מבקש עזרתכם לתקלה של yes-מיואש!!!
שלום חברים.
רכשתי טלויזיה 29 אינטש מסך שטוח של מץ ומאז שהבאתי אותה יש לי תקלה של קפיצת תמונה לשניה בחיבורים בין פירסומת לפירסומת או בין פרומו לפרומו זה מורגש בעיקר במעברונים של דיסקברי אך גם בערוץ 2 ו-10 .
היו אצלי כבר חמישה טכנאים של יס שהחליפו כל דבר אפשרי כולל קבלן חוץ שלהם שעשה את ההתקנה וחזר להחליף את הכל לחדש מפני שלא התקין קופסא.
נוסו כל סוגי הממירים שיש ליס וכל סוגי החיבורים והכבלים.
מרוב ייאוש אפילו הלכתי לחנות והם החליפו לי את הטלוויזיה שהיא חדשה לגמרי לחדשה אחרת וזה לא עזר.
היום היה טכנאי נוסף שאפילו לקח את הטלויזיה השניה בבית וחיבר לאותו ממיר את שניהן והקפיצות מופיעות רק בחדשה...מה שהופך את העניין ליותר הזוי.
האם יש בעיה עם הטלויזיה הספציפית הזאת עם תאימות לשידורי יס?לא נשמע הגיוני...
האם מישהו מכם נתקל בבעיה כזאת?למישהו יש כיוון או שמץ?אני ממש מיואש אני אשמח לכל עזרה או כיוון לאיתור הבעיה...שוב מדובר במין קפיצה בחיבורי פירסומות או פרומואים מין עירבול תמונה לשניה עם פסים צבעוניים על רקע שחור ומין "זץ"כזה לטלוויזיה...
המון המון תודה מראש למי שיכול לעזור...
דגם הטלויזיה הוא
metz pure flat 29 2906pf
רכשתי טלויזיה 29 אינטש מסך שטוח של מץ ומאז שהבאתי אותה יש לי תקלה של קפיצת תמונה לשניה בחיבורים בין פירסומת לפירסומת או בין פרומו לפרומו זה מורגש בעיקר במעברונים של דיסקברי אך גם בערוץ 2 ו-10 .
היו אצלי כבר חמישה טכנאים של יס שהחליפו כל דבר אפשרי כולל קבלן חוץ שלהם שעשה את ההתקנה וחזר להחליף את הכל לחדש מפני שלא התקין קופסא.
נוסו כל סוגי הממירים שיש ליס וכל סוגי החיבורים והכבלים.
מרוב ייאוש אפילו הלכתי לחנות והם החליפו לי את הטלוויזיה שהיא חדשה לגמרי לחדשה אחרת וזה לא עזר.
היום היה טכנאי נוסף שאפילו לקח את הטלויזיה השניה בבית וחיבר לאותו ממיר את שניהן והקפיצות מופיעות רק בחדשה...מה שהופך את העניין ליותר הזוי.
האם יש בעיה עם הטלויזיה הספציפית הזאת עם תאימות לשידורי יס?לא נשמע הגיוני...
האם מישהו מכם נתקל בבעיה כזאת?למישהו יש כיוון או שמץ?אני ממש מיואש אני אשמח לכל עזרה או כיוון לאיתור הבעיה...שוב מדובר במין קפיצה בחיבורי פירסומות או פרומואים מין עירבול תמונה לשניה עם פסים צבעוניים על רקע שחור ומין "זץ"כזה לטלוויזיה...
המון המון תודה מראש למי שיכול לעזור...
דגם הטלויזיה הוא
metz pure flat 29 2906pf
- זורו44
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5453
- נתן תודות: 411 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
פיתרון למבקש עזרתכם לתקלה של יס מיואש
shopp היקר הפתרון נמצא אצלך ברגע שאמרת שהחליפו לך לאותו דגם והתופעה נמשכת וחיבור למכשיר אחר הוא תקין. שדרג ליפאנית או קוריאנית.
- yaronkle
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5344
- שם מלא: ירון קליין
- נתן תודות: 203 פעמים
- קיבל תודות: 332 פעמים
כנראה שישנה רגישות כלשהי בטלוויזיה.
תפחית contrast ו- brightness, לפעמים זה עוזר.
נסה לחבר כבל אנטנה בין הטלוויזיה לממיר (לא לכל הממירים יש יציאת RF). זה עזר לחלק מהאנשים עם בעיית ground loop.
נסה לחבר את הטלוויזיה ליציאת VCR בממיר במקום TV.
נסה לחבר לכניסה אחרת בטלוויזיה.
האם יס ניסו לחבר איזולטור בכניסה לממיר?
ישנם עוד מכשירים שמחוברים לטלוויזיה במקביל?
תפחית contrast ו- brightness, לפעמים זה עוזר.
נסה לחבר כבל אנטנה בין הטלוויזיה לממיר (לא לכל הממירים יש יציאת RF). זה עזר לחלק מהאנשים עם בעיית ground loop.
נסה לחבר את הטלוויזיה ליציאת VCR בממיר במקום TV.
נסה לחבר לכניסה אחרת בטלוויזיה.
האם יס ניסו לחבר איזולטור בכניסה לממיר?
