSTOM RESOLUTIONS...
עם איזה כרטיס מסך אתה?ha_miki כתב:אין לי רדאון אבל ב DVI אני מחובר על 1366X768 ו 50HZ תנסה ליצור את הרזולוציה הזאת
לדעתי בדרייבר של ATI יש אפשרות ליצור CUSTOM RESOLUTIONS...
\ShayGTi כתב:לי יש RADEON 1900XT ועובד לי מצויין. מחובר בHDMI-DVI.
מה שעשיתי זה ככה, השתמשתי בPOWERSTRIP כדי להגדיר רזולוציה טבעית, (יש מדריך שמסתובב פה בפורום)
ואחרי זה מחקתי את התוכנה אך הרזולוציה כבר הוטמעה בווינדוס ועכשיו אני יכול לבחור אותה בתפריט של ATI וגם דרך DISPLAY PROPERTIES....
זה מעניין כי לפי מה שקראתי כרטיסי ATI יודעים להוציא רק בכפולות של 8 (קישורים למעלה). אתה יכול להעתיק לכאן את ההגדרות של ה custom resolution שהשתמשת בהם ב powerstrip? אם אתה יכול, להעתיק ישירות מ pstrip.iniShayGTi כתב:חבר יקר, כמו שאמרתי, הוצאתי רזולוציה טבעית, קרי 1366X768, דרך ATI RADEON 1900XT....
יש לי את המדריך של אור..אבל כשאני בוחר custom resolution של 1366x768 (LCD-TV ב powerstrip, אני מקבל 1360 ...והמסך לא מקבל את הרזולציה...רק 1368ShayGTi כתב:מחקתי כבר את התוכנה, אבל כמו שציינתי עשיתי את זה לפי מדריך שהיה פה באתר. המשתמש "אור" פירסם אותו אז אולי הוא יוכל לעזור לך יותר.
אני זוכר שהסתבכתי קצת עם הפאוורסטריפ בהתחלה אבל אחרי שהגדרתי מחקתי אותה ואז הרזולוציה כבר נכנסה למאפייני תצוגה ויכלתי לבחור בה.
להלן תמונה:
...
ShayGTi כתב:מחקתי כבר את התוכנה, אבל כמו שציינתי עשיתי את זה לפי מדריך שהיה פה באתר. המשתמש "אור" פירסם אותו אז אולי הוא יוכל לעזור לך יותר.
אני זוכר שהסתבכתי קצת עם הפאוורסטריפ בהתחלה אבל אחרי שהגדרתי מחקתי אותה ואז הרזולוציה כבר נכנסה למאפייני תצוגה ויכלתי לבחור בה.
להלן תמונה:
[/quote
]
עבדתי עם המדריך של אור..אבל כשאני בוחר ב custom resolutions את 1366x768 (LCD/TV) ב powerstrip, הוא נותן לי בהגדרות בעצם 1360 וה LCD לא מקבל את הרזולוציה הזו...רק 1368. עכשיו אני עוד יותר מבולבל.
![]()
דרך אגב, התמיכה של ATI הפנו אותי ל
737-18883: How to Configure User Defined HDTV Modes Using ATI CATALYST Control Center
http://support.ati.com/ics/support/defa ... onID=18883
והוסיפו:
You should use a native resolution of 1360x768. Consider installing the latest catalyst driver 8.1 to rule out a driver issue. Below is an article showing you how to output to HDTVs. Although the article is for component, the concept is the same.
מבולבללללללל...