מבקש עזרתכם לתקלה של yes-מיואש!!!

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
שלח תגובה
shopp פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 13
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום חברים.
רכשתי טלויזיה 29 אינטש מסך שטוח של מץ ומאז שהבאתי אותה יש לי תקלה של קפיצת תמונה לשניה בחיבורים בין פירסומת לפירסומת או בין פרומו לפרומו זה מורגש בעיקר במעברונים של דיסקברי אך גם בערוץ 2 ו-10 .
היו אצלי כבר חמישה טכנאים של יס שהחליפו כל דבר אפשרי כולל קבלן חוץ שלהם שעשה את ההתקנה וחזר להחליף את הכל לחדש מפני שלא התקין קופסא.
נוסו כל סוגי הממירים שיש ליס וכל סוגי החיבורים והכבלים.
מרוב ייאוש אפילו הלכתי לחנות והם החליפו לי את הטלוויזיה שהיא חדשה לגמרי לחדשה אחרת וזה לא עזר.
היום היה טכנאי נוסף שאפילו לקח את הטלויזיה השניה בבית וחיבר לאותו ממיר את שניהן והקפיצות מופיעות רק בחדשה...מה שהופך את העניין ליותר הזוי.
האם יש בעיה עם הטלויזיה הספציפית הזאת עם תאימות לשידורי יס?לא נשמע הגיוני...
האם מישהו מכם נתקל בבעיה כזאת?למישהו יש כיוון או שמץ?אני ממש מיואש אני אשמח לכל עזרה או כיוון לאיתור הבעיה...שוב מדובר במין קפיצה בחיבורי פירסומות או פרומואים מין עירבול תמונה לשניה עם פסים צבעוניים על רקע שחור ומין "זץ"כזה לטלוויזיה...
המון המון תודה מראש למי שיכול לעזור...
דגם הטלויזיה הוא
metz pure flat 29 2906pf

זורו44
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5453
נתן תודות: 411 פעמים
קיבל תודות: 187 פעמים

פיתרון למבקש עזרתכם לתקלה של יס מיואש

שליחה #2 

shopp היקר הפתרון נמצא אצלך ברגע שאמרת שהחליפו לך לאותו דגם והתופעה נמשכת וחיבור למכשיר אחר הוא תקין. שדרג ליפאנית או קוריאנית.

yaronkle
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 5344
שם מלא: ירון קליין
נתן תודות: 203 פעמים
קיבל תודות: 332 פעמים

שליחה #3 

כנראה שישנה רגישות כלשהי בטלוויזיה.

תפחית contrast ו- brightness, לפעמים זה עוזר.
נסה לחבר כבל אנטנה בין הטלוויזיה לממיר (לא לכל הממירים יש יציאת RF). זה עזר לחלק מהאנשים עם בעיית ground loop.
נסה לחבר את הטלוויזיה ליציאת VCR בממיר במקום TV.
נסה לחבר לכניסה אחרת בטלוויזיה.

האם יס ניסו לחבר איזולטור בכניסה לממיר?
ישנם עוד מכשירים שמחוברים לטלוויזיה במקביל?

shopp פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #4 

זורו 44 ו-yaronkle קודם כל תודה על התגובות.
yaronkle אני אנסה את העיצות שנתת לי ואכן אחד הטכנאים חיבר את האיזולטור שדיברת עליו אבל זה לא הועיל לקחנו גם חשמל מחוץ לבית וזה לא עזר וניתקנו את הרסיבר שהיה מחובר לממיר וזה לא עזר אחד הטכנאים הציע באמת לחבר עם כבל רגיל אם אני לא טועה שנקרא rf כמו שאמרת אבל אני חשבתי שזה יוריד לי מאיכות התמונה אז אמרתי לו שלא ינסה
אני אנסה את העיצות ושוב תודה על ההתייחסות והעיצות ואני אעדכן מה יצא מזה..

shopp פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

אז ככה...
הנמכתי קונטרסט וברייטנס וזה לא עזר..
חיברתי ל-vcr לא עזר..
יש לי את הממיר 3100 ואין לו יציאת rf אז לא יכלתי להוסיף את זה..
עשיתי חיפוש כאן בפורומים וקראתי אבל לא מצאתי בעיה דומה שמתי טפלון על הברגת הסיכוך בכניסה לממיר סתם בשביל לנסות וזה לא עזר..
כמו שאמרתי אני דיי מיואש.. :מבולבל:

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78841
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 785 פעמים
קיבל תודות: 5388 פעמים

שליחה #6 

נראה לי בעיה בסוג המסך הזה (כלומר, במודל!)

shopp פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #7 

כנראה שבאמת זו בעיה בסוג המסך(מודל)
קניתי אותה במחסני חשמל ואפילו אחרי כמה ימים החלפתי אותה..
איך זה יכול להיות שמוכרים טלויזיה ככה מבלי לבדוק או ליידע שהיא אינה מתאימה לשידורי יס..
לא הייתה לי אפשרות לבדוק איך היא עם הוט כי היא שוקלת איזה 30 ומשהו קילו וזה לא תענוג להסתובב איתה.
הזמנתי טכנאי שירות שלהם אני מקווה שהוא יפתור את הבעיה או שיפטור אותי מהטלויזיה הזאת.
מה שמבאס בכל זה שדווקא יש לה איכות תמונה משובחת ממש צריך לראות כדי להבין איזה תמונה היא מפיקה.

genadyb
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 163
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #8 

סיפורי מץ: יש לי גם טלוויזיה של מץ (רגילה, CRT). כאשר חיברתי אותה ליס ראיתי שחלק מהקווים הישרים על המסך נראים עקום.
קראתי לטכנאי שלהם, וכשהגיע והסתכל הוא אמר לי (ציטוט): "יש לך הרבה מזל, אצל אחרים זה נראה הרבה יותר גרוע".

מסקנה - להתרחק מהחברה הזאת (מץ). חוץ מזה בטלוויזיה שלי גם לא ניתן לתאם כמו שצריך את השלט ואני נאלץ לשלוט על הווליום מהממיר (לא יודע איך זה בדגמים האחרים).

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”