ישנם עוד מכשירים שמחוברים לטלוויזיה במקביל?
זורו 44 ו-yaronkle קודם כל תודה על התגובות.
yaronkle אני אנסה את העיצות שנתת לי ואכן אחד הטכנאים חיבר את האיזולטור שדיברת עליו אבל זה לא הועיל לקחנו גם חשמל מחוץ לבית וזה לא עזר וניתקנו את הרסיבר שהיה מחובר לממיר וזה לא עזר אחד הטכנאים הציע באמת לחבר עם כבל רגיל אם אני לא טועה שנקרא rf כמו שאמרת אבל אני חשבתי שזה יוריד לי מאיכות התמונה אז אמרתי לו שלא ינסה
אני אנסה את העיצות ושוב תודה על ההתייחסות והעיצות ואני אעדכן מה יצא מזה..
yaronkle אני אנסה את העיצות שנתת לי ואכן אחד הטכנאים חיבר את האיזולטור שדיברת עליו אבל זה לא הועיל לקחנו גם חשמל מחוץ לבית וזה לא עזר וניתקנו את הרסיבר שהיה מחובר לממיר וזה לא עזר אחד הטכנאים הציע באמת לחבר עם כבל רגיל אם אני לא טועה שנקרא rf כמו שאמרת אבל אני חשבתי שזה יוריד לי מאיכות התמונה אז אמרתי לו שלא ינסה
אני אנסה את העיצות ושוב תודה על ההתייחסות והעיצות ואני אעדכן מה יצא מזה..
אז ככה...
הנמכתי קונטרסט וברייטנס וזה לא עזר..
חיברתי ל-vcr לא עזר..
יש לי את הממיר 3100 ואין לו יציאת rf אז לא יכלתי להוסיף את זה..
עשיתי חיפוש כאן בפורומים וקראתי אבל לא מצאתי בעיה דומה שמתי טפלון על הברגת הסיכוך בכניסה לממיר סתם בשביל לנסות וזה לא עזר..
כמו שאמרתי אני דיי מיואש..
הנמכתי קונטרסט וברייטנס וזה לא עזר..
חיברתי ל-vcr לא עזר..
יש לי את הממיר 3100 ואין לו יציאת rf אז לא יכלתי להוסיף את זה..
עשיתי חיפוש כאן בפורומים וקראתי אבל לא מצאתי בעיה דומה שמתי טפלון על הברגת הסיכוך בכניסה לממיר סתם בשביל לנסות וזה לא עזר..
כמו שאמרתי אני דיי מיואש..
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78841
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5388 פעמים
כנראה שבאמת זו בעיה בסוג המסך(מודל)
קניתי אותה במחסני חשמל ואפילו אחרי כמה ימים החלפתי אותה..
איך זה יכול להיות שמוכרים טלויזיה ככה מבלי לבדוק או ליידע שהיא אינה מתאימה לשידורי יס..
לא הייתה לי אפשרות לבדוק איך היא עם הוט כי היא שוקלת איזה 30 ומשהו קילו וזה לא תענוג להסתובב איתה.
הזמנתי טכנאי שירות שלהם אני מקווה שהוא יפתור את הבעיה או שיפטור אותי מהטלויזיה הזאת.
מה שמבאס בכל זה שדווקא יש לה איכות תמונה משובחת ממש צריך לראות כדי להבין איזה תמונה היא מפיקה.
קניתי אותה במחסני חשמל ואפילו אחרי כמה ימים החלפתי אותה..
איך זה יכול להיות שמוכרים טלויזיה ככה מבלי לבדוק או ליידע שהיא אינה מתאימה לשידורי יס..
לא הייתה לי אפשרות לבדוק איך היא עם הוט כי היא שוקלת איזה 30 ומשהו קילו וזה לא תענוג להסתובב איתה.
הזמנתי טכנאי שירות שלהם אני מקווה שהוא יפתור את הבעיה או שיפטור אותי מהטלויזיה הזאת.
מה שמבאס בכל זה שדווקא יש לה איכות תמונה משובחת ממש צריך לראות כדי להבין איזה תמונה היא מפיקה.
סיפורי מץ: יש לי גם טלוויזיה של מץ (רגילה, CRT). כאשר חיברתי אותה ליס ראיתי שחלק מהקווים הישרים על המסך נראים עקום.
קראתי לטכנאי שלהם, וכשהגיע והסתכל הוא אמר לי (ציטוט): "יש לך הרבה מזל, אצל אחרים זה נראה הרבה יותר גרוע".
מסקנה - להתרחק מהחברה הזאת (מץ). חוץ מזה בטלוויזיה שלי גם לא ניתן לתאם כמו שצריך את השלט ואני נאלץ לשלוט על הווליום מהממיר (לא יודע איך זה בדגמים האחרים).
קראתי לטכנאי שלהם, וכשהגיע והסתכל הוא אמר לי (ציטוט): "יש לך הרבה מזל, אצל אחרים זה נראה הרבה יותר גרוע".
מסקנה - להתרחק מהחברה הזאת (מץ). חוץ מזה בטלוויזיה שלי גם לא ניתן לתאם כמו שצריך את השלט ואני נאלץ לשלוט על הווליום מהממיר (לא יודע איך זה בדגמים האחרים